Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

M-am uitat la o parte pozele Catei cu Bia si Ayan si a rezistat si Diana pana la nr. 35 - maaare realizare.Bine, intre timp vorbea cu ei si dadea si cu picioarele in tastatura
CATA ce-i cu freza aia ?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bee, eu ii dau.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Eu nu prea pun suc de rosii in mancare.Doar in sos de rosii,sau in supa de rosii,plus la mancarea de mazare - Ghitza e lesinat dupa ele.Eu asa si asa.Iar taica-meu, ani de zile se umplea de alergie pe maini de la sucul de rosii Tot am zis ca ii dau sa bea asa gol (e facut de mami,fara conservanti) dar tot uit.Ma si duc sa scot o sticla din camara si incerc azi,dupa ce se trezeste.Acum sper sa o adoarma Ghitza,duopa aia ma pun si eu in pat.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bee eu ii dau suc de rosii facut d emama in casa fara sare.
Ii place f mult.
Azi a papat supica de vita cu galusti.
Hai pupicei .ca plec acasa.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

gata am preparat si cina pentru Ioana!! I-am facut paste cu branza, smantana, ou, putin zahar si vreo 10 stafide. Acum sunt la cuptor, se fac pana se trezeste mandra mea.
Bee eu nu prea ii dau suc de rosii, ala de il am facut in casa este cam sarat si odata am cumparat si i-am pus in mancare si mi-a facut diaree asa ca ocolim. facem mancare alba. Mai dar a papat ceva Ana. pai ioana de dimineata i-am facut mar cu banana si n-a vrut sa manance, la pranz supa de pui cu legume pasata cu niste piept de pui fript, abia a gustarit putin...a mancat jumatate de mango, acum sper sa manance ce i-am gatit ca ieri murea dupa placinta noastra, unde era farfuria era si ea cu mainile intinse!!!
Alina pai nu-ti ramane decat sa-l supraveghezi pe Ayan si daca se ingroasa gluma ascult-o si tu pe dr ca doara o avea ceva experienta si stie ea ce zice.
Monico bine ca ai aflat cine-i nana:))))
Irino, deci fiitu face lucruri normale, bate cainele, ii sparge arcada maica-ti...:))))))

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

revin...a cazut si si-a umplut gua de singeeeeeeeeeee!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

CATA
DANIELO pai esti eroina mai, daca gatesti inca doar pentru ea
Diana a adormit instant si numa' bine am plecat si eu la nani,macar o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco nu bea sucuri, foarte rar de porto-prospat stors. el e cu apa si cu ceaiurile granulate: Hipp sau Humana.
Fructe: e innebunit dupa mar, dar se fie intreg si cu coaja. ii place sa rupa coaja si sa o arunce prin toata casa .
I-am dat si mango, a papat putinm, a gustat si kiwi.
El ramane fan banane.

Moni e mortala Diana cum se striga .
Alina insanatosire lui Ayan cel mucios.
Cata sper sa nu fie grava cazatura Biancai.

Marco doarme de 3 ore si nu a mai papat de la 12.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Somn usor Moni, daca poti!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cum naiba a cazut asa rau mai Cata???
Pai ce sa fac Monico?? sa-i dau friptura de porc si carnati?? ca asta am eu in cuptor.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput