Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 3
camelia_daniela spune:
Madau, insista sa mearga mama ta la doctor ... poat e nu-i ceva grav, insa e mai bine sa mergi mai din timp !
Feletele cochelete, sabatoritele din w-e, ceva detalii, poze de la petreceri?
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
pischi2003 spune:
Madau, nasoala treaba cu mami a ta. a patit si mama mea ceva asemanator acum cativa ani - s-a culcat ok, s-a trezit cu pareza pe partea dreapta a fetei. Pur si simplu. Acum e ok, da' s-a lasat cu internare, tratament medicamentos, recuperare multa. Tin pumnii sa fie bine si poate o convingi sa mearga mai iute la .
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
camelia_daniela spune:
Cum v-am spus am facut vaccinul azi ... si a facut deja febra Dariuca 38.7 ( m-a sunat mama sa-mi spuna) ... astept cu viu interes seara !
Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Camelia