Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 23
dana_ene spune:
AnaS, ce bine suna tot ce spui despre bona si job. Bravo! Uite ca se poate.
Astery, cum mai este Razvanel dupa vaccin?
Maine merg si eu cu Roxana.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anasebe spune:
Toanca Deci si tu...bine mai si credeam ca-s eu dusa saptamana trecuta! Ca ma simteam asa de bine!
Nu ma intelgeti gresit, dar de cand am inceput serviciul s-au mobilizat si cei din casa si ete ca nu am mai calcat, nu am mai spalat vase etc! Deci se poate! Si atunci cand vin acasa, e curat si bine. Seara doar ce mai gatesc pentru Tiberiu pentru a doua zi.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
Ei,ati vazut ca cine ne vrea isi gaseste timp si daca nu-l are? 
Pana si Tatiana sau MIRA ,cu cate trei
pe cap mai baga nasul din cand in cand!
Asta e ...
Vaai ... ce niste prajituri - gretzosenii cremoase a cumparat iar husbandu'
O sa va pun poze mai incolo - special pentru cele in aflate in plina cura ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Am venit si noi de-afara. asa frumos este....
Marco binenteles ca nu s-a jucat cu roaba si galetusa lui, ci alerga dupa o tricicleta si la scarile care duc la topogan. a urcat in 4 labe vreo 3, pana l-am vazut ce face
.
Dana am mobila de mult timp, doar ca ne-au adus la toti suportul ala pe ce se pune salteaua, gresit, si acum au adus altul bun. Poze prefer sa nu pun, din motive bine stiute.
si eu am votat printesele.
Anda bine ai revenit
. Si nu ti-e dor de pustiulica? eu nu mai vreau sa merg la Milano pt. 3 zile, ca mi-e dor de Marco
.
Ma bucur ca-i place la cresa tizului.
Toanca eu am facut asa: am calit putin de tot un catel de usturoi cu ardei rosu.Am bagat si carnita si imediat am pus apa peste, ca sa fiarba puiul.Cand era aproape gata carnita, am pus cartofi taiati cubulete.Cand a papat i-am taiat carnita si cartofii i-am zdrobit cu furculita. e super gustoasa papica.
revin ca tre sa-mi culc cxopilul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Nu vrea, parca vad ca pica pe la ora 19 si pe urma adoarme la 1 noaptea
.
Vai Moni ce scumpa esti
.
Anasebe, Toanca, Anda deci asa sta situaita? va simtiti relaxante cand veniti de la munca!!!! Moni este exceptia care confirma regula.
Credeam ca doarme marco sa fac curat....
Asa ca merg sa fac macar o ciorbitza de pui.
pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
toanca spune:
Multam fetele de raspunsuri
acina, da noi nu suntem in concurs...
Sau suntem si nu stiu eu?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
dana_ene spune:
Mersi, Giova
.
Am mai votat si eu pe Sebi de Bumbita, pe Dani si Sandra de Bianca.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
marchplayer spune:
Poti vota mai multi copilasi in aceeasi zi???
Eu tot nu pot vedea pozele..oare din cauza antivirusului ca nu inteleg de ce???
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Giova spune:
Mi-a adormit Marco, pe jos la el in camera.Iar l-am pozat, fac colectie cu pozitiile si locurile pe unde adoarme
.
March poti vota mai multi odata. Ce poze nu vezi?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
alin@ spune:
Ayan e foarte nervos, nu vrea nici sa doarma, iar maseaua sta sa iasa. Febra, diaree, tot tacamul.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru