Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 25
Biancas spune:
Si totusi mi-am gasit 5 minute din "pretiosul meu timp" sa intru si sa va spun ce am patit. Nu ca ar interesa pe toata lumea..dar poate la unele le pasa de soarta noastra.Moni
Si cu asta am terminat cu subiectul scoaterii din liste.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
marchplayer spune:
Giova eu nu pot vedea pozele din concurs, nu stiu cauza..o sa incerc sa dau jos antivirusul..merge fara antivirus
Ioana a papat azi la pranz legume cu pui fript si pe la 4 a papat si un crenvusti si neste cartofi prajiti de la mine. Acum ii facusem branza cu banana si nu are chef, este satula.
Azaz, Ioana bea intre 600-800 ml lapte dar eu ziua nu-i dau deloc...
Am facut pauza mare si am pierdut firul....
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
BIANCA IMI PARE TARE RAU DE DANI,SARACUTZUL! SI MIE MI-E GROAZA,CA GHITZA NU MA ASCULTA DELOC,O MAI LASA NESUPRAVEGHEATA PRIN CASA SI CUM E EA NEASTAMPARATA VA DATI SEAMA
SI CAND SUNT EU ACASA MAI LASA DESCHISE USILE SPRE BAIE SAU BUCATARIE
,DAR CAND NU SUNT ,CINE STIE CE MAI FACE 

SCUZE ,IAR AM UITAT SA SCHIMB MAUSCULELEM,DAR SUNT CALARE PE FISELE FISCALE
SI ALTE DECLARATII 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
bumbita spune:
bbianca off-off, saracutul dani. cred ca il doare tare rau. ia-l si pupa-l si tine-l in brate sa nu se mai gandesca la bubita.
multi si de la noi la micut. mai, da' numai narozii fac micutii nostri. sa stii, ca si sebi mai are obiceiul si ia de pe blat ce apuca, lingurita, lingura de inox, cateodata si furculita.....intr-adevar tre sa fim numai cu ochii pe ei...
sa ii zic si soacra-mii sa fie atenta.
nu stiu de ce nu mananca de la ea...adevarul este ca l-am obisnuit si prost sa manace....numai cu jucarii, numai sa ii distrag atentia si poate ea nu-i trezeste interesul cu nimic.
stau cu inima stransa peste zi, o manca , n-o manca sebi.
anasebe, anca, toanca, felicitari pentru serviciile " relaxante".....
eu nu m-as mai intoarce la serviciul meu super stresant decat....daca as ajunge la limita, da' acum am o gramada de alternative
si de stat acasa....ehehe pana in septembrie 2009, ar fi timpul
si de castigat un ban in plus, din afacerea noastra.![]()
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
8 + si mami de sebastian(03.01.2006)
marchplayer spune:
Va zic iara noapte buna! mai nu ma culc acum, doar ca ne ducem in partea cealalta unde facem baite ne schimbam ne mai jucam prin camere si abia muult mai tarziu ne culcam. De obicei se culca pe la 10 aseara mai devreme de 12 cu nici un chip n-am reusit s-o adorm.
Alina imi pare rau ca Ayan se simte rau!! Sa aveti o noapte linistita.
Cata Bia cum se mai simte?? Va urez si voua o noapte cu muult somn.
Bianca, bietul pui ce sa pateasca!!! Ma si eu are o las frecvent sa se joace la sertarele din bucatarie..in special cu ustensilele de lemn
Sa se face bine repejor!
Giova pupicei si la blondin!
Si pupicei a toata lumea.
mai vb si voi gravidutelor si despre samburei!!!
daniela
16w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
bumbita spune:
daniela, fusesi la echo? parca luni trebuia sa te duci sau ma insel? hai nu ne mai tine pe jar! ce e? tu cum te simti? ca pe bee o auzi ca se simte bine-pe la pag. 7 sau 8
- si ma bucur mult pentru ea/ ei
.
eu aseara am vomitat cand m-am spalt pe
. cam nasoala senzatie. uitasem.
bumbita
Giova spune:
March sa stii ca nici la mine nu se vedeau azi pozele. se incarcau doar cateva. dar acum seara, cand am votat a 2-a oara s-au vazut super.
Moni eu il las nesupravegheat pe marco. dar are inchisa baia, bucataria si dormitorul nostru. asa ca in living, pe hol si la el in camera nu are ce sa faca rau. sau asa zic eu, ca s-or gasi.
Bumbita doamne ajuta sa va mearga bine afacerea. chiar ii ziceam lui Clau, dar mi-a zis ca e super greu sa intocmesti un raport pt. inregistrarea marcii.Ca au vrut ei sa faca la firma, si cand au auzit ce le trebuie....au renuntat. Chiar asa naspa e?
Eu am aspirat peste tot in afara de dormitor. si marco tot nu s-a trezit, mai ales ca usa era deschisa la camera.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
bumbita spune:
giova nu e greu deloc. tocmai de aia se apeleaza la agentii specializate pe proprietate industriala...sa nu-si mai bata omu' capu'. ele se ocupa de TOT. daca vrei si sunteti hotararti, iti pot da pe PM datele de contact de la biroul ns din tm.
bumbita
asteryaro spune:
Bianca, imi pare rau de puiul tau ca a facut bubs in gurita! Niciodata nu suntem destul de prudente... Sper sa-i treaca repede de tot!
Alina, lui Ayan nu-i scade febra nici cu antitermice? Pupici sa-i treaca repede.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
dana_ene spune:
Bianca, vai, mititelul!
Imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Ii doresc sa se refaca repede
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003