Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
Hildegard spune:
Fetili, steff are rosu-n gat cu ceva pete de ceva....naiba stie ce
serios...nu manaca, urlaaaaaa, nu mai pot!
Deci, nu e bine......dr. nici n-a sta pe ganduri...pai sa se agraveze? Asata imi lipseste mie? Mai bine asa! Sa astept sa faca febra de-l duc la spital? nooooo!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Madutza10 spune:
Fetele ,a varsat Orlando de 2 ori in seara asta ,ce sa fie oare???
Azi a fost super activ ,vesel ,pina la bibele de seara ,dupa ce a varsat era rosu la fata si cam abatut dar alte simptome n-are ..
negaracristina,nasii au obligatia sa cumpere lumanarile ,voalul si diadema miresei ,biserica ,cadou daca vrei (eu la primii fini am luat verighetele ),turta ,oglinda ,pieptan ,asta depinde de obiceiurile de acolo si bani ,,la masa'' ,eu asa am facut ,prima data cu tot cu hainele noastre am cheltuit vreo 1300 euro ,a doua oara mai putin pt ca ne-am hotarit sa cununam inainte cu o luna de nunta pt ca nasii lor i-au lasat balta ..
Anda ,sa aveti o noapte linistita ,sa se faca poetul bine cat mai repede!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
pischi2003 spune:
Lavi, te cred pe cuvant, da' eu n-am avut in vedere laptele UHT, ca din ala n-am folosit pana acum.
Madutza, alte simptome n-are? Poate fu ceva trecator. Ii dai bibe doar cu lapte sau ii pui si cereale? la noi sunt cu cereale si daca nu le-am agitat f. bine si mai raman gogoloaie, o vad cum mai inghite cu greu sau pur si simplu isi face greata.
Aaaa, inca nu reusesc sa agat blenderul in cui. Ii dau mancarea zdrobita cu furculita si daca nu intuiesc exact momentul in care sa ma opresc si sa continui cu mancarea blenduita, vomita.
Si asa imi dau seama ca nu mesteca nik-nik, ii da drumul pe gat. Are 2 maselute iesite bine , de toti are 12 dinti.
Ca sa se laude cu ei doar, ca de folosit.....
Hilde, las' ca se repara puiul si o sa-i revina pofta de mancare. Sanatate multa si un
de la noi.
Anda, ii e tare greu saracutul, cred ca deja maine se va simti mai bine. Pupi si poetului si sa uite repede cat de rau i-a fost.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
fee spune:
Buna seara si de la noi !
Bic si Silvia La muli ani si din partea noastra !
Anda, pupici si sanatate multa lui nic !
Am intrat sa va spun ca aseara v-am visat pe voi gravidutele grupului :Joy , Tania, Corap, Ripley si Pitic.Ce imi aduc aminte cel mai net era fatul ca Joy astepta gemeni !Vroiam sa va impartasesc si voua visul meu .
Pupici si noapte buna
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
meems spune:
Fee, si eu am visat cu fetele de pe forum! Si cand ma trezesc dimineata vad ca ma intreaba Lavi daca nu dau o raita si prin Bucuresti cand vin in tara
Lavi draga, nu cred ca ajung pe-acolo, desi tare mi-as dori sa va cunosc. Dar mai e pana venim, cine stie cum se schimba planurile...
Anda, of of of... Saracutul Nic... Bine ca a scapat de polipii aia imensi.
cristinamh spune:
of, ma anda, asa mila imi e de bb mic... sper ca ati trecut cu bine de prima noapte, aseara n-am mai avut timp sa postez. abia am reusit sa citesc sa vad ce-ati facut
iris cand e bolnavioara doarme pe pieptul meu, cat ca e grea, dar macar o simt, daca creste febra sau ceva. sper ca ai incercat, macar simtea si poetul ca e langa mamica lui.
