Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
pitic-03 spune:
Buna ziua la mamici(+burtici
)
!
RIPLEY:am incercat si eu sa tin pasul cu ele, dar n-a tinut[au probleme:"numai am greatza, ce sa fac?"...cind vad ceva mai "grav", intervin(daca ma tine!)..saracele LAVI, CRISTINA MH si care mai aveau un bb acasa ce-mi suportau(cind eram gravi)..!!]Imi pare rau ca
, la mine e mai rau(ma "omoara" lenea)Ai fost la ginec?
WOW ANDA, ia-l de git pe d-l dr, du-te la o clinica privata!Cred ca sunt mai atenti!Sanatate puiului, si voua rabdare si putere!
CANUTZA:
nu te supara!(si eu m-am suparat si mi-a fost rau tot mie!)
LAVI:cind ai timp de toate ,nene?
LEEA:bai, tu te intreci cu gluma!Zau, mai pleaca omul la ski, da mai si vine!Cum e Tudor?Ce face?
pitic
6(ii tot dau cu rosu, poate-poate)
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
anda77 spune:
s-au dus azi la dr. nic cu bona si ta-su. m-au sunat de acolo: deja i s-a facut anestezia! k a vazut si orl-istul in sfarsit k e obturat complet nasul. nici nu stiu dk a fost bine sau rau k n-am fost. pe de o parte m-am bucurat k oricum as fi vrut sa nu fie operat cu mine ca ma chinui si io rau, pe de alta parte muream de ingrijorare. asa: orl-istul a fost exact cum a zis pediatrul: macelar bun. adik el spusese ca sa facem la asta k chiureteaza bine dar nu face anestezie.
i-a dat poetului niste fenobarbital si a plecat sa-si faca ala efectul. s-a intors dupa ora in care nic dormise de rupsese si s-a apucat de chiuretaj cand s-a trezit nic! dupa interventie, nu puteau sa calmeze copilul cu nimik, nici ta-su nici bona. a zis ta-su k nu l-a mai vazut asa niciodata, in ce hal urla. a vomat sange de 2 ori, dar cica asa trebuia, ca a inghitit toate mizeriile alea.
a zis dr. ca a scos polipi cat pumnul. si urmatoarele treui zile vor mai grele ca inainte, inca 4 e in convalescenta. dk face febra e naspa rau, cica. nu are voie cantitati de mancare mari, cica cate un sfert de biberon, maximum maximorum jumatate.
acum plec acasa de la serv, a dormit nic pana acum.
va rog dati-mi un sfat: nu are voie sa doarma cu fatza in sus timp de 7 nopti/zile. cum sa fac? ce metoda sa adopt k el numai asa cam doarme noaptea si nu pot sa stau treaza toata noaptea, sa nu dorm deloc k tb sa merg dimi la serviciu everyday. cum sa fac? ma gandeam sa-i pun paturi rulate in pat, asa incat sa stea fixat intr-o parte, dar va vrea sa se intoarca si dk se sufoca intr-o patura? k trei zile nu va putea respira pe nas, doar pe gura. dk se intoarce cu fatza in sus, e pericol sa se sufoce cu ce mai are pe gat si nas. imi mai venise si ideea cam tembela sa-i leg o mingiuta pe spate, sa nu poata sta cu fatza in sus, dar iar cred ca se enerveaza si se scoala!
cum sa fac?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pischi2003 spune:
Anda, astept vesti bune despre Nichitut.
Dordia, bafta la servici!!!
Soanso, ii dau lapte de vaca "tuns" bine de spuma, iar in lipsa, cumpar Zuzu, Milli... si-l fierb. Nu-i dau nefiert, chiar de scrie asa pe ambalaj.
Aseara Alex dei-dei-dei cu mana intinsa. O ridic sa-mi arate ce vrea si inteleg ca-i vorba de iconitza. I-o dau, o studiaza, o intoarce pe toate partile si se pune pe pupat. Tzoc-tzoc, tzoc-tzoc. De unde invatase? Am aflat dimineata ca bona ii arata cum se face cruce si se pupa iconitza. Iar ea, maimutzica, mi-a 'zis' ce-a invatat in lipsa.
Draga de ea.
