Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am revenit si eu de la analize de sange + plamani pt revenirea la servici.

Feli unde Orchestra? Ala din Orhideea nu s-a desfiintat?

madau eu pt mine cumpar de la Unirea pt ca mi-e foarte aproape si comod de ajuns. Pe langa ce zici tu mai gasesc lucruri care imi plac si la Erros, Tina R, Luca Vestment, Ma dame... mai sunt cateva. Mie una Mall Vitan (care ar mai fi aproape de mine) mi se pare prea scump -> Marks & Spencer etc.

Dar la copii - nazol situeishin. Atata doar, imi place Z-ul de acolo ca spre deosebire de altele, tantile nu sar pe tine sa te intrebe ce doriti - ce poate sa ma streseze chestia asta!

E un magazin Nichi fashion sau asa ceva in Unirea aripa Calarasi in care daca ai facut un pas, sar pe tine vreo 2 cotrofelnite care se plictiseau de numa' ca nu bantuie nimeni pe la ele prin magazin. O data le-am si zis: daca sariti asa pe mine nu mai doresc nimic!

Hilde vorbim de cumparat pe net de vreo luna, cred.
www.laredouate.fr

Acum sunt nerabdatoare sa-mi vina comanda facuta pe 6.02

Dupa dezamagirea de ieri de la Unirea pt Silvia, de nervi, aseara am stat cam mult si am tot bagat in cos.

Mergi la inceput

Camelia sanatate multa Dariei!

Anda asteptam vesti de la ORL-ist! Tinem pumnii.

Meems mai ieftine?
La noi sunt mai ieftine numai turco-chinezariile.
Fain ca vebiti in Ro! Treceti si prin partea asta a tarii?

Catutza Ieftina gazda, fain ca ati gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi eu le-am luat inainte sa se desfiinteze. Erau tricouri cu maneca scurta la 15 roni (am anuntat si aici). I-am luat doar 3, din pacate, ca am zis ca ma mai duc... Acum a aparut unul ceva Ouaikidiki... Ouaki, Oakidi... Nu am auzit de el in viata mea dar preturile sunt

Cu tantile care sar pe tine - "iegzact", lamuriti-ma si pe mine care e faza: de ce se tin vanzatoarele dupa tine in magazine? Sa te ajute cu informatii sau ca sa nu furi? Eu ma simt penibil cu una din asta in carca In Z nu prea mi se intampla dar in restul magazinelor la greu. Si sa stiti ca nu arat rau cand intru in magazin. Pe de alta parte stiu fete de bani gata, foste colege de liceu cu sora-mea, care furau blugi de plictiseala. Si ce liceu bengos "cu traditie" era

Mergi la inceput

Eu intelesesem ca o sa mai cumper si in vara de la Orchestra si nu intelegeam de la care

Ouaki ala daca are preturi cum zici tu - nu m'interese pas.

Mergi la inceput

Eu cred ca sar pe tine ca nu cumva sa intru acolo fara intentia ferma de a cumpara. Eventual ar trebui sa stii exact ce, asa, pe NeVe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by lavi02
...O data le-am si zis: daca sariti asa pe mine nu mai doresc nimic!

Replica asta-i de retinut si folosit cu proxima okazie.

Ca sa pricep si eu cum faceti cumparaturile prin Buc, cum vedeti voi Cocodrillo comparativ cu ce va place? Ca si calitate & pret...
Pe-aici numai asta se gaseste in afara de celebrele firme "made in Turkie" sau in People Republik of China...

Mergi la inceput

Cocodrillo e in magazinele TCM, nu?
Eu am unul langa mine si am intrat de vreo 3 ori in el si niciodata n-am gasit ceva cumparabil. Ori mi se pareau prea scumpe, ori nepotrivite ca marime, sau nu-mi placeau, etc. Si nu au prea mare diversitate. Cel putin ala de langa mine ca in altele n-am intrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli chiar nu stiam ca s-a desfintat Orchestra , da' adevarul e ca ajung asa de rar prin Carrefour ca nici nu ma mira. Pacat, aveau ceva hainute haioase. Am vazut acum un magazin ptr copii la Auchan, nu mi s-a parut foarte scump, in comparatie cu Z de ex, si aveau cateva chestii frumoase.

Lavi stii ce imi place mie la astia de la REDOUTE? Ca pot sa stau in liniste sa ma uit la un articol de n-spe ori, mai de aproape, mai de departe, sa ma gandesc, fara sa am 2 perechi de ochi atintiti cu insistenta spre mine. Ca, cam asa patesc in general, exact acealsi lucru cu ce spuneai si tu..sar pe tine si stau in spatele tau, nici nu-ti mai vine sa te uiti la nimic...eu plec.

Canuta tu vrei bataie? Cine a zis ca-ti agresezi copilul? Io una am luat-o ca pe o gluma treaba cu lesa, dar chiar si altfel...nu-mi inchipuiam ca iesi cu el legat de gat in parc, poate mai mult pe post de ham..banuiesc. Hai ia o si lasa supararea

Maria_alexia io i-am luat cateva chestilici de la Cocodrillo, dar la BE cand erau mult reduse. Ca si calitate imi plac, nu pot face o comparatie cu pretul real, ptr ca nu-l stiu.

Cami ai vazut ca trecurati cu bine? Bravo!!!!

AM CALCAT RUFELE!!!!!!! Acu' ma apuc de snitele.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Nuuu, nu tine de TCM Cocodrillo, e ceva firma poloneza, cred.

Sunt mai scumpute dar arata bine de strada si tin o vesnicie la spalat -> sunt super si pentru in casa. Eram curioasa cum sunt fata de Z sau ce va mai place voua...
Eu de la Z n-am gasit decat o data ceva body-uri si ... erau finutze, dar s-au largit rapid la gat si nu prea le-am folosit. In acelasi gen cumpar acum body-uri de la Uniconf si se comporta super-bine.

Mergi la inceput

madau daaa, aceeasi chestie imi place si mie la reduta. Pot sa ma gandesc si razgandesc de n ori pana dau comanda.

Bai eu m-am culcat dupa 2 si sculat la 6 jumate sa merg la analize => imi vajaie capul de somn, n-am nici un chef de munca. Of!

Daca zic fo aberatie pe aici n-o luati personel, va rog

Mergi la inceput