iris ieri mi-a aratat la cresa stilul "zbughit pe usa". am dat-o jos din carut... si pana sa-l strang sa-l las acolo, ea era la iesire... si sa te tii urlete cand am facut stanga-mprejur. sus, la fel, a stat resemnata cat am imbracat-o, cand sa intram pe usa, dai si jeleste. m-am uitat mai mult inauntru, in tarc sut bebeii mici care nu merg in picioare. ca erau 2 pe burta. mai e o saltea, unde se tavaleau 2 mai mari (adica asa ca fi-mea) si trageau vartos la bibe. iar astia care mergeau in picioare erau titirezi pe-acolo. ma bufnise rasul, ca erau cu biberoanele de apa... si se plimbau cu ele in gura... merita o poza
.
of, gata, time-out pc... la munca nu intru, si oricum abia am timp sa respir
, asa ca seara ce mai frunzaresc forumul. deh, boala grea, nu pot sa ma las asa repede!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
roxisialexia spune:
buna ziua tuturor!
Intru rapid ca trebuie sa plec spre birou,
anda, santate infinita nichitutului refacere rapida, sa dea Domnul sa fie bine sa treceti repede peste etapa asta.
Si tie draga mea anda putere multa si rabdare,
pentru tine.
Multumesc din suflet tuturor celor care s-au gandit la noi si care ne-au dorit sanatate, aveti un munte de
si simpatie vesnica, alexia este mult mai bine acum papa tot lapte fara lactoza si regim(fara lactate) si sper ca pana la sfarsitul lunii sa fie bine.
Eu am terminat sesiunea yupiiiiiiiiiiiii( cristinabuluciam reusit sa iau 9 la drept civil
)
madutza, ai grija sa nu fie tot o enterocolita, pupam micutul orlando sa fie bine
soansobine ai venit in grup, te superi daca iti spun soso e mai usor de scris 
nokiuta tin pumnii pentru azi,succes!
gandacel ce faceti, ce face bogdanel?
i apare si alexia :http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=2
revin diseara, o zi faina tututror!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Hildegard spune:
iaca si pe noi: la dintiiastia
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
felicia74 spune:
Neata!
Am descoperit de ce nu bea Ilinca bibele de seara. Pai ce-i dadea soacra-mea sa manance la 18:
- o banana
- o felie de paine cu cascaval si unt
- 2 mere coapte
- ceva fidea cu lapte.
Asta e deja meniu de nunta!
Culmea e ca la mine Ilinca a refuzat fideaua cu lapte, vorba Siviei, ce i-o face bunica?
Eu cred ca trebuie sa punem sub semnul intrebarii talentele noastre culinare![]()
Trebuie sa-i reorganizez mesele ca deja s-a ingrasat, nici nu se mai vede incheietra manutzei. Si cand imi amintesc, cat de putin lua in greutate in primele 6 luni si cate grija mi-am facut...
Tocmai am vorbit cu o prietena care a nascut in sept/oct 2006 - a intarcat deoarece in a treia luna de viata a copilului nu a luat decat 300 grame. Of course pediatrul i-a zis ca nu se satura copilul si, of course a bagat-o pe lapte praf... Culmea e ca pe primul copil l-a alaptat 1 an de zile...
Hildegard sanatate Stefului!
Roxi felicitari pentru 9! Bravo ca si-a revenit Alexia. Intr-adevar recuperarea e de durata si necesita multa rabdare, dar asta e viata de mamica
Crisule te-am visat azi noapte. Erai cu Iris care a vrut s-o loveasca pe Ilinca, asa ca am aparat-o... mai dur! Tu te-ai suparat si eu nu mai conteneam cu scuzele, mama, ce rau imi parea
Vorba lui mamaie, vise de noapte!
Pischi ce bine ca se intelege Alex cu bona! Lasa ca o manca ea si neblendaruit, dar daca nu vrea eu mi-as face probleme.
Madutza eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, doar sper sa nu fie nimic
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)