Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,tu ziceai de oferte pt Bulgaria??Si noi vrem in Bulgaria la vara dar sincera sa fiu nu stiu unde sa ,,caut'' ,pe net sint zeci de agentii dar parca nu-mi vine sa rezerv asa oriunde ,ca acum 2 ani am plecat la mare cu agentie de pe net si cind am ajuns acolo am avut un soc ,in loc de hotel 3 stele ,erau maxim 2 ,conditii de kk ,pret mare ,ce ma sfatuiesti?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza eu am primit oferta de la Alltur care sunt o agentie f mare si serioasa. Cu ei a fost Tania anul trecut la Nisipuri si a fost f multumita. Au preturile cam cele mai bune (in afara de Balkan Air cu care muuuulte fete de pe forum au avut probleme - la fata locului nu mai aveau locuri la hotelul la care cumparasera, etc; cu scandal s-a rezolvat intr-un fel sau altul dar... noi n-avem nervi si chef de asa ceva). In plus, daca cumperi pana pe 31 martie au 10% reducere.

Oferta este si la ei pe site, dar parca e mai usor de citit de pe mail. Daca imi dai o adresa de mail (pe PM de ex) iti fwd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu de la Z am luat nishte bodyuri anul trecut pe 3 sau 4 mai. Alea cu tata e cel mai puternic, am luat cate un body din fiecare. Vreau sa va spun ca nu au fost extraordinare, dar au fost bune. In schimb am luat de la Mothercare, tot din Mall Vitan, bodyuri. Mai, sunt cele mai bune bodyuri pe care le-am vazut vreodata. Dimitrie le poarta si acum, erau intr-un set de 7 si a costat un set din ala 1 milion jumate. Erau albastre si albe. Vreau sa va spun ca pe alea albastre le-am bagat in clor, nu a iesit culoarea, nu s-au largit deloc, dar deloc. Plus ca eu de atunci nu am mai cumparat nici un body, numai pe astea le poarta. Acum vrem iar sa facem un tur sa mergem la Buc sa ii cumparam hainute si bodyuri de la Mothercare.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Lavi ,ti-am trimis PM

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Madutza ti-am scris mail.

Mergi la inceput

Ti-am raspuns Lavi!
Stiti cumva citi km sint din Bucuresti pina la Nisipurile de Aur???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La Sorana ii dau momentan lapte fara lactoza in urma unei gastroenterocolite pe care a facut-o in ianuarie ,inainte ii dadeam lapte la cutie pasteurizat de''Napolact" 3,5%grasime dar nu mai am incredere in el de aceea nu stiu de care sa-i dau perte o sapt.
Voi ce lapte le dati la copii?
referitor la vanzatoarele care sar pe tine in magazin si aici se intampla asta in alea de firma ,dar nu din amabilitate excesiva ci pentru ca au procent din vanzari,intradevar este enervant sa-ti stea in "ceafa",dar si cand nu te baga in seama nu e bine.
in magazinele cash&carry daca doresti o informatie tb sa ai nervi de otel ca te poarta de la unul la altul sau mai nou in Cora merg pe rotile si trec pe langa tine la vantul.Succes la shoping ,si eu trebuie sa merg ca i-au ramas mici hainele la piti asa s-a lungit de o luna incoace.
Va pup, mai revin pe seara ca acum am treaba.

Sorana Miruna (piti) 20 Dec. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Salutare fetele!

Eu sunt super ocupata, mai nou am devenit detectiv incognito; in plus am niste probleme super personale asa ca...

BB Alinus, am primit plicul tau, multumim mult. ( Alina mi-a trimis niste banuti pentru cresa baietelului nostru de suflet ). Saptamana asta vreau sa trec nitel pe la cresa sa vad ce face, am intles de la bunica ca e ok, l-am vazut sambata, se mai implinise si era foarte vesel. De altfel am observat ca i-a trecut sperietura - pentru ca vaca aia de maica-sa il batea, ii era frica de toata lumea - si ca e destul de sociabil pentru un copil de varsta lui.
Sper sa ajung la cresa intro zi in care sa am si aparatul foto cu mine, altfel ii voi face cu telefonul dar nu cred ca ies atat de frumoase.

Revin cand ma mai eliberez, pauzele mele au inceut sa fie sublime! adik sa lipseasca cu desavarsire...

Mergi la inceput

soanso, noi dam la copii asa: unele lapte UHT de diverse marci, altele Nestle Junior, altele Parmalat Prima Crescita, altele Milumil 3, Humana 3, etc; care-cum in fct de cum suporta copiii si de optiunea personala si a medicilor aferenti. Mai sunt mamici care alapteaza si mai sunt mamici care inca dau formula.

Prin observatiile noastre mamicesti s-a constatat ca Nestle Junior cam constipa, asa ca e bun la cei cu tendinte spre diaree, ca de ex Nati a mea, Ilinca Feliciei74, etc.

E mai sanatos cel UHT decat cel pasteurizat, isi pastreaza mai bine vitaminele.

Madutza nu stiu exact, depinde pe unde o iei: Giurgiu, Calarasi, Negru Voda sau Vama veche, sub 400 in orice caz.

Cel mai scurt e prin Calarasi, apoi Giurgiu, Vama, Negru Voda. Din cate stiu eu.

Uita- te pe www.viamichelin.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...!!!

Eu sunt la scarbici dar...am prins liber la calculatorul unei colege si hop pe DC!!!

Imi pare rau sa aud de copii bolnaviori si le doresc muuulta sanatate!

Anda....multa putere si sanatate va doresc!!!

Mai intru diseara ca nu mai pot sta! Va poop!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput