PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
maryion spune:
Babee ce fata frumoasa ai, domnisoara nu gluma. 
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
Lushk spune:

Luca Alexandru, Tudor, Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

Buna dimineatza la
in
!!!
Puiul meu a cazut dis de dimineatza
...era intre noi, tati s-a dus la baie si eu ca o nesimtita am adormit...nu va spun cum m-am trezit in bufnitura si tipetele lui
...m-am speriat rau...el n-a patit nimic...tati a fost sa ma "bata" ca n-am grija de copil...offffff...
Mamidestefanla ce bunatati ne mai inviti azi???
Cred ca o bucata de tort m-ar aranja si m-ar face sa ies din starea nashpa in care sunt...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOI
zis "Electric Baby"
SimonaU spune:
Maryion, inca nu am auzit despre proba de digestie. Unde ti-au zis ca se face? La vreun laborator sau la spital?
misimica spune:
Buna
mamici
si piersicute
Felicitam sarbatoritii
zilei de azi

LUCA ALEXANDRU

TUDOR 

ARIANNA RAISA 

AGATHA 

STEFAN EDUARD 

SA CRESTETI VOINICI
SANATOSI
SI PAPACIOSI

POZE CU MISSY
Annemarie06 spune:
Multumesc tuturor pentru raspunssuri.
Adelapop, din pacate, cred ca medicul pediatru e tare incompetent. Am cautat vaccinul Hexavalent si nu l-am gasit. Am sunat medicul, i-am spus, si l-am rugat sa-mi spuna ce pot cumpara in locul vaccinului hexavalent. Si m-a luat cu alte chestii: tulpini de virusi etc. Citisem mesajele de la voi si am indraznit sa-i spun de Infanrix Hexa. Cred ca nu s-a simtit prea bine pt ca a urlat un pic la mine si, intr-un mod ironic, mi-a spus ca dc mi-ar spune toate denumirile vaccinurilor care se pot face la 6 luni mi "s-ar face parul cret". Concluzia mea este ca e un incompetent. Oricum mergem la el doar a vaccin si atunci cand am avut o problema am mers la cab. particular al doctorului Stanciu (care ne-a spus de Pentaxim si Engerix B).
Asa ca o sa-i cumpar Infanrix Hexa si o sa-l facem pe asta.
Uram si noi tuturor sarbatoritilor de azi "La multi ani!"
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
Ramoon spune:
'neata fetele!
tocmai s-a trezit Timi asa k o sa urez si eu repede
sarbataritilor de azi! Multi pupici, sa cresteti mari! 
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
eee, am si eu o steluta acum! 
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
misimica spune:
Lushk-
nu cred ca exista bb
care sa nu fii cazut ba din pat ,ba te miri de unde.Si eu am patit cu Andreea cand avea vreo5 lunite.Am lasat-o in mijlocul patului
(pe atunci stiam ca nu incepuse sa se rostogoleasca),cu pernute pe langa ea,am plecat la bucatarie
pentru 5 min,timp in care ea a impins pernutele cu piciorusele si s-a rostogolit
jos.Noroc ca am parchet si traverse ,nu s-a lovit dar s-a speriat foarte tare.Ceea ce m-a irita cel mai mult e faptul ca era si sotul meu acasa, si din amandoi
n-am fost nici unul pe faza.Imi vine sa 

...ce parinti neatenti.

POZE CU MISSY
Consi spune:
Geliza dragutze foc cucuietele tale!
Alina Luc bea cam 30 ml suc/zi. Dar nu in fiecare zi are chef. Ceaiul il iau cu mine cand iesim afara, dar ii dau doar daca tipa.
Madyn si pentru mine momentul "imbracarea" este
. Mai nou il tin in brate cand ii dau hainele groase, iar caciula este ultima. I-o dau inainte de a iesi pe usa.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet