PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 30
elena24 spune:
Am incercat si cu antibiotic crema locala!Pe baza biogramei i sa administrat antibiotic dar................. tot recitiveaza !
va multumesc din suflet !
geliza spune:
elena, poate ar trebui sa-i dai un antibiotic mai puternic, si eventual injectabil...eu i-am facut Ilincai Rosephin (ceftriaxona)...are un spectru f larg....
Oncicu, cam in aceiasi oala sunt si eu
....pupam mofturosii
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
doniro spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
adas si eu as vrea o fetita dar stiu ca nu mai pot...adica nu cred ca mai rezist la a doua sarcina...as vrea sa infiez o fetita si tot bat apropouri si eu
babee am fost si la schonbrunn dar fara aparat...data viitoare sigur iti spun sa ne vedem la o cafea
arghirmonica sper sa fie ok si el cu bijuteriile
lidia succes la vaccin...pup puiutul sa nu planga
elena eu lucrez langa cantacuzino...daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui...sanatate multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Bulinuta, eu nu stiu povestea primei tale sarcini, dar zic si eu ce am auzit (scuze daca ma bag aiurea): daca prima sarcina a fost grea, nu e musai sa fie si a doua la fel. Cunosc o femeie cu 4 copii care a avut sarcini total diferite (toate cele 4). Repet, poate ma bag aiurea...
Roxana
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">FILMULET DARIA
geliza spune:
aaa, si dupa ce mi s-a parut mie ca Ilinca mea in ultimele 2 sapta a mancat mai bine, ieri la cantar a avut fix aceiasi greutate ca acum 2 sapt...adica 5800
(edit: explicatia ar fi ca poate a scazut in greutate cand a facut febra...)....dr de familie mi-a recomandat din nou vitamine
si Tonotil, niste aminoacizi pentru "intarirea" musculaturii...oricum n-o sa-i dau decat dupa ce o sa vorbesc cu pediatra...voi ce parere aveti despre asta?
si Misimica, nici noi nu avem dinti, dar ni-i dorim cat mai tarziu...marei i-a iesit la 9 luni primul
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Consi spune:
Dragi mamici de piersicutze ne vedem la UN NOU CAPITOL
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
aricica spune:
quote:bulinuta si noi avem hidrocel!!!la fel ni s-a spus si noua!pina la ce virsta ti sa spus ca trebuie operat?noua ne-au spus ca pina la un an dar ca merge si la 2 ani.dar dupa un an incepe sa ii afecteze functia de reproducere.la ce spital il operezi? sa stii ca david il avea mai mare la 2 luni acum la 8 abia se observa dar trebuie sa-i mai fac un control dar la bucuresti! recomanda-mi un chirurg bun!sanatate bebelului!
Originally posted by bulinuta27
neata fetele
sunt proaspata ca o zi de primavara...i-a iesit si dintucul numarul 2 ieri la 7 luni si 2 zile ptr listuta si am fost tare morcoviti toata noaptea...cred ca de la dinte plus ca sforai de rup patu' nu alta
...lasa ca ne trece noua raceala asta
tweety ne revenim noi...pupiciei
Madyn si rares face la fel la imbracat...urlaaa
iube multumim
miti
oanaalexpupicei
mirela cu pui Rares bine ai venit!!!
andreea da a avut e-coli si varsa la greu...nu i-am dat antibiotice...l-am dus la homeopata si a doua oara cand i-am facut analiza nu mai apareau si nici nu mai voma atunci...sanatate multa
leistra ma faci sa
anasia multi pupici la puiuta mica
sabana multumim si pupicei
alina te inteleg foarte bine cu vomatul...bb cred ca a vomat ptr toata viata
mamaidestefan m-ai omorat pur si simplu...cata rabdare
adelapop pot, pot sper sa ne revenim si noi totusi ca incep sa ma satur...uite asa ma stramb cand aud de boli...pupicei
arghirmonica rares s-a nascut cu un hidrocel la unul din testicole si ziceau ca daca nu se retrage pana la 6 luni trebe operat...au trecut 6 luni nu s-a retras dar ei au zis sa mai asteptam ca poate-poate asa ca DOamne Ajuta sa se retraga si la noi si la voi...pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adriana
davidsi
cosmin

...pupicei