Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Danielo...pai tu crezi ca il las sa fie taran?In doua trei luni il bag la cresa...dar se da pe brazda .
Bee si eu cred la fel...pt ca rautate la un copil nu este...eu dua ce am fost la Daniela l-am analizat mai amanuntit si am ajuns la concluzia ca fiimiu prefera copii cuminti pe care ii domina, dc sunt mai mari ii ignora...insa cand se joaca singur sau cu noi prin preajma face lucuri normale din punctul meu de vedere...adica arunca cu jucariile(asta este dc mai zboara si in tavan), bate cainele,stropeste cu apa...pentru mine sunt chestii normale. Ca ne ai cafteste...impropriu zis...la el e joaca( ca i-a dat un cap in fata lui mama azi si i-a spart arcada asa ii trebuie dc nu atenta si il ia de la joaca ...se mai zbate copilul).Ia racum de cand incepem sa mai pricepm si noi si el semnele si limbajul pasaresc edin ce in ce mai bine.Stim sa ziceam papa, sa aratam cand vedem papa, sa zicem mami cand vrem si sa o aratam , sa zicem papa si sa ne cataram pe clanta usii ca sa aratam ca vrem afara , sa aratam si sa zicem nana si sa aruncam sau sa venim cu palma...deci incet incet ne civilizam...si apoi o sa va surprindem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irina, O fi semanand si Mario pe cineva din familie de e putin mai nazdravan! Ana dimpotriva, cu noi e mai nestapanita, dar in public e taaare cuminte. Si prefera orice fel de copii, de la 0 la 16 ani. Cum o fi stiind ea ca baietii de 16 ani sunt inca niste copii, deci le zambeste (desi au fete de "barbati", pe care ea ii priveste cu maaaare circumspectie), eu nu stiu! Si ce am observat e ca nu pricepe si nu reactioneaza nicicum la agresiune. Daca un copil o loveste, se bucura. daca-i dau peste mana, se bucura, crede ca ma joc cu ea. Soacra mea avea un fix "Hai sa dam na na la" pisica, maimutica, elefant, etc". Si i-am interzis sa mai faca asta.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bee interesant este ca toata lumea il vede ca pe un copil foarte cuminte...adica toti sunt blocati ca isis vede de ale lui se joaca cu orice cotrobaie peste tot , nu ii e frica de nimic , se baga in dulapuri ( si asta la oricine nu numai la mine acasa). Insa cu bataia la fel orice gen de bataie la el e gluma rade de nu mai poate si te articuleaza si el la fel cu toata forta...si crede-ma ca are niste maini babane.Insa inca mai merge faza cu ignoratul sau cu prostitul...il las sa tiep si vine si plange in brtae lamine si se alinta sau ii arat ceva...si asa mai scap de crize ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mango nici noua nu ne place in schimb mancam toate celelalte fructe: mar, para, banana, kiwi, caisa, piersica, struguri, clementina, gutuie, prune, ananas, pepene galben, pomelo, etc.
Mango si avocado nu....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

March azi a papat 50 din borcan atit...treaba cu borcanul este ca pe interior avea pe capac unde era si piersica nitel mucegai...dupa ce am spalat capacul am vazut ca era zgariat pe interior..de aia a mucegait se pare piersica...in schimb ieri a mincat nitica para, dar de peste 8 zile ii dau numai sucul de fructe uite Irina de la 1 morcov, 2 mere, 1 portocala, capsuni..bea variabil, de la 100 ml la 270, dupa chef, si apoi sarim la masa de prinz..

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Oho dar voi bagati ceva fructe. Pai eu ii dadeam si teddy intr-un timp insa am observat ca de cand ii dadeam teddy sau pufuleti nu mai manca mai deloc...iar acum cand are patru mese clare...mananca super bine...o sa incerc si eu Tonca si Cata sa mai diversific sucul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Irina i-am dat suc ca daca fructe ciuciu...oricum si inainte papa cam 150 de fructe...da stiu si eu ca, cam 4 mese sunt super suficiente la virsta lor...las ca vad dupa ce o cintaresc ce 0 grame ia si luna asta!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am ajuns acasa si am papat deja ciorba (Diana mi-a si tras-o pe noi ,asa ca un sfert s-a dus) Acum pap neigher - cioc
Am depistat in sfazrsit cine este NANA!!!!
E simplu: era DIANA ! Si cand striga ea la telefon NANA!! NANA!!!! voia de fapt sa zica "bai idioat-o is io,DIANA!"
Si ieri si azi am intrebat-o cand se uita in oglinda cine e aia si mi-a raspuns "NANA"! E clar!!!
ALINA si ASTERY am uitat de felicitari pentru umblareti ASTERY in special enjoy
Noa ca miorlaie de suparare (a -hehe a- hehe) ca nu poate extrage ceva din sertar.Gata ,s-a deblocat.Si tace.
Ma pun sa citesc,mai am o pagina restanta p-aci.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Cata la cat papa Mario acum trebuia sa aiba 20 de kg si noi stagnam la 13 kg de trei luni...dar nici nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ne-am intors de la dr, noroc ca e aproape, oricum am luat taxiul. Cica rosu in gat, mucisori(oare asa am voie sa zic?)din plin, febra 38.5. Dr mea hop cu antibiotic, dar vreau sa mai astept, parca prea da usor antibiotic. Vedem pana diseara.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput