Piticodromul de sept-oct 2005 (169)
Raspunsuri - Pagina 26
diplodocus spune:
Mi-am adus aminte de ceva, fara legatura cu ce se discuta...
Oare voi povesteati mai de mult despre Baby-E?
Am vazut pe adresa comuna muzica, dar ma intereseaza dvd-urile
Cine le foloseste? De unde le-ati luat?...
Luca-Mihnea Cel Voinic
alexuta2005 spune:
Norina, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Sanatate multa Teodorei!
Eu am avut noroc ca Alexia a fost sanatoasa ca nu stiu ce ma faceam.
Si asa am stat cu un stres in timpul sarcinii, sa nu am vreo urgenta si sa ajung la spitalul judetean.Aici li s-a dus vestea ginecologilor.
Anya nu generalizez, doamne fereste, da de ce se intampla la noi s-au speriat, cred ca si medicii din Bucuresti cand le vin copii cu fel si fel de complicatii de la nastere.Acum ori nasti la Bucuresti ori intr-un oras mai mic din Arges. Vad ca au aparut si la stirile de ora 5.Seful maternitatiii s-a certat cu un chirurg pe motiv ca-i folosea sala de operatii care era libera.
Dory232002 spune:
norina, sanatate Teodorei, hehe, mi-am gasit o tiza
numele meu real este Dory Teodora
.
medica, merci de info cu perdelele.
Fetelor,HELPPPP!! voi le faceti copiilor ou ochi in apa moale???Alexei ii place la nebunie si desi nu-i dau doar 1 ou pe sapt. nu stiu daca procedez corect ca i-l las moale
.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
cge spune:
Norina, Doamne prin ce v-a fost dat sa treceti.
Cum e Teo acum ?
Eu zic sa stai impacata, cand n-avem incotro, trebuie sa le dam si antibiotic. E tot spre binele lor.
Va tinem pumnii sa va faceti bine.
Teo e ok, stai linistita, daca avea si altceva in afara de viroza, observati voi pana acum.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Anya multumim de explicatiile cu antibioticele
. Si stai linistita ca te poti intinde si cat 3 placinte
ca informatiile sunt intotdeauna bine-venite.
Diplodocus si al meu se plimba pe usa de la baie ca in tara lui papura voda
. Eu n-am nici un sistem, dar am luat toate substantele de curatat si le-am catarat pe unde am putut. Cel mai aiurea e ca i se pare interesant colacul de WC
si aici il tratez cu mii de explicatii cum si de ce nu e voie... De BE da noi vorbeam... eu l-am luat de la Sofia
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
simonique spune:
Dory, eu ii fac ou fiert moale in coaja(galbenusul moale, albusul tare)....in fine, deci tot moale si ii place foarte tare. Dr a zis ca e ok, dar nu mai mult de 2 pe saptamana.
alexuta2005 spune:
Alina si eu am auzit expresia asta"antibiotic puternic", de la medici.Si chiar credeam ca asa e.Acu dupa ce ai explicat tu stiu care-i realitatea.Adica, nu ma apuc eu sa pun diagnostice dar macar sa stiu cand un medic imi zice:sa-i dam un antibiotic mai slab ce sa fac:sa merg la un alt medic.
Nu mai spune ca ai aberat, chiar ma superi.
Dory eu ii dau oul fiert tare.Cred ca e mai sigur asa.
Alexia nu intra in baie decat daca vede lumina aprinsa altfel nu are curaj.Ii e cam frica de intuneric, nu plange cand sting lumina dar iese repede.
cge spune:
Si Anca ar sta numai la baie, si baga diverse lucruri in WC.
Si scoate tot din sertare.
Toate sertarele noastre sunt cu fundite, pe care invata sa le desfaca.
Anca e mai mica si nu ajunge la clante, dar se impinge cu toata forta in usa ca sa o deschida.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Eu ii fac copilului omleta cu ceapa verde, ardei rosu si rosii. La teflon, cu un strop mic de ulei. Ii place mult, de la rosii iese si mai zemoasa.
Mananca asta de 2 ori pe saptamana la micul dejun. E ce mananca cel mai bine dimineata, dar nu pot sa-i dau mai des, asa ca asta e.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Noi papam ou moale la ceasca (cu unt si painica si sare-amestecate). Uneori ii mai fac omleta, dar nu prea sa da in vant dupa ea. Iar ochi pe apa n-am mancat niciodata, cum pe apa? Noi mai mancam pe smantana si iese
(la Petra inca nu i-am dat)
Maine pelcam la Straja (one Petra) si acum caut ceva cabana faina pt o noapte
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"