Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Numai eu nu-s relaxata ca vin de la o conta la alta conta si cu fond muzicaaaaaal
Si am prins si o perioada in domeniul contabilitatii/fiscalitatii de-ti vine sa-ti dai cu capul de pereti - toate se schimba de la o zi la alta de nu mai stie nimeni ce ,cine,cum ,unde si cand

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, pai atunci astept sa imi faci tu rezumat, ca eu nici o sansa sa citesc din urma, ca nu am cand.
Net bag cam in 3 saptamani, atat ne-au zis ca mai dureaza, sa il bage odata ca nu mai pot!
MARCH, ce face bebe mic din burtic?
Asa e, e bataie mare pe unica fetita din grupa, toti baieteii se joaca cu ea, si ea e o scorpiuta, ca le fura jucariile si le da cu mancare pe ei.
Ma, io tot stau si ma mir ca proasta: nu imi vine sa cred ca s-au intors Cata si Alina? Cum le-ati convins?

Mergi la inceput

O sa ma uit si eu mai incolo la filmele/pozele de azi.
Acum sunt zombie,noroc ca a venit mami si a luat strumfa la plimbare (si eu cu ajutoare en gros ),asa ca fug in pat,da' mai stau 5 minute,paote mai baga Anda nasu'
A! Si azi a venit Diana tot fuga in calea mea si m-a pupat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

MONI, naspa contabilitatea aia cu toate schimbarile alea!
Uite un pupic pentru Dia de la Mark!

Mergi la inceput

ANDA ... te pui cu mine?
Hai ca for you mai si pun sa compun pe scurt si urgent ceva!Cat mai stai pe net acum? Daca nu mai stai,o sa-ti trimit mail.

Mergi la inceput

Mai bag nasu' dar maine, ca acum plec si eu la hotal, ca sunt epuizata de cate am avut azi si de cat am alergat. Dar inainte de a ajunge la hotel vreau sa gasesc un magazin sa le iau ceva baietilor, sa le duc joi.

Mergi la inceput

MONI, trimite mail, saru mana, ca acum ma pregatesc de plecare!
acum fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anda , 3 saptamani? Hai, c-or trece repede si te asteptam mai des pe-aici.
S-au intors fetele , asa este.

Toanca, omleta am facut-o in tigaia de teflon in care am topit putin unt. Ouale le-am batut cu lapte si am ras cascaval in compozitie. A mancat foarte bine, cum va spuneam.
Maine ii fac o budinca fiindca am primit de la o matusa de la tara niste branzica proaspata.

March, mersi pentru vot .

L-ati vazut pe Alexandre? Cat e de dulce, mai, Ana. Poza de la 6 luni e excelenta, nu poti sa nu te bucuri cand vezi zambetul acela maaare.
Super torturile . Cel cu forma de masina e super-de-super.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gagici va pup ca e party la noi in firma azi .
Paaa.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dana V-am votat si noi si pe Matei de toanca cu brascuta verde .
Suntem si noi in album cu poza "suzi asta ma cam supara"

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput