Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 6
diplodocus spune:
'neatza!
La noi e innorat si a plouat ieri...nu stiu daca o sa iesim azi prea mult in casa...
DORY-spune, pls cum se numeste fotografia, sa fiu sigura ce votez![]()
ALINA- hmmm...multumim de compliment...daca te concentrezi acum, oare se pune?![]()
Eu tin pumnii sa cishtige concursul un bb de la noi, fiindca , evident, ai nostri sunt cei mai cei
Luca-Mihnea Cel Voinic
codruta_grg spune:
Fetele 

....cum zice Olgutza (mozol in grup 
Dory, votat printesa Denisa
(phuai cate voturi au tripletii
)
La Vatra Dornei a nins aseara ca in plina iarna (nu sunt acolo, dar stiu)-poate ninge si la noi.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
cge spune:
Dar un baiat in prima zi de scoala, nu votati ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=25 br / " target="_blank">PrimaZiScoala
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Dory232002 spune:
diplodocus,simonique,codruta_grg, 

, poza se numeste Alexa si Alex
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Dory232002 spune:
Fetelor, voi ce poza ati votat????, cred ca ati gresit
, poza mea nu este poza cu denisa, in primul rand ca Alexa nu este nascuta in 2006, ![]()
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Simo74 spune:
'neata! Mi-e cam somn, dar tot am reusit sa-mi fac degetele sa se miste si sa voteze cele trei printese care reprezinta piticodromul in concurs (cel putin pana acum) ![]()
Si apropos de fetite, ieri am uitat sa ma minunez si cu voce tare (adica in scris) de Anya si Iulia...sunt absolut adorabile...ca asa cu gura inchisa m-am minunat toata ziua
...drept pentru care m-am dus si la husband cu jalba in protap ca sa vezi si sa nu crezi...ce fetite...ca si noi...dar mi-a taiat-o scurt si a zis ca la el momentan mustaria e inchisa
Na, poftim la el! 
Iar despre tizul Luca Buburuza ce sa mai zic ... ca e unul din favoritii mei de mult...sa-i mananac nasul ala de baban 
Simo74 spune:
Dory uite asa s-a facut Denisa cu o groaza de voturi
oricum si ea e dragutica foc
...merita. Am votat-o acum si pe Alexa.
Cristina pai tocmai pe Victor sa nu-l votam noi? Votat ![]()