PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Geliza-in legatura cu fierul ai mare dreptate,nu se da FARA ANALIZE.Doctorii din ziua de azi parca n-au invatat toti aceeasi carte,noua pediatra ne-a recomandat fier (si fara vit.C) fara sa ne faca analizele.Bine ca nu i-am dat.
Maryion si Alina-fetelor la fel am patit si noi ,de cand am inceput diversificarea refuza laptele,rar o mai pacalesc cu cate un bibe.

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI[S]
SimonaU...ce scumpa e Mara...si cu okii aia albastri...
Ma uitam la mesajle fetelor ale caror nu vor lapte. Initial, eu am crezut ca din cauza laptelui(am trecut la nan2), dar de fapt...el vrea sa se joace mai mult. Si cand papa din bibe nu are rabdare...mai nou, sta cu mainile in gura lu' mami. Mihaita, de cand i-am bagat iaurt la 6 dupa-amiaza...parca nu mai vrea asa mult lapte...ii dau in completare, dupa 1/2 de h de la iaurt si mai papa lapte doar max.90 ml.
Iar seara, daca doarme dupa-amiaza, nu are chef de laptic...s-ar tot juca. Ieri, in schimb, nu a mai dormit de la 6.30 pana la 10 seara cand i-am dat lapte cu cereale, le-a papat pe toate 210 ml si a adormit bustean.
In total papa lapte asa: dimineata la 6 -180ml-190ml; dupa-amiaza dupa iaurt vreo 90 ml si seara 210ml cu cereale...deci aproape 500ml.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi si sunt tare suparata pe chestia asta.
Alexia sta in genunchi dar inca nu se ridica in picioare singura decat f rar si sta f putin ( in rest o mai tinem noi ), am citit in Capraru ca daca nu se ridica singura in patut nu e de preferat sa fie pus copilul in premergator? Voi ce stiti de asta? In alt ordine de idei..ati vazut pe undeva un laptop de jucarie si un telefon de jucarie? ca vreau sa ii i-au la mandra ca nu se mai poate. Calculatorista se face ca numai la laptop vrea sa tzacane...in rest noi ne jucam ( ii place mult sa ma ascund si sa apar ..rade in hohote).
adela, eu acasa stau sigur pana in sept...desi ma gandesc sa prelungesc pana la 2 ani! Tare nu ma pot desparti de fetita mea!
Cum va ziceam intr-un mesaj anterior tzoaca mea bea apa, suculet si ciorbita cu cana de oameni mari ( de plastic) altfel nu vrea nicicum

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

a...si am uitat sa spun de ceai..de cand papa iaurt...cateodata vrea cei in loc de lapte. Si apa la fel. Am ajuns sa bem intr-o zi cam 200 ml ceai si apa. Mai ales noaptea...ca ne foim mult...si e cald in camera , iar ziua...se agita de nu mai stiu cum sa-l tin: ba in brate, ba in fundulet, ba in patut cu jucariile...ba in premergator. Mai nou, in premergator a inceput sa sara ca iepurasul.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare mamici si piersicutze. La multe lunitze celor care se serbeaza astazi. Va citesc mereu dar cu scrisul mai greu.
Simona, Mara ta este superba, sa o mananci nu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Simona ce dulce e Mara!
DAria doarme asa :
-dimineata :juma de ora pana la o ora(de la 8 juam sau de la 9)
-la 12 doarme 1/2 ora pan'la 1 ora
-la 3 -1 ora
-la 6 jumate -7 cam jumate de ora
ora de culcare-9 jumate -ieri s-a culcat de la 9 ca nu s-a culcat la 6
Azi dimineata s-a trezit la 6 jumate.Noaptea nu se trezeste pt papa.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by crissa71
Sa-ncercam si bicarbonat..o trece cumva.

Acum sunt in cautarea unui carut...si a unui scaun de masa.

IAr scaun de masa trebuie neaparat cu spatar reglabil asa-i?Mi se par mai bune..dar tot asa cam naspeturi ...Ma uit si pe internet sa vad
Cu diversificarea asta-i jale mare...caut cereale fara lapte dar nu prea gasesc..Oare e rau daca combin laptele lui praf cu cereale care au alt lapte?!!

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

Cristina,io i-am luat scaun de la Miniblue cu 4 bulioane.Fusese 6 dar l-am gasit redus.Ce m-a-ncantat cel mai mult e faptul ca-l vom folosi si pe post de scaun cu masuta pt desenat,mai tarziu.Plus c-are spatar reglabil,3 trepte,e solid si tot ce vrei.Ii lipsesc rotile,dar sincer nu-i nevoie de ele,ca se poate misca fara nici-o problema.Am sa-ti trimit o poza cu el,imediat ce-am s-o fac.
Zici ca,cauti cereale fara lapte.Dac-ai sa cauti firma TOPFER,ai sa gasesti cu orez,grau cu banana,grau simplu,morcovi,etc,toate fara lapte.

Sanatate tie si piticului!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Misimica nu e prima oara cand a cazut...si nici nu s-a lovit rau, doar sperietura a fost...ideea era ca sunt ofticata ca a tzipat sotzul la mine de parca imi abandonasem copilu` in santz...el n-a inteles ca pur si simplu am atipit, dupa o noapte de nesomn cred ca am si eu dreptul asta, nu?...bine, ca trebuia sa fiu atenta, dar n-a fost premeditata toata treaba...in fine...nici nu m-astept sa inteleaga

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Lushk-m-am referit la mine si la sotul meu ca suntem neatenti.Pupam electric baby

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

pentru cine e interesat am gasit aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94892
o metoda de adormit copilul.
eu sunt dispusa sa incerc. o sa va spun daca da rezultate. am mai incercat ceva asemanator la sfaturile simonei, dar n-am fost destul de perseverenta...

am pus de dimineata sa fac iaurt de casa dupa o reteta din superbebe. pana acum nimic. arata la fel ca la inceput. nu cred ca se transforma prea curand in iaurt.
vreau sa incerc sa fac eu pt ca toate iaurturile pe care le-am gasit eu au termen de valabilitate de 3-4 saptamani. se pare ca astea au fost tratate termic ca sa reziste asa mult si nu mai contin probiotice, partea esentiala a iaurtului. voi ati gasit un iaurt care sa aiba termen de 1-2 saptamani?

Mergi la inceput