Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

'Neatza!

Roxi, felicitari pentru incheierea cu bine a sesiunii!!! Ma bucur ca Alexia e bine ! Tinem pumnii ca pana la sfarsitul lunii sa fiti 100% ok!

Fee, ce bine ca ai mai intrat! Despre Daniel nimic?!

Pischi, ma bucur sa aud ca Alex se intelege cu bona ! Bravo!

Madutza, poate e ceva trecator! Si Daria a varsat intr-o seara de doua ori (nu mult), dar nu s-a mai intamplat nimic dupa, Slava Domnului ! Tinem pumnii si pentru voi, sa fie bine!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

NEWS-URI:AZI A FACUT PRIMUL PISHU LA OLITA,YUUHUUUUU!!
Aseara dupa ce a varsat de 2 ori ,a adormit ,i-am dat peste noapte 120 ml lapte dar mi s-a parut ca-i vine sa verse din nou ,asa ca i-am dat o pic de Metoclopramid ,dim la 7:00 a baut un bibe de 250 fara sa verse dar tot nu's impacata ,a fost agitata toata noaptea ,se trezea tipind ..Maine mergem la dr ,cu ocazia asta ne vede si analizele .

Va multumesc de raspunsuri ,sincer sper sa nu fie nimic grav dar mi-e teama ca refluxul gastroesofagian s-a agravat ,cam astea's simptomele am citit ,asteptam pina pe7 martie sa face echo la Medlife ,pina atunci vedem ce ne recomanda dr !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Bifam inca o noapte agitata, deja simt ca o iau razna, dinti nu se vad, muci n-a mai avut, efectiv nu stiu de ce se foieste si caraie tot timpul. . Acum stau si ma gandesc ca duminica i-am luat lapte din alt loc decat de la Cora (de unde luam intotdeauna) si de atunci face asa...e posibil sa fie din cauza laptelui, sa o macine la burtica?????

Anda spune-ne cum e Nic, cum a trecut noaptea?

Madutza bravo ptr pipi la olitza!!!. Aveti grija cu refluxul asta, of dragii de voi numai belele. si sa va faceti bine odata

Roxi felicitari ptr reusita la examene, si bravo ptr 9 la Drept Civil. Culmea stii care e? Ca mie asta mi s-a parut cel mai usor...desi nimeni nu ma intelegea de ce, ca e destul de imbarligat. Probabil ca-s eu mai defecta. Ce an esti tu?. N-am uitat nici de Alexia, insanatosire rapida!

Fug la piata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mada, nu e de la lapte, e de la dinti.

Mie dreptul penal mi-a placut cel mai mult......

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Roxi, 9 la Civil. Civil - care parte? Esti tare! Felicictari

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hilde care dinti mama, ca nu se vede nici unul, nici umflata nu e... Doar daca ies asa "incognito".
Hai sa ma dau si io mare acu' na...io am luat 10 la Civilul de an 1, asta in conditiile in care am dat examen cu prof. Beleiu...si asta din 3 si 4 nu iesea decat foarte rar (ma refer la reprezentantele sexului frumos)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!

Imi este dor de voi deja. Imi este dor sa mai citesc ce face fiecare bebe si mamica in parte... Sa mai povestesc si eu de Bogdan... Insa nu mai reusesc nici una, nici alta. Si ma intristeaza. Nici nu mai pot promite ca am sa imi reintru in "mana" dupa ce nasc, ca nu prea cred.

Am sa incerc doar sa ii fac o poza pe luna care maine-poimaine se incheie, sa o pun la panou, sa-l admirati macar asa, virtual. Daca mai faceti vreo intalnire, poate ma sunati si pe mine, ca doar asa imi mai pot alina si eu dorul. In week-end, ca in restul saptamanii nu mai pot sa car baiat de 12 kile cu caruciorul si burta pana la gura!

Cam atat astazi, nu de alta, dar macar sa pot intra o data pe saptamana, sa mai bifez un plus la burtica si sa va zic noutatile la un interval cat de cat reprezentativ. Slava Domnului, de imbolnavit nu s-a mai imbolnavit, cele doua raceli de pana acum au fost tot necazul nostru. Iar acum am inceput un tratament preventiv cu Imunogrip, in ideea ca va intra in colectivitate si altceva nu-i fac!

Va pup pe toate si dorim multa sanatate celor bolnaviori si sa va creasca burta mare, celor bortoase! (Fee, pe mine nu m-ai visat?)

Gandacel 31+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Mada, felcitari si tie cu steluta!Sa sti ca simptomele sunt cu mult timp inainte...nu tre sa fie umflat nimic. Efectiv ii bazaie pe copii.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Gandacel,

v-am visat pe toate : eram cu cora ( care nascuse ) si ne plimbam printre blocuri si imi arata unde locuieste fiecare : aici sta joy si asteapta gemeni , aici sta tania ( dar nu imi auc aminte , cand m-am trezit era destul de net visul dar apoi am uitat ) pupici la burtica si lui Bogdanel.

Camelia, Daniel e bine , azi noapte s-a trezit si s-a foit si cred ca de vina sunt doua maselute care ies .In rest se joaca , malasa fara energie si ne plimbam mult .Pupci Dariei

Meems , eu oricum ma culc dupa ce citesc forumul si banui ca mi-a ramas in inconstient .Si noi venim in tara in august , am luat deja biletele , sper sa nu se schimba nimic la program;Pupici Riannei.

Ma duc la hranit copil , ca tipa pe langa mine.

Pupici si multa sanatate

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cineva a zis ca "antibiotic se ia depa 2 zile de febra de la Lavi citire" - rectific: antibioticul se ia cand zice doctorul!

Revin la teoria mea ca cel mai bine e sa ai un in care sa ai incredere maxima si sa aplici tratamentele lui. Daca e caz mai grav, daca se pune problema unei operatii sau daca ai indoieli, mai bine mai consulti si altul.

Hilde daca are pete pe amigdale nu-i posibil sa fie herpangina aia pe care au avut-o mai multi pe forum? Ca daca avea puroi de puoi face febra maaaareeee... zic si eu.

Gandacel sarcina usoara si multa sanatate tie si lui Bogdanel!

Anda multa sanatate lui Nic! Ai grija de el!

Mergi la inceput