PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Babee ce fata frumoasa ai, domnisoara nu gluma.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Luca Alexandru, Tudor, Arianna Raisa, Agatha, Stefan Eduard

Buna dimineatza la in !!!
Puiul meu a cazut dis de dimineatza ...era intre noi, tati s-a dus la baie si eu ca o nesimtita am adormit...nu va spun cum m-am trezit in bufnitura si tipetele lui...m-am speriat rau...el n-a patit nimic...tati a fost sa ma "bata" ca n-am grija de copil...offffff...

Mamidestefanla ce bunatati ne mai inviti azi???
Cred ca o bucata de tort m-ar aranja si m-ar face sa ies din starea nashpa in care sunt...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Maryion, inca nu am auzit despre proba de digestie. Unde ti-au zis ca se face? La vreun laborator sau la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Buna mamici si piersicute
Felicitam sarbatoritii zilei de azi

LUCA ALEXANDRU
TUDOR
ARIANNA RAISA
AGATHA
STEFAN EDUARD

SA CRESTETI VOINICI SANATOSI SI PAPACIOSI

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Multumesc tuturor pentru raspunssuri.
Adelapop, din pacate, cred ca medicul pediatru e tare incompetent. Am cautat vaccinul Hexavalent si nu l-am gasit. Am sunat medicul, i-am spus, si l-am rugat sa-mi spuna ce pot cumpara in locul vaccinului hexavalent. Si m-a luat cu alte chestii: tulpini de virusi etc. Citisem mesajele de la voi si am indraznit sa-i spun de Infanrix Hexa. Cred ca nu s-a simtit prea bine pt ca a urlat un pic la mine si, intr-un mod ironic, mi-a spus ca dc mi-ar spune toate denumirile vaccinurilor care se pot face la 6 luni mi "s-ar face parul cret". Concluzia mea este ca e un incompetent. Oricum mergem la el doar a vaccin si atunci cand am avut o problema am mers la cab. particular al doctorului Stanciu (care ne-a spus de Pentaxim si Engerix B).
Asa ca o sa-i cumpar Infanrix Hexa si o sa-l facem pe asta.

Uram si noi tuturor sarbatoritilor de azi "La multi ani!"

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele!
tocmai s-a trezit Timi asa k o sa urez si eu repede
sarbataritilor de azi! Multi pupici, sa cresteti mari!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

eee, am si eu o steluta acum!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Lushk-nu cred ca exista bb care sa nu fii cazut ba din pat ,ba te miri de unde.Si eu am patit cu Andreea cand avea vreo5 lunite.Am lasat-o in mijlocul patului (pe atunci stiam ca nu incepuse sa se rostogoleasca),cu pernute pe langa ea,am plecat la bucatarie pentru 5 min,timp in care ea a impins pernutele cu piciorusele si s-a rostogolit jos.Noroc ca am parchet si traverse ,nu s-a lovit dar s-a speriat foarte tare.Ceea ce m-a irita cel mai mult e faptul ca era si sotul meu acasa, si din amandoi n-am fost nici unul pe faza.Imi vine sa ...ce parinti neatenti.

POZE CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Geliza dragutze foc cucuietele tale!

Alina Luc bea cam 30 ml suc/zi. Dar nu in fiecare zi are chef. Ceaiul il iau cu mine cand iesim afara, dar ii dau doar daca tipa.

Madyn si pentru mine momentul "imbracarea" este . Mai nou il tin in brate cand ii dau hainele groase, iar caciula este ultima. I-o dau inainte de a iesi pe usa.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Cateva pozici cu Mara

http://new.photos.yahoo.com/leoungu/album/576460762390597379

Mergi la inceput