Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 6
diplodocus spune:
'neatza!
La noi e innorat si a plouat ieri...nu stiu daca o sa iesim azi prea mult in casa...
DORY-spune, pls cum se numeste fotografia, sa fiu sigura ce votez
ALINA- hmmm...multumim de compliment...daca te concentrezi acum, oare se pune?
Eu tin pumnii sa cishtige concursul un bb de la noi, fiindca , evident, ai nostri sunt cei mai cei
Luca-Mihnea Cel Voinic
codruta_grg spune:
Fetele ....cum zice Olgutza (mozol in grup
Dory, votat printesa Denisa
(phuai cate voturi au tripletii )
La Vatra Dornei a nins aseara ca in plina iarna (nu sunt acolo, dar stiu)-poate ninge si la noi.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
cge spune:
Dar un baiat in prima zi de scoala, nu votati ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=25 br / " target="_blank">PrimaZiScoala
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Dory232002 spune:
diplodocus,simonique,codruta_grg, , poza se numeste Alexa si Alex
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Dory232002 spune:
Fetelor, voi ce poza ati votat????, cred ca ati gresit , poza mea nu este poza cu denisa, in primul rand ca Alexa nu este nascuta in 2006,
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Simo74 spune:
'neata! Mi-e cam somn, dar tot am reusit sa-mi fac degetele sa se miste si sa voteze cele trei printese care reprezinta piticodromul in concurs (cel putin pana acum)
Si apropos de fetite, ieri am uitat sa ma minunez si cu voce tare (adica in scris) de Anya si Iulia...sunt absolut adorabile...ca asa cu gura inchisa m-am minunat toata ziua ...drept pentru care m-am dus si la husband cu jalba in protap ca sa vezi si sa nu crezi...ce fetite...ca si noi...dar mi-a taiat-o scurt si a zis ca la el momentan mustaria e inchisa Na, poftim la el!
Iar despre tizul Luca Buburuza ce sa mai zic ... ca e unul din favoritii mei de mult...sa-i mananac nasul ala de baban
Simo74 spune:
Dory uite asa s-a facut Denisa cu o groaza de voturi oricum si ea e dragutica foc ...merita. Am votat-o acum si pe Alexa.
Cristina pai tocmai pe Victor sa nu-l votam noi? Votat