Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, Alina, ce mila mi-e de Ayan.
Adevarul e ca sunt teroriste maselele astea.

Roxana vad ca si ea azi face "greva somnului". E foarte obosita, se freaca mereu la ochisori, e scancita, dar nu adoarme. Cum o asez in patut urla.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana la ce pagina e Sebi de Bumbita? pe spiridusii Biancai i-am votat, dar nu-l gasesc pe sebi. am ajuns la pag. 20.
Alina sper sa sparga gingia cat mai repede, ca nu-l va mai durea atunci. of saracutul de el.

Gata, ma mobilizez pt. cutratenie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, prima poza din pagina 21: miniscuba1.jpg

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Dana mersic. Si eu ajunsesem pana la pag. 20. e votat si Sebi.

Daca bag aspiratorul in priza il trezesc pe Marco, asa ca e musai sa mai astept.
Pt. -iste. e foarte buna Milka diet .

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

mai bbei vostri cat lapte beau pe zi?
Ca am citit ca bb Iarina bea cam 1 litru de lapte de magazin pe zi.Maria mea nu trece de 400 ml de lapte.Rar se intampla sa bea 500 ml/zi.

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

seara buna, fete dragi!

in primul rand multumiri pentru voturi. sunt o gramada de poze frumoase in acest concurs. deci care ati mai pus poze, ssa pot si eu sa va votez acina, toanca, dana....mai este careva?

alina pupici multi lui ayan pe obrajor, sa treaca durerea de maseluta.

eu acum am ajuns acasa., sebi a facut azi greva foamei, nu a mancat decat dimineata mar ras cu cereale , in rest nimic...acum cand am ajuns era mort de foame, a mancat un vcastronel de mancare dde cartofi. eu nu stiu ce tot face socrela asta....de nu mananca copilu de la ea....cred ca o sa cat de curand.

citesc si eu din urma si revin.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Si inca ceva:azi sa discutat despre revizuirea listei a membrilor.Vreau si eu sa ma inregistrez.Cu cine tr sa iau legatura si sa ii dau toate datele?

mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi azi ne-am plimbat pe la spital
Eu gateam si am lasat lingura de lemn cu care amestecam in mancare pe bufetul de langa aragaz. M-am dus in camara sa iau ceva, Dani a venit, a luat lingura de lemn si a fugit cu ea (l-am auzit ca e in bucatarie dar nu am vazut ca a luat lingura). A cazut si a inceput sa planga. Atunci am iesit din camara si am vazut ce s-a intamplat. I-a curs la sange de numa din gura. initial nu stiam unde s-a lovit, cu ce s-a lovit.
Are o rana urata de tot in cerul gurii, cred ca era cu lingura in gura cand a cazut. Am fost la medicul de familie si a spus sa mergem si la ORL dar dupa pararea ei se va vindeca in cateva zile. La ORL a spus ca ne trimite la clinica de Maxilo-Faciala. Acolo ne-a spus ca o sa se vindece, sa am grija sa nu faca febra si sa ii dau doar mancare lichida...adica lapte pe care acum nu vrea sa il bea...
Sper sa reusesc pana se culca sa ii dau ceva lapte sa bea..
Acum e super marait, sigur il doare ...e oribila rana aia..i s-a luat cumva pielea din gura
Of of...aveti grija pe unde va lasati ustensilele de gatit sau alte unelte

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Azaz marco bea cam 500-600 ml/zi de lapte.2 bibe: dim. si seara.
Da-mi un Pm cu datele voastre sa va trec pe lista, dar nu promit ca veti fi azi. sper sa reusesc sapt. asta, daca nu...cealalta.
Bumbita cum nu papa Sebi?poate nu-i place de socrella.
Si Acina si Toanca au poze la concurs? la ce pag. ca sa-i votez si pe spiridusii astia.
of Bianca, prima data am crezut ca s-a ars. sper sa-i treaca repede, ca doamen ce nasol e sa ai rana in gura. Te cred ca nu-i vine sa manance.
Si Marco se intinde si ajunge la blartul din bucatarie. trage tot ce e pe margine, noroc ca nu las mai nici, ca am vazut de ce e in stare.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by Giova
INTREBARE
Ai vostri se dau cu capul de pat, dulap, etc?
Marco are o placere meschina sa de-a cu capul in dulap, sau de capataiul patului, sau cand sta in scaunul de masa.
Trebuie sa ma ingrijorez

_
nunta noastra

giova stai linistita si sebi se da cu capul de pat, de usi, de tocuri, de parchet...are o palcere imensa cand ne vede sarind ca arsi zicandu-i " nu, mami/tati, face buba baiatu'" cu cat ii zicem, cu atat da mai mult, asa ca ne prefacem ca nu-l vedem sau il luam de acolo.

nu stiu cum se explica placerea asat a lor.......aaa, si zice "pooooo", adica poc!

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput