Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
catutza la Nisipuri vrem sa mergem de data asta; preturile mi se par f asemanatoare cu cele de anul trecut.
La McD am uitat sa spun ca ne-au dat si un CD cu poze pt acasa, n-am apucat sa ne uitam inca.
Tort am comandat la o cofe de la noi din cartier, am dus de 3 ori la cresa/gradi de la ei dar n-am gustat niciodata asa ca habar n-am cum e. Prajiturile de la ei, cele la kg, sunt bune. Kilul e 23 RON, am comandat de 3.5 kg (a iesit de 85 RON, l-a luat Virgil dar tipic pt el - nu s-a uitat la cantar sa vada cat e) ca anul trecut a fost de 3 kg si mi s-a parut cam mic . Vineri au fost 24 de copii; si trebuie servite si doamnele, normal.
lavi02 spune:
In alta ordine de idei, azi am fost la Z-ul de la Unirea cu fetele (pe jos de la gradi - din categoria "ce nu te doboara te face mai puternic"), cautam 1-2 bluzite cu maneca lunga pt Silvia, pe galben si portocaliu, sa le asortez la o fusta si o rochita.
Cotu', n-am gasit nimic, iar hainele din colectia Lisa Rose, pt Silvia, mi s-au parut scumpe si nu mi-au luat ochii absolut deloc. O fusta de vara cu volane in genul a ce i-am comandat de pe La Redoute pe la 12 euro, la Z e 92 RON! Pai dau 92 RON la o fusta pt mine, gandindu-ma de doua ori, daca imi chiar place. Gecuta de primavara dintr-un material cam nasol si nu finisata prea bine 114 RON.
In schimb pt Nati, in colectia Grain de ble sunt mai multe dragute si bineinteles ca n-am plecat cu mana goala .
(Acu vine Silvia la mine, ca vrea apa! (o culca taica-sau). Zic: Gata, l-ai culcat pe tata? Raspunde: nu, s-a culcat singur!)
Am patit de nu stiu cate ori chestia asta, sa merg la Z dupa haine pt Silvia si sa ma intorc cu haine pt Nati
In rest, la Unirea, (aproape) numai turco-chinezarii tipatoare si de prost gust (bluza portocalie cu fluturas verde-carabus cu paiete si sclipiciuri argintii, roz fosforescent, etc). Inclusiv la Crido Kids. Dar cu preturi de tzentru.
Asa ca de abia astept sa-mi vina comanda de pe La Redoute zilele astea, daca sunt multumita - continui, ca sunt o gramada de haine dragute pt Silvia care imi fac cu ochiul, la preturi decente.
----------
Scuze, dar nu-s acuma in the mood pt pus poze si descris potol. Promit insa, pe zilele urmatoare.
lavi02 spune:
Alta problema pe care o am cu shopping-ul pt Silvia e ca ii plac (precum mi-a declarat azi in drum spre Unirea) numai urmatoarele culori: roz, portocaliu si galben. Mda, si mov, ca se asorteaza cu roz. Si alb merge.
catutza spune:
Lavi , te-am intrebat de preturi pt Bulgaria ca am citit la "vacante" ca ar fi sarit preturile.Eu sincer nu m-am uitat, doar ce au scris fetele. Noi de ex mergem tot in Pomorie ca si anul trecut si vom da 33 leva pe noapte-camera , preturile sunt ca si anul trecut(la gazda-dar gazda are o singura camera de inchiriat, e foarte curat si noi ne-am simtit bine anul trecut acolo).
Cu tortul de 3kg la 24 de copii + educatoare e cam fix pe fix ca se calculeaza portia de 100g.
Cu hainutele si eu m-am dat pe laredoute.Mi-a venit deja o comanda iar la sf saptamanii asteia o astept pe a doua.Eu am vazut hainutele la Mada si sunt foarte incantata.
Hai ca m-am lungit, fug la dus.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
bb_alinus spune:
Si noi in miez de noapte ca nu am somn! Nu stiu ce ma fac ca nici ieri noapte nu am reusit sa adorm inainte de 3, iar cand am adormit si io in final ...i s-a facut sete missei . Dar nu mi-e somn, cred ca imi trebuie mai multa activitate peste zi sau sa renunt la cafeaua de dupa amiaza.
Hilde chiar ma gandeam la gingiutele voastre! Dar chiar asa de tare l-ai "periat" sau e mai sensibil el la gingii? Apropos mai este cineva in afara de mine care nu spala cupilul pe dinti? Adica ii dau doar periuta ei si isi freaca ea un pic dintisorii ca sa ma imite pe mine insa nu ii pun pasta. Ca inca ii mai dau fluor cu pipeta si mi-e ca e prea mult daca mai si inghite pasta de dinti!
Anda nu pot sa cred ce cosmar traiti voi acolo! Imi aduc aminte noptile cand Amalia avea nasul infundat ( si inca nu asa de tare ca al vostru) si mi se rupea inima si ne-am chinuit de numa, dara voi de atat timp! Si mai intreb odata dar drii aia cu diplome si cabinete ce zic cand vad ca antibioticul nu isi face nici un efect iar poetul e in starea in care e??? Sunt de acord cu fetele sa mai consulti daca mai poti si pe altii insa cat mai rapid!
Sanatate multa!!
Meemsulici dar Rienuca cum se mai simte?? De cand vreau sa te meiluiesc si nu mai apuc. Cand mergeti voi in Ro?
Ripley sper sa treaca greturile astea...ei dar esta e un semn ca o sa fie baietel sa vezi tu! Pai daca zici ca cu Anutache nu ai avut nimic din simptomele astea nasoale ....io votez carucior albastru!
Lavi dupa digestie asteptam pozele si meniul! Nici pe tine nu mai apuc sa te mesaguiesc deloc. M-am lenevit, asta e! Perla cu manacatul mai putin decat deloc e totala!!!
Madau sunt mai multe siteuri cu coduri de reduceri, acuma m-am uitat pe net, eu foloseam altul insa e cam acelasi lucru cu al tau! No sa va spun ca de cand va aud pe voi cu La redoute asta am dat si io o comanda...dar la 3suisses ( care e un frate al lui la redoute) de o husa de scaun sa vad daca imi place si de o bluza, iar in cadou am o haina parka ( cu 2 numere mai mare decat port eu ca deh, nu am avut de ales ca stiti ca io sunt mica tare) pe care o sa o dau maica-mii cred.
Mey dar ce m-am mai placintit, gata ma duc sa incerc sa adorm!
Noapte buna
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
meems spune:
Bb_Alinush, Stai linistita ca nici eu n-am mai avut timp de mailuri, abia mai intru cateodata pe mess. Nici de-acu'-nainte nu se prevede timp de net ca ma ocup de organizarea nuntii lui frate-meu care va fi la sfarsitul lui mai. In RO vrem sa mergem in iunie, acuma se uita maica-mea de bilete si depinde ce gaseste. Mergeti si voi? Ne intalnim??
Cat ati tot vorbit de La Redoute... m-am apucat si eu sa caut haine pe site-ul lor. Dar am renuntat ca aici le gasesc mai ieftine.
cristinamh spune:
printre randuri mai apar si eu... citesc pe sarite, doar ce scrie fiecare, nu mai citesc si comentariile ca nu am timp. asa macar sunt cat de cat la "zi" cu noutatile.
noua ne iese si-o masea, mai sunt vreo 3 "pe vine". incerc sa ma obisnuiesc la munca, noroc ca-s ocupata si n-am timp sa ma gandesc prea tare la ale mele. si ma bucur ca incep tarziu, asa mai am timp sa stau si eu dimineata cu fata. ca seara oricum vin franta, ii spal si-i culc.
distractia principala la iris acum vad ca sunt niste magneti pe frigi. ii tot da jos si lipeste la loc, apoi se suie pe scaun sa-i admire.
uf, si cam atat, ca ma asteapta niste vase nespalate, ceva rufe de strans... hehe, daca s-ar face singure...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
Si pe noi ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank">aici
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
soanso spune:
Am reaparut din nou ,pt a nu fi acuzata ca apar doua zile si pe urma ,pauza.
