Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 7
Dory232002 spune:
Simo74, asa este, dar nu stiu cum de nu va-ti dat seama ca Alexa nu este nascuta in 2006 ![]()
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
b_irina_c spune:
neata,
Si eu am votat (de ieri) tot piticodromul + una bucata scolar
.
De atatea laude Vladut si-a dat in petic asera. S-a culcat pe la 11 in balansoar citindu-i prea bine cunoscuta carte cu Winnie. In apararea lui pot spune ca macar a dormit toata noaptea.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Neata
Cu toata starea de rahat de ieri am uitat sa zic ca am vazut pozele cu Anya. Are clar stofa de model, parerea mea
, cum statea ea la pozat, mai mai. Poza cu mamica ei, aia in care se vede si burticul, este favorita mea.
Azi imi clatesc ochii si cu pozele Iuliei.
Azi noapte a fost civilizat copilul, dar eu tot sunt zombie pt. ca am lucrat. Iar dimineata am vazut ca bubele s-au extins si pe trunchi, dar cele de pe picioare arata mai bine, unele chiar au trecut.
Simo, iti comunic verdictul diseara, daca o fi totusi vreo boala de-aia care se ia astept injuraturile la telefon. Sper sa nu fie cazul.
Altfel e bine dispus, i-a revenit si pofta de mancare, febra nu a mai facut, se scarpina in continuare cu multa ravna la gingii etc.
Am votat si eu.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by jadi
Am votat tot ce mi-ati dat, mai e ceva?Deni &
Vlad & bb2
Sa le dai fetelor si link-ul la poza lui Vlad
Printre cei de la panou (pe care i-am recunoscut) ale caror mame n-au spus asta mai e Nuka.
Pana cand mai putem vota? Sa mai bag un rand de voturi si de acasa
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Pai nu m-am inscris la concurs, baga linkul cu Nuka sa stiu ca am terminat cu votatul
.
Deni &
Vlad & bb2
kid2003 spune:
Am votat si eu printesele si printul scolar 
Bineinteles ca un vot i l-am dat Denisei, dar am revenit si am votat si la Alexa cu Alex.
cge spune:
Multumim ptr voturi.(desi nu stiu de ce m-am inscris in concursul asta, ca aparat avem).
Fetili, Nuka e lg. Victor cu berea.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=25
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

buna dimineata