PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Buli:sarumana.....

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Geliza , mercic, da are okii albastri pina acum ... sa vedem mai tirziu, ca io ii am verzi si tati caprui, deci nu cred sa ramina asa, doar daca vecinu' ... . Chiar voiam sa-ti laud printzesica mica, cum isi suge ea degetelul de la picior. Al meu nu prea poate ca are burtika mare si n-ajunge , desi mai incearca el.

Fetelor voi cum va descurcati cu imbracatul cind iesiti afara? Ca al meu plinge si mai ales la caciulita, parca-l pici cu ceara .

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Daria plangea la imbracat numai cand ii ramasese mica salopeta. Vezi si tu, sa nu fie hainutele prea stramte; nu stiu, zic si eu... Dupa ce i-am dat hainute mai comode (largi) a inceput sa uite de plans...

Roxana

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

arghirmonica, Maryion, Buli multa sanatate! Imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Buli sa-ti dea Dumnezeu putere sa le depasesti pe toate!
Gabitza ne merge bine cu diversificarea. Saru'mana de intrebare. Legumele le accepta cu mare placere. Fructele, nu prea le agreeaza, dar nu cred ca-i o problema.
alinutza nu s-a remediat chestiunea cu lichidele. In ceea ce priveste depresia, eu zic sa faci tot posibilul sa fie cat mai scurte perioadele de genul asta. In mare parte de tine depinde asta. Hai, mobilizeaza-te!
Le-am vazut pe frumoasele Ilinca a Gelizei, Rebecca a lui Babee si Mara a Simonei!!!
Lushk sa treaca supararea. Iar pentru sotul tau: Nu te poate acuza pentru faptul ca ai atipit... Nesuferitul.
Ramoon felicitari pentru stelutza.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ne-am intors de la doctor. Am dat la uroclinic de o super pediatra Corina Bejan. Mi-a dat si nr de telefon ptr orice eventualitate. Ptr pasa mi-a zis sa-i dau cu albastru demetil vreo 4 zile si apoi cu nidoflor. Daca nu trece ma infiintez la ea. In rest pitica e bine. A si am uitat, de obosita ce sunt. Ma intreaba tanti dr are fata vreun dinte? Nu doamna. Ok. Si cand se uita, zice cum nu, uitati aici. Asa ca fata mea are primul dintoc. De aceea urla saracuta. Iar eu mama denaturata plangeam de disperare azi dimineata. Si se pare ca mai urmeaza unul. Nu cred ca am scapat de noptile nedormite. Am vazut si eu o parte din poze, de fapt numai pe cele ale Leistrei. Foarte dragutze. La restul promit sa ma uit cand ma mai linistesc.
Buli si eu sufar de sinuzita, dar o forma mai usoara. Numai cum dau de aer rece incep si ma plang de dureri.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Doniro pai in orice il imbrac tot scandal am, vorba lui Consi . Ca-i dau costumasul de fis dintr-o singura piesa, ca-i dau costumas din doua piese tot aia, iar cum il scot afara tace ca prin minune, parca ar fi alt copchil.

SimonaU o papusika de fata!

crissa71 .

Eu una ii dau fier, la recomandarea pediatrei, fara sa-i fi facut analize. Si vitamina C. Oare o fi rau?

Sabana felicitari pt dintzoc!

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricica spune:

quote:
Originally posted by maryion

Dariana ne este dor de voi. Ce mai faceti?

Mamidestefan sa ne dai cate o feliuta din tortul lui Stefan.

Geliza ce mai faceti? Ilincuta cum mai este?

Am fost si eu la doctor ieri si suntem tot slabuti.
Nu prea mai luam in greutate. Avem doar 6800 gr. Foarte putin.
Sunt disperata. Ne-a diagnosticat cu hipotrofie ponderala si ne-a dat sa facem analiza sangelui si o proba de digestie (adica sa vedem daca tot ce papam nu iese pe partea cealalta).

Am observat ca dupa ce am inceput diversificarea baiatul meu nu a mai luat in greutate. Pana la 4 luni (cand era alimentat natural - tzatza) a luat foarte bine in greutate avea 6300 grame, dar dupa ce am inceput cu papa si am lasat tzatza nu a mers bine.

Oare de ce? Ce nu am facut bine?

Nu ii place laptele. Ce sa fac sa il determin sa pape lapte? Ce lapte sa ii dau? Care este cel mai bun? Nu ii place nici Milumil. Ajutati-ma!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

incearca o perioada cu bebelact!noi la fel am patit. iam dat milumil si daca nu-l mai minca iam dat bebelact. este mai subtire ca milumil si are un gust neutru!sper sa-ti fie de folos!!! adriana si david cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Se pare ca am ramas printre ultimii la capitolul dintisori.
VREM DINTISORI...VREM DINTISORI...VREM DINTISORI...

Sabana felicitari pentru dintisor

Babee-e scumpica foc ingerita ta ,par negru ,ochii albastrii,o sa fie coada de baieti la usa ta

Fetelor am vazut ca unele dintre voi dati la bb cereale cu lapte de la Milubrei,si vreau sa va intreb si eu daca v-i s-a intamplat sa se inegreasca lapticul dupa ce il pregatiti.

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Am vazut poze cu baietei :
pe Luca craciunelul de Consi,pe Luca rapidistul de Mihatocae Mihaita(dimamovistul) de Lushk(he he he noi suntem ) pe ochiosul DArius de Maryion,pe scumpul Mihaita de Ani Nutu si Rares Bulinel(multa sanatate)
Va pupam pe toti ca tare frumusei sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

arghirmonica succees la operatia lui bebe si sa se refaca repede-repede !

Babee ce frumoasa e fetita ta ! ....ce dor imi e de Viena....

geliza super filmuletele cu fetele tale !

Madyn si noi ne infuriem tare cand il imbrac de iesit afara. Caciula i-o pun inainte sa ies pe usa...

SimonaU si Mara e tare frumusica !

Buli nu sunt suparata, cum sa crezi asta ? sanatate multa !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

As dori si eu o informatie de la voi. Da cineva tofu la copil? O prietena imi spusese ca dr. Spock in cartea lui il recomanda, ajutand la dezvoltarea creierului. Voi ce stiti despre asta?
Chiara

Mergi la inceput