Azi are Sorana pe care eu o alint 'piti'1an si doua luni fix ,nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul,parca acu am venit acasa "brodata" cun spunea Ionikka(te pup)si pe Aron ,si au trecut lunile una dupa alta , azin maine trebe sa merg la servici si moooor.
Multumesc pentru sfaturile legara de ceaiul Hipp nu-i mai dau dar am fost la farm si mi s-a recomandat Baby Tea produs natural la pliculete,contine musetel,fenicul ,chimion,menta ,e foarte ieftin(2lei) ,oare asta e bun ,ati folosit.
Tot nu m-am lamurit cu laptele ,inca o saptamana trebuie sa-i dau praf fara lactoza dar pe urma ? Azi a baut pentru prima data 250 ml de obicei bea 120-140 ml ,sunt seri in care fara sa fie bolnava nu bea deloc ,nici cu cana cu pai ,nici din biberon,nici cu lingurita ,ii fac atunci o budinca sau gris sau ii dau un kinder ping.
Nu ne spalam pe dinti ca nu vrea ,am incercat dar face "ca trenu" si am renuntat ,poate mai incercam mai incolo sa vedem .
piti a inceput deja sa-si manifeste personalitatea daca nu vrea ceva face un taraboi de-mi vine sa ma bag in pamant de rusine ,aseara am fost in parc si se juca cu copii cu o minge alergau vreo trei copii dupa ia ,am vrut sa o iau de acolo sa mergem acasa ca se facuse tarziu si a inceput scandalu..a tipat ,a urlat ,dadea din picioare ,eu am ramas stupefiata iar celelalte manici se uitau la minee..nu am avut de ales decat sa o mai las si doar asa s-a linistit.
Va pup acum ca am treaba ,ca de cand cu netu nu am mai facut nimic prin casa.
Sorana Miruna(20 dec.2005)
Hildegard spune:
Alina, stie frastu...scuze de expresie...cum am reusit sa-i irit gingiile. Io am vazut ca de fiecare cand ii faceam se opunea...dar vazand depunere alba la dintii din fata am zis sa dau jos, si am dat jos cu "totul" adica am iritat. Chair asa? Poate a facut si de la altceva si plus periatul meu l-a dat gata. Nu pot sa-mi explic.
Azi la 13 vine dr. sa-l vada in gat sa n-avem rosu si sa-l vada si la gingii.Un consult general nu strica.
Auziti....am luat de la farmacie ceva preparat dat de dr normal, contine si antibiotic pentru ca in cazul asta trebe dat ceva local sa nu se infecteze acolo. L-am dat aseara si a dormit bine noaptea, l-am dat si azi dimineata....vai, azi dim. ne-a trezit la 6. Acum doarme de 5 minute. Io zic ca daca doarme nu e asa de grav. nu?
Unguentul asta cica merge foarte bine la gingivite, stomatite...costa 60 mii lei. Daca va intereseaza scriu ce contine...(si cand o sa aveti nevoie Doamne fereste, nu vreau asta, dar e bine sa stim) va scriu.
Cristina, si eu am de calcat. Cred ca deshid geamul si le dau drumul
Sa zic....zic:geamurile mele n-au fost spalate de dinainte cu cateva luni bune de a naste. asa ca.....Numai ala din bucatarie l-am sters din lipsa de vreme.....dar acuma inainte de pasti fac luna si bec la capitolul geamuri.
Bafta la maseluci...sa nu fie cu probleme
de-ale gurii