Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda si

Lavi, super weekend la voi! Ma bucur ca Silviuka a avut parte de petreceri pe cinste.

Ioanaaaaaaa... pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetele careb ati raspuns pana acum, va pup, intru maine dupa-=amiaza sa va spun ce au mai zis doctorii astia nebuni. nu mai pot, credeti-ma, parca am copil handicapat, nu copil sanatos, sunt cu nervii la pamant, nu stiti cum e a nu respire DELOC pe nas, intervin o multime de complicatii. ce p. mea, ma scuzati, suntt varza cu nervii, asteapta doctorii astia k a opereze un copil care are nasul obturat TOTAL, dar total, in timp ce ia antibiotic, picaturi si e aspirat cu aspiratorul de praf de casa????!!!

ma simt ca o nenorocita de vinovata k nu am amai vb cu prietena mea, ina, de atat timp, nu mai raspund nimanui, unt tare afectaa de copilasul meu. va pup

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, nu pot sa cred ca starea lui Nic nu s-a imbunatatit! Sincer, mi s-a facut rau cand am citit! Cum domle' sa-l mai vedem alea-alea! Vorba lui Lavi, schimba si 10 ORL-isti pana il gasesti pe cel care sa rezolve problema lui Nic, pentru ca e infiorator ce povesteti tu !!!! Nu te lasa! Pe de alta parte si schimbatul asta de OR-isti implica o cheltuiala substantiala ... of,of ! Noi va tinem pumnii si ne rugam sa scapati de probleme repejor!

Lavi, ma bucur ca Silviucul s-a simtit bine la petreceri si ca a fost multumita! E mortala cu observatiile ei ! Bineinteles ca ne intereseaza si ca vrem poze!

Hilde, tinem pumnii sa fie totul ok si sa doarma bine piticul!

Noapte buna!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

am uitat, of: va multumesc tuturor care m-ati contactat pe mess si pe tel. cu date de orl-isti buni, voi apela la ei dk maine tembelul ala de la emilia irza se mai exprima poetic k e cam mic copilul de scos polipi!
am o prietena (are 25 de ani) - si maica-sa imi e prietena la fel de buna, ba chiar mai buna, care si-a scos polipii la 11 luni si era mai putin grav ca nic! nu i s-au refacut, nu nimik! ce dreaq mai asteapta orl-iti astia (2 am consultat), va intreb io? fac misto de noi, sau ce?

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by anda77

fetele careb ati raspuns pana acum, va pup, intru maine dupa-=amiaza sa va spun ce au mai zis doctorii astia nebuni. nu mai pot, credeti-ma, parca am copil handicapat, nu copil sanatos, sunt cu nervii la pamant, nu stiti cum e a nu respire DELOC pe nas, intervin o multime de complicatii. ce p. mea, ma scuzati, suntt varza cu nervii, asteapta doctorii astia k a opereze un copil care are nasul obturat TOTAL, dar total, in timp ce ia antibiotic, picaturi si e aspirat cu aspiratorul de praf de casa????!!!

ma simt ca o nenorocita de vinovata k nu am amai vb cu prietena mea, ina, de atat timp, nu mai raspund nimanui, unt tare afectaa de copilasul meu. va pup

mami de poet(09.12.2005)

Anda, draga, in niciun caz nu trebuie sa te simti vinovata ! Ai un munte de flori din partea mea pentru devotamentul tau fata de Nic! Sper din tot sufletul sa va puneti pe picioare repede!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,sper sa decida dr sa -i scoata polipii cat mai repede daca nu ,mergi la Grigore Alexandrescu ,acolo sint doctori care opereaza si copii asa mici ,mai ales ca-i asa grav!Fii tare ca o rezolvati voi ,stiu ca nu mai rezisti dar pina la urma o sa scapati de polipi!

Help!Fetele ,sint copii care au refuzat laptele seara fara sa fie bolnavi?
Orlando in seara asta n-a baut nici 10 ml ,nu-mi explic de ce ,nu-i bolnav ,a fost vesel ,a zburdat pina la 22:30 dar in afara de ceai nu a vrut nimic ,ultima oara a mincat la 18:30 ,api a tot rontait sticksuri.

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

madutza, da, acum vreo 3-4 luni, nu mai stiu sigur cate, Nic a avut o perioada de refuz de bibe de seara! M-a ajutat forumul k am citit k nu suntem singurii in aceasta situatie. Trece! la noi a trecut in 2 saptamani, secretul este sa nu refuzi sa-i oferi bibe seara, chiar dk stii ca el il va refuza. cand nu mai vrea sa traga din bibe lapte deloc , ii mai bagi 2-3-5-7 linguritze pe gura, de lapte, manual, k a zic asa. insisti cu cele 10 ml in fiecare seara, nu-l lasa sa nu mai vada bibe in vreuna din seri. de fapt, dk stau sa ma gandec, am avut cam 2 etape de-atea de cand s-a nascut. am aplicat metoda asta, cu rabdare, fara sa ma astept la vreo minune in fiecare seara si cam in 2 aptamani si-a revenit la cantitatea normala. n-am explicatie, poate e mai plictisesc si ei den aceeasi cina, desi e vital laptele pt dezvoltarea lor, dar ei, micutii, nu stiu asta:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Multumesc mult Anda ,o sa am rabdare ,sper sa-si revina cat mai repede ca si-asa nu papa prea bine de o vreme ..

Va pup si somn usor!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Ia sa facem o listuta cu toate pozele copiilor nostri din concurs.Ce ziceti? sunteti de acord? sa le vada toata lumea si sa voteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madu , cum se simte mama ta?Ai reusit sa o duci la doctor?

Lavi , tot eu. Ce fel de tort ai comandat? La ce cofetarie (ma intereseaza si pe mine o cofetarie buna, adica sa am incredere sa dau copilului). Cred si eu ca v-a costat 80ron tortul-ca sunt copii multi in grupa ,cred ca a avut 3kg ...abia astept sa-i fac si eu ziua Biancai la gradi ....visez desigur ca mai avem pana atunci

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput