Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
DANIELO moanstra carnivora ce esti
gata ,somn de voie
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
alin@ spune:
Ayan super marait, il amuza in schimb foooooarte tare daca il las sa ma muste si urlu:auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
cosmi1975 spune:
salutare gagici
noi suntem bine stefan cel puturos nici chip sa mearga...de papat cam asa a papat
7 dimineta 300 lapte
10 30 o para o banana si 3 lingurite de cereale toate amestecate
14 piure cu branzica de casa si pui
18 un iaurt mili mare cu 8 biscuiti
fac o fasolica verde cu pui si daca vrea ii dau daca nu pe la 10 lapte cu faina de orez ca mai e un pic
cata ce face bia?????????
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Giova spune:
S-a trezit si a papat si al meu ficior: ostropel de pui cu cartofiori.
Astery sa vezi cate trante va mai lua....asa e cand incep sa mearga. marco se grabea si buf...
Acum merge la fel de repede si cateodata nu se uita in fata si te miri de ce se ciocneste.
Moni somn usor.
Cosmi salutari. Papa bine stefanel.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
marchplayer spune:
Beeei dupa ce m-am chinuit o gramada sa-i fac de papa nu vrea sa manance!!!! Sau ar vrea dar in felul urmator: eu ii bag ceva in gura, ea scuipa si apoi ia de jos si mananca!!! Asta-i normala??? O sa-i dau iaurt si salutare!
Giova sa va fie de bine. Cred ca ar prefera si ioana niste ostropel..imi trimiti o portie??
Sau macar niste fasolica verde cu pui de la Cosmi sa capatam!! Chiar ca mananca super Stefan!!!
Alina si Ioanei ii place tare mult sa muste, mai nou ca sa-i pot taia unghiile trebuie s-o las sa ma muste.
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
alin@ spune:
Numai bunatati papa copiii!
March, de ce nu ii tai unghiile cand doarme? Noi numai asa i le taiem, adica Gabi, ca eu nu i le-ma taiat niciodata ca mi-e frica. Dar sigur nu ar reusi daca ar fi treaz. Misto rau cum papa Ioana!
Gio, sa-i fie de bine lui Marcolino!
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
Giova spune:
Danielo iti trimit, vezi ca ajunge imediat. sa stea Ioana cu gura deschisa sa prinda papica din zbor .
Noi am trecut de mult de faza cu muscatul.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
alin@ spune:
Sper sa fie ok Bia, vad ca nu raspunde la tel Cata.
Poze cu noi
alin@ spune:
E ok, isi prinsese obrazul sau limbuta intre dinti.
Poze cu noi
marchplayer spune:
Arunc-o ma ca nu-i bai daca pica pe jos ca o limpaie de acolo de preferinta!!!
Apropo sa stii ca-i place tare mult catelul, de cate ori intra calc in stand by imediat reactioneaza si apoi vine si se catara la mine in brate, doamne fereste sa-l inchid inainte sa gaseasca ea altceva mai interesant de facut.
alina bine ca n-a patit nimic rau Bia. Cum ma sa-i tai unghiile in somn? S-o trezesc si apoi sa mai stau o ora s-o adorm? no-way
daniela16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze