PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si eu am scaun de masa Chicco Polly de care sint f. multumita. Iata-l: Scaun de masa

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tot uitandu-ma la poze, am gasit-o pe-asta 10 zile

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Gabriela, am uitat sa-ti zic ca e super, super Rebecca ta in costum de baie...si ce bulanase are, iti vine sa le mananci
Multumesc, intreadevar, m-am mai linistit

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

aaaa, iube, pe daria ta am vazut-o de ieri...are niste ochi....si se vede ca e vanjoasa asa...cred si eu ca deja merge de-a busile...bravo...

Madyn si comoara ta are niste ochi....

Gabriela, bravo, ai imbracat fata in rochie la 10 zile....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata fetelor.

Sunt zombi rau. Alexa nu a dormit decat de la 12 la 4.30 apoi de la 6.30 la 7 si de la 7.30 la 9.30. In rest numai a urlat. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Dintr-un copil cuminte s-a transformat pur si simplu. Totusi cred ca este de la iritatie. Acum merg la medic, la 12 avem programare. Va scriu mai incolo, asta, daca nu cad lata.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Geliza pai sa te linistesti.Tu stii bine ca fiecare copil are un ritm de crestere, nu seamana nici fratii.Eu una am vazut asta si la ai mei, si-apoi ce sa ma agit?Phillip la 6 luni avea 10.3 kile si 74 cm, Rebecca 8.200 si 68cm.Atata timp cat sunt sanatosi chiar nu ma intereseaza ce greutate au si cat sunt de lungi.Unoeri ma uit pe carnetele si compar, dar nu ma gandesc la altele.
Ai doua fete minunate
Multumim si noi

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

gagici da' sunteti harnicute rau
eu stau la servici pana la 3-3 juma si acasa nu mai intru ca nu prea am timp si cand vin dimineata gasesc cel putin 5-6 pagini noi...sunteti tari
asa sa o iau cu inceputul...am fost aseara la dr cu bulinel si nu e bine...cica e un pic mai bine dar nu e bine si continuam cu antibiotice si cele 7 medicamente pana o fi mai bine...nu stiu cat o sa mai poata stomacelul ala sa inghita ca deja e ziua 9 a azi cu antibiotice...s-a treizt foarte devreme azi la 6 si a bazait pana i-am dat sa pape...nus ce o fi cu el ca de obicei nu e asa matinal
io sunt usor impaiata si ma doare capatana deasupra ochilor de crap...bag si io antibiotice ca deja e sinuzita purulenta
revin ca ma cheama sefu
pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Geliza , mercic, da are okii albastri pina acum ... sa vedem mai tirziu, ca io ii am verzi si tati caprui, deci nu cred sa ramina asa, doar daca vecinu' ... . Chiar voiam sa-ti laud printzesica mica, cum isi suge ea degetelul de la picior. Al meu nu prea poate ca are burtika mare si n-ajunge , desi mai incearca el.

Fetelor voi cum va descurcati cu imbracatul cind iesiti afara? Ca al meu plinge si mai ales la caciulita, parca-l pici cu ceara .

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Geliza, FELICITARI PENTRU STATUL IN FUNDIC!!
Mara mananca 2 mese de solide acum si in rest san. Mesele de solide le mananca relativ bine! Adica parca nu mai face nazuri, dar degeaba ca la cantar nu se vede - in ultimele saptamani a pus cam 30, 50 gr pe sapt.

Iubee2001, deci ai pus-o la somn mai devreme! Dar sa stii ca atunci cand pui un plan de asta in aplicare nu renunti imediat ci insisti vreo 2 saptamani . Acuma zi-mi te rog, cat doarme in total peste zi, ca nu mai stiu, si la ce ore se trezeste peset noapte si pana dimineata ca sa pape.
Iar poze -- hai ca o sa pun cateva cu Mara, desi nu prea imi place sa le fac publice pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by alina2006

buna dimineata!

sarbatoritilor de azi si de ieri! scuze ca n-am putut intra sa va urez!

mary ce sa-ti zic ? suntem in aceeasi situatie! si eu ma gandesc de multe ori unde gresesc! intr-adevar inainte sa incep diversificarea ma gandeam ca va lua mai bine in greutate dar de unde!! ( are la 7 luni 6, 580 kg ). i-am dus kk la analiza poate o avea viermisori- dr mi-a spus ca nu considera necesare analizele la sange! poate e si in cazul nostru cum a fost la marta ( asta pe de o parte ma incurajeaza)..

imi pare foarte rau sa aud de atatia bebei cu probleme! doamne ajuta sa trecem peste toate! aseara m-a apucat un plans de nu mai stiam de mine ( deh..depresiile astea)

ce fel de ceai mai dati bebeilor? iana nu vrea sa vada nici ceai nici apa, ne multumim cu cate un pic de suc de fructe! nu cred ca e normal dar cum sa o determin sa bea? tweety tu parca spuneai ca clara nu bea lichide, s-a remediat? mai sunt si alti bebei in situatia asta?

pup fetele si piticii!

POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina

Alina ne luam de mana. Aseara si pe mine m-a apucat plansul si chiar isteriile, de tipam la sotul meu, saracul.
Cu kk la analize pt viermisori am fost si eu, de 3 ori si nimik, dar cica nu este suficient si tre sa duc si pt proba de digestie sa vedem daca el da mancarea nedigerata afara. Sa nu fie probleme de digestie si deaceea nu asimileaza. Poate am inceput diversificarea prea devreme si am bagat in el de toate si in cantitati mari (asta zic eu, ca nu mai stiu ce sa zic).

Multumesc tuturor fetelor pt incurajari.
Va iubesc pe toate.

Al meu nu adora laptele, dar eu incerc sa ii dau si reusesc sa il fac sa manance cam 300 ml pe zi (deaceea zic ca este f putin).
Ii dau si cu cereale si fara, in pireuturi si cu fructe, etc.

Geliza ma topesc dupa Ilincuta ta. Este o super dragalasa.

Toti bebeii nostri sunt frumosi.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput