Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Moni nu-mi aduce aminte de aplice ca Bia s-a purtat ca o "lady" la Ayan..i-a rupt coada la leutul de pe perete..si acum mi-e jena...bine ca i-a stricat si masa Alinei din sufragerie ca a zgariat-o cu suporturile de pahare nici nu mai zic!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

S-a impachetat in husa - tot de ea trasa jos de pe coltzar - si sa vedeti hohote de plans de nervi ,ca nu mai putea iesi (si era noapteeeee inauntru )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Alina nasol ca Ayan e bolnavior .Sa se faca repede bine.
Moni vorbea fata cu voi si nu intelegeati ce zice , of of parintii astia.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cu fructele, eu m-ash bucura sa manance orice sub orice forma. A avut luni de zile cand n-a pus gura pe nici un fel de fruct. Si nici pe mancare. Si n-a slabit nimic, ba dimpotriva, a luat in greutate ok zic eu, de la lapte. De o vreme, mananca si domnisoara normal si eu plina de sperante o tot cantaresc. Nimik in plus. Sanatoasa sa fie, dar cred ca nu ajunge la 12 kg la 2 ani.
Alina, eu nu i-ash da antibiotic, dar eu nu-s doctor. Si eu am tinut-o pe Ana 3,4 zile cu febra mare si alte porobleme si stiu ce spun. Dar e drept ca si eu am avut avizul medicilor sa fac asa! Antibioticele nu-s bune, chiar asa. Doar daca e febra rebela, sau otita, sau Doamne fereste ceva la plamani.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

No, lasa ca Diana l-a facut pilaf pe Pinochio pus pe patutz,cand inca nu avea 6 luni cred L-am pus mai jos atunci,ca nu statea fata nici in fund,nu credeam ca ajunge la el,dar te pui cu pispireaua ???

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Lasa Bee ca ai cea mai manechin fetita...la 85 cm!
Diana, foarte bine i-ai facut lui Pinochio, daca a avut tupeul sa-l lase in apropierea ta!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

CATA am vazut-o pe Bia ce hotarata merge Si are si ea viteza en gros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

82 cm. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bee, nici eu nu i-as da si chiar nu ii dau daca nu va fi cazul. Adica sa vad ca face Doamne fereste febra mai mare sau tuseste altfel, ceva. Pediatra mea oricum orice ii spun ca are imediat antibiotic si nu prea o ascult la faza asta.
Cata, vad ca nu mai uiti de masa. lasa ca si noi cred ca v-am distrus tel fix ultima data la cat l-a ros.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Manechina manechina, sunt de acord (desi n-are cu cine semana), dar nu anorexica! Mi-a crescut sufletul azi cand urla de foame, pe la 5, dupa somnul de pranz. Si a halit la foc automat pilaf cu ficat si cu suc de rosii. Si dupa, ciorbita.
Fetele, voi dati suc de rosii la copii (in mancare)?

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput