Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

plange maim mereu, ne straduim sa-l ditram, dar se jeluieste de durere, nu urla dar...
e ametit, nu poate sta nici un fund. nu ineleg ce e cu fenobarbitalul asta: durerea nu i-a luat-o nici la operatie nici acum, dar il tine ametit 24 de ore, k sa-l enerveze si mai tare...
ii e fomica...si saracu vomita negru cu rosu, ce se scurge ca el nu stie sa scuipe ce are in guritza, inghite...
am suport de-ala, dar nu l-am folosit nici cand era sugar...poate ii gasesc acum utilitatea...noapte luuuunga...
fug la el...

maine "io cu cine votez, hic?!..." la poze...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Asa cum zice Lavinia, laptele UHT nu se fierbe ca se ditrug toate vitaminele

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda io nu cred ca e asa ametit de la Fenobarbital..dar aci' depinde si ce doza i-au dat. Eu i-am dat Mirunei cand avea 1 luna o pastiluta din aia mica si mai mult de 8 ore n-a dormit..insa la voi o fi concentratia mai mare. Daca nu merge cu pernuta aia, tre sa faceti cu schimbul sau puneti-l cu voi in pat, n-aveti ce face. Oricum de dormit nu cred ca vei dormi mare branza, dar macar acolo cateva ore cat sa supravietuiesti si sa nu cazi lata pe strada. Ai grija cu condusul.... Noapte cat mai linistita sa aveti!

Silvia bafta la interviu!

Fug sa papam ca-s lihnita de foame, acu' am aterizat din Cora.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi pe langa gingia iritata avem si rosu-n gat. Amandoua s-au suprapus....febra mai mare de 37,8 n-a facut. suntem pe Amoxicilina 5 ml la 8 ore , paracetamol sup. dimineata si la pranz, seara nurofen 4 ml. Avem si vit. C natural picaturi. + crema scarboasa cu care-l ung in gura preparata la farmacie.
Cica antibioticul s eda si in fct. de febra care o are copilu...si starea lui. Daca nu cedeaza in 5 zile dupa Amox se schimba tratamentul.
La voi cum a fost?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Noi pe langa gingia iritata avem si rosu-n gat. Amandoua s-au suprapus....febra mai mare de 37,8 n-a facut. suntem pe Amoxicilina 5 ml la 8 ore , paracetamol sup. dimineata si la pranz, seara nurofen 4 ml. Avem si vit. C natural picaturi. + crema scarboasa cu care-l ung in gura preparata la farmacie.
Cica antibioticul s eda si in fct. de febra care o are copilu...si starea lui. Daca nu cedeaza in 5 zile dupa Amox se schimba tratamentul.
La voi cum a fost?

Hilde, nu pricep de ce-i dai tu antibiotic. Pentru gingii sau pentru ce?

Ripley 5+ (DPN 17.10.2007)si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Nu auzi ca are si rosu in gat.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Pai Aura, cum sa dai la rosu in gat fara febra antibiotic?
Nu cred ca de la aia ii da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Anda, recuperare grabnica la poet. Si eu votez tot pentru dormitul in pat cu voi.
Silvia, bafta cu interviul.
Hilde, nu am crezut ca Stef e asa grav cu gingiile. Cat despre antibiotic, eu cred ca febra nu e chiar asa mare incat sa necesite antibiotic. De la Lavi citire: daca febra continua cel putin 2 zile abia atunci se baga antibiotic. Sanatate la pitic.
soandso, daca te-ai incalcit intre atatea firme de lapte, da-i Nestle Junior. Se prepara foarte usor (nu ca Milumilu' la care agitam bibe 10 min ca sa se dizolve), e consistent...
madau, cum se mai simte mama ta?
bb_alinush, ce mai face missa?

Cu pozele de la concurs: propun fiecare sa intre pe prima pagina si sa-si posteze link-ul. Eu nu am votat, as face-o dar trebuie sa ma intorc sa citesc celelalte pagini sa gasesc link-urile si nu am timp.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Total offtopic. Scuze celor neinteresati.
MADUTZA, parca tu ai cununat de curand... Ce obligatii au nasii fata de fini (in afara de lumanari, dare si plata preotilor). Cam cat costa toata afacerea?

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Soanso, io votez pt DORNA UHT ROSU, 3.5%.... il gasesti oriunde si oricand. Restul... cam greu in Cluj. Am io pataniile mele cu anumite soiuri, asa ca Dorna rulz.

Pai 37.8 nu e febra.... nu?

Mergi la inceput