Poate mai invata sa mai scoata si cate un cuvant, ceva.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Anda, se pare ca scriam simultan. Bine ca a scapat Nichitu de polipi. Daca ii limitezi spatiul de miscare cu paturi/plapumi rulate? Sa nu doarma deloc cu fatza in sus cred ca e imposibil, ca se invarte prin somn, dar cat de cat. Si verificat prin somn cat de des puteti, prin rotatie. Pupi multi si sanatate maxima.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
madau spune:
Anda ii poti cumpara perna din aia speciala ptr nou nascuti, care nu-l lasa sa se suceasca pe spate. Uite aici1 model: http://www.shopmania.ro/magazin~online-mobilier-si-accesorii-mobilier-copii~produs-perna-nou-nascuti~p-28997.html
Daca nu vrei..e buna si varianta ta cu o mingiuta de tenis cusuta pe spate la salopeta. Se va enerva, dar n-ai ce face. Pupici si refacere rapida
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Madutza10 spune:
Anda ,eu zic sa doarma cu voi neaparat pina-si revine si sa-i pui o perna in spate si sa-l intorci tu toata noaptea ,stiu ca tre' sa dormi si tu dar acum el e important .Eu insist sa doarma cu voi ,cu riscul de a se obisnui dar e periculos citeva zile ,se poate ineca ,sufoca etc .
Imi pare foarte bine ca a scapat de polipi ,sper sa se imbunatateasca starea lui cat mai repede!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Lavi, si ce daca vorbiti de vreo 1 luna...de ceea ce am cerut. Pe mine nu m-a interesat atunci. M-a rugat cineva si am vrut repede, n-avem timp sa mai caut prin topic linkurile. Ce te deranjeaza? ![]()
Da, cocodrillo nu tine de TCM.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
bb_alinus spune:
Anda bine ca in sfarsit i-au scos polipii poetului!! Of ce mai chinuiala, hai ca o sa treaca si zilele de convalescenta si gata!
Cu dormitul, asta chiar ca e o problema, eu sincer cred ca nu as putea inchide un ochi, si as pazi-o non stop. Poate poti sa te aranjezi cu tati sa faceti cu randul, adica eu una nu l-as lasa pe poet singur in pat. Deja cand miss era infundata a trebuit sa o culc pe pieptul meu ca pe spate nu putea respira, si asa dormeam amandoua, insa acuma mi-ar fi mai greu ca a crescut si se fataie mult. Oricum ea doarme pe burta cu fundul in sus.
Perina sugerata de Madau nu cred ca e destul de stabila, chiar daca are scratch, eu am avut una asemanatoare si nu prea am folosit-o. Si oricum zice ca e pt nou nascuti, ma gandesc ca ai nostri sunt prea mari ca sa se mai cramponeze de ea.
Acuma vad: total de acord cu Madutza, adica asa as face eu chit ca voi fi obligata sa dorm apoi pana la majorat cu missa in brate!!
Sanatate multa.
Hilde, uite aici se discuta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92026
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Salutare !
Anda, slava Domnului ca l-au operat pe Nic ! O sa fie foarte greu zilele care urmeaza, insa trebuie sa se termine cu bine
!! Nu stiu ce sfat sa-ti dau despre cum sa-l culci pe Nic,o solutie ar fi acea perna pentru care ti-a dat link Madau!
Tin pumnii sa fie totul bine!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
silvia_d spune:
Anda,cum mai,polipi cat pumnul???Doamneee,saracu Nic...saracu,n-avea el imunitatea scazuta,polipii astia intretineau mereu starea asta de permanent nas infundat si inf.respiratorii;uff,bine ca i-a scos...nu-mi revin:auzi,la bebe asha mic,cat pumnu',saracu'Nic...si totusi,spui,dormea bine noaptea!!manca-l-ar mama!!!
f buna ideea lui mada cu pernuta aceea,eu rulam cand era Stef mic,mic,o paturica pe post de "opritor",si-l lasam asha pe-o parte!
Multa sanatate,si la urmatoarea intalnire vreau sa-l vad pe nic cel mai activ bebe din colectie!
Maine ma duc la un interviu,tot pentru farm-diriginte;am aplicat pe net,si-ntr-o ora si eram sunata!!