PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
SimonaU spune:
iube2001, deco somnurile de peste zi sunt in jurul a 3 ore. E bine asa. Lasa-i si somnul de la 6 si doar culca-o mai devreme seara, cum am zis pe la 9. Daca-i scoti somnul de la 6 e prea obosita si doarme rau noaptea. Si mai zi-ne peste o saptamana cum e.
leistra spune:
Pai ce parere ai mai simona, noi sa nu vedem frumuseata de fata? pai nu meriti tu bataie?
mai geliza, da ce comoara ai tu acolo!
simona, eu lucrez part-time, doua zile de la 9 la 17.30, sunt foarte multumita, de la stat primesc o suma pentru bona, care e cumnata-mea, si noi impartim banii, care se duc in contul balenicai
intru mai tarziu ca e galagie la noi
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
maryion spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Maryion, inca nu am auzit despre proba de digestie. Unde ti-au zis ca se face? La vreun laborator sau la spital?de
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)
Laboratoarele SYNEVO.
Se plateste pt ca nu se deconteaza de catre CAS, dar nu este scumpa (cam vreo 17 sau 20 RON - asa am vazut pe site-ul celor de la SYNEVO).
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
crissa71 spune:
Pupici la fete si la piersicutze!!!
LA multi ani sarbatoritilor de azi!!!!Sa cresteti mari si sanatosi si la punga grosi!!

Adas:Multumesc frumos pt.raspunsuri..acum ma imbrac sa caut..da ma duc cu lista ca altfel..uit de ce-am plecat!!

Doniro:Sarumana..
Sarilla:O.k...pupici.
Consi:pupici multi la fata.
KAtik: si tie!!
Geliza:Multumim frumos.uite de la mine pt. voi frumoaselor!!!

Madyn: Pupici si tie...

Lucians:Eee.....ce chestie... eu chiar lapte toefer ii dau...A avut cereale cu orez in rest n-am gasit altceva pe aici!!!Sa mai caut la Dona..ar fi super sa pot gasi!!!!Pupici.
Lush:Esti dulce cu sutul..asa sunt ei..nu-i duce capul prea mult...!Mie mi-a cazut Cipic pe la 4 luni...si nu i-am spus ca mi-ar fi facut un scandal!!!In schimb m-a dat de gol moasa care m-a intrebat de fata cu el daca mi-a mai cazut din pat!!!Am inlemnit!!!
.Sunt sigura ca a auzit dar s-a facut ca ploua!!!!
tot e bine...cred ca daca ar fi zis ceva...iesea cu scantei!!!
uite sa nu fii suparata!!!

Ma duc sa caut..carut si scaun si cereale....of....cat am de umblat si sunt franta!!!!Macar dac-as gasi ceva ca lumea!!
VA pup!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
crissa71 spune:
Am uitat:
Leistra: si de la mine....

bulinuta27 spune:
asa hai ca am revenit acum chiar ca o iau pe rand:
doniro, leistra, miti in legatura cu premergatorul sunt de accord cu tine (doniro)...si mie mi-a zis dr ortoped ca este cea mai proasta inventie si ca poate sa duca la luxatii de sold si alte chestii urate chiar si la copiii fara probleme...si eu vroiam sa-i iau dar m-am razgandit dupa vizita la dr...acu sa nu va suparati si sa dati cu rosii...miti da cu ceva rosii chery daca poti pls 
babee mie tot imi place rau austria
...pupici
sabana esti o fericita ca lucrezi de acasa si eu mi-as dori mult de tot sa pot lucra de acasa
lucians si eu sper sa merem si sa ne vedem la munteee...sper sa fie ok puiutu mic pana atunci cat si eu 
maryion tare rau imi pare de problemuta ta...dar nu o lua chiar asa...tu nu ai gresit cu nimic asta sa-ti fie clar
...tu stii ca si Rares a luat greu de tot in grutate si am avut ceva probleme pe tema asta dar i-am facut anilize si dr Stanciu de la budimex a zis ca "asa e modelul" deci sa nu mai imi fac atatea griji
arghirmonica multa sanatate
adas esti o draguta
dar sa stii ca nu sunt chiar de fier...mai cad si eu din cand in cand dar nu ma tine mult ce-i drept ![]()
geliza 
simonaU e mumoasa rau Maruta ta 
mamaluidavid
moama cred ca am umplut juma de pagina cu mesajul meu ![]()
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
crissa71 spune:
Fetelor n-am mai plecat..sunt franta...il astept pe sut!!
In schimb m-am vopsit
...hahaha..cred ca o sa arat ca un morcov din ala mai crud ..!!!![]()
Ce fata o sa faca sutul..dar si Cipic..sper sa ma mai recunoasca si sa nu se sperie!!
pupici.
crissa71 spune:
Buli:..subscriu..esti tare frate..!!
Ca fierul..si chiar daca mai ai caderi ca oricare dintre noi...iti revii mult mai repede decat mine!!!
Salutari din partea mea pt. o mamica tare ca fierul si ca otelul!!LA anul si la multi ani!!

bulinuta27 spune:
crissa daca vrei cred ca poti comanda tot ce iti trebuie si de pe diverse situri, ex: bebelusultau. ro, reclamamascata. ro etc
asta ca sa salvezi timp
sa-ti fie de bine cu vopsitul ![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
hai ca suntem pe aceeasi lungime de unda
...taman iti scriam ![]()
Poze

Rares (07.12.2001) si