Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Noi fructele le mancam asa....ca avem inca 5 mese.
In schimb, sa nu vada suc.
Zici ca ii dau kk asa se stramba cand simte sucul, indiferent din ce fructe e facut...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bee, merci, sper sa ii treaca repede. Tu cum te simti gravida? Eu chiar imi mai doresc unul, m-am simtit super gravida!
March, merci! Eu daca vad febra peste 38 cam merg la dr, mai ales ca tusea. Dar ea cica de la mucisori.
Irina, deci si Mario e nazdravan. Pare copil cuminte dupa fata, de-aia pacaleste pe toata lumea!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bai Moni si tu habar nu aveai ca Diana se prezenta!
Irina 13 kg? La ce inaltime? Bine e si baiat...iar daca zici ca papa are, desigur, si 13 kg...eu nu mai stresez cu mincarea...papa bine, nu, sarim la urmatoarea masa!
Bia se pupa in oglinda cind ii zic sa o pupe pe fetita, dupa care imi impinge capul la oglinda cu mina sa pup si eu fetita! Daca ati stii cu ce forta mi-l impinge zici ca vrea sa mi-l ia de pe umeri!
Alina offf Ayanul mic...pup sa treaca ...si pupa si Bia!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Si noi i-am dat mango ii place f mult. Sucuri nu prea ii dau acum ca are diaree de cand cu maselele. Apropo, cica ii iese maseaua jos, e f umflat.

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana e fan inrait sucuri ,mai ales acre.Si fructele ii plac.Acum roade pe un mar.Si sa vedeti cum trage deoparte coaja

Ai vostri se tavalesc pe burta? Ca pe Dia a apucat-o chestia asta de vreo saptamana,numa' te trezesti ca se taraie pe burta pe jos ca o balena esuata ! N-a mai facut asa de pe la 5 luni

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Catalina de cand am venitin tara nu l-am mai masurat dar uite ca am sa ma duc dupa ce scriu mesajul.
Moni eu nu ii mai dau mar in mana ca intr-o zi era sa se innece avand marul in gura si el impiedicandu-se. Apoi a doua zi chiar aratra la tv cum muris eun bebe inecat cu asa ceva...horror.
Revin ca suna

Mergi la inceput

Ha...pe burta nu...probabil ca e balonata de la sucuri si apa pentru ca Bia de cind cu dintii bea in nestire apa...cind merge i se aud broastele in burta...bildibic...bildibic

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput

Monica, si Ayan e innebunit dupa acru, i-am dat sa guste putina varza murata, era disperat!!!!!!!!!!!!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ... nici io n-am mancat mango proaspat,d-apoi Diana Nici nu stiu cum arata Las' ca-s bune si astea productie loco.Plus exoticele clasice adica lamai,portocale,grapefruit,clementine,mandarine,kiwi si banane.

Io fac cu nervi,mai nou face ce face si iar se catzara pe coltzar,dupa care umbla la apicele de pe perete si la ce-i pe birou,dar mai grav,se ridica in picioare si tzopaie,sau fuge de la un capat la altul!!! Si aluneca rau ca e husa aia matasoasa Daca n-o las sa urce se crizeaza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Si mie mi-e frica cu marul...nu-i dau
si ma panichez daca vad ca musca din unul...tot din auzite ca cel mai greu este de deznecat cu marul!

Bia nazdravana
poze noi

Mergi la inceput