Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda nu l-au retinut in spital, sub observatie?!?!?!
Slava Domnului ca l-au operat!!!
Refacere rapida!
Si eu zic sa incercati sa stati careva de veghe cu el non-stop ca nu-i va fi usor. Doamne fereste sa se inece cu secretii, daca sunteti pe faza il puteti ajuta imediat.

pitic pai aia-i nasol ca azi de dmineata n-am prea avut chef si putere de lucrat Lasa ca recuperez eu maine

Hilde n-am zis-o cu repros sau rautate, dimpotriva, oarecum m-a amuzat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda Doamne fereste ce trebuie sa indure copiii astia! Eu nu inteleg ce-i aia anestezie cu fenobarbital, dar bine ca a trecut. Va doresc multa putere sa treceti cu bine peste perioada de refacere

Silvia bafta la noul interviu.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pischi scuze ca ma bag. Daca fierbi laptele UHT (sau il incalzesti peste 40 de grade) degeaba mai e UHT, ii mor vitaminele ce au supravietuit "UHT-izarii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Anda , mama ce spui tu acolo!!! Bietul copil! Bine ca a-ti scapat si voi si el saracutul. Mama ta nu te poate ajuta macar acum sa stea si ea cateva ore in noapte sa-l pazeasca...mai stai si tu....si sotul si trece noaptea. Ca asa sa te culci si sa dormi cu stres ca ce o face si cum o fi nici nu e somn sa te odihnesti.

Silvia , tinem pumnii la interviu.Asteptam vesti bune.

Camy , nu te supara, eu ti-am mai spus, dar repet :nu mai trimite mesaje de genul celui de azi!

Noi suntem bine, Mihai e la dr sa vada cum se prezinta unghia si sa-i dea medical.In rest...am nervi cat casa ca am gazele oprite pana la noapte la 2,30.Nu stiu ce lucrari fac astia. La noi e prost ca avem la bloc centrala si daca nu sunt gaze adio apa calda, asa ca adio si baita in seara asta. Am niste nervi...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cata, pe mess? OK, nu-i suparare am inteles!

Silvia, bafta la inteviu! Nu ne zici nimik de Stef?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Anda, ma bucur ca a scapat de polipi. Va doresc din tot sufletul insanatosire grabnica. Multa multa putere si rabdare. Stiu ca e usor de zis...nici nu vreau sa imi imaginez prin ce treceti. Totusi va transmitem numai ganduri de bine!

Pupam ingerasul ala mic si scump si speram sa ii fie bine cat mai rapid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Multumesc pentru mesaje.
lavi02 m-ai bagat in ceata atatea feluri de lapte? no io acuma ce sa-i dau?.nu stiu zau ce sa fac....
poate ar fi bine sa incerc totusi cu Nan junior ca piti are cam 3/4 kk pe zi ,dar poate are atatea de la fierum hausman ,ca-i dau 2*9picaturi pe zi ,daca asta constipa ...
Anda multa sanatate la Nic,parerea mea este ca ar trebui sa-l supravegheati in permanenta ,doamne fereste sa nu se inece cu secretii ,v-a fi greu stiu ca si eu am stat cu piti in spital si avea perfuzii si noaptea si nu am inchis un ochi vreo trei nopti cand am ajuns acasa eram ca un zombi dar a trecut si ce nu face mama pt. pui.
Va pup, ca vine sotu la calculator sa se relaxeze cica,se joaca...

Sorana Miruna(piti) 20Dec.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Dragi mamici,multumim de intrebarea pentru ex-tero:e bine,nu papa mai nimik,laptik la greu,am ajuns inapoi in viitor:adika,iar ii blenderesc mult laudatul(de stef!) iaurt cu banana si-un biscuit,ii zic:mama,laptik!!-si vine imediat si se urca-n patut,si se pregateste de pozitia "laptik",adika pe spate!

si azi l-a luat mama(deci suntem singurei,heheee...)-si m-a sunat c-a papat ciorba,pui la gratar,biscuite,paine prajita...ce i-o face doina de papa de sparge??

madaaaaa,ce-a patit mama ta!??offf,multa sanatate!

Mergi la inceput

Ripleysor,eu am votat la poze,si cand am mai incercat sa votez o data,nu mai m-a lasat,a aparut un mesaj c-am votat,bla-bla...deci,stai linistita,ca nu ai cum sa votezi de n-ori!pupicei la burticia!

Mergi la inceput

Soanso,pui pozici cu Mirunici??Noi avem un cont comun,daca vrei sa stii parola si user name,baga un pm la una din noi...

cat despre hainele de care vb de bebei:HABAR N_AM ca exista firmele astea,eu il imbrac din piata!

Mergi la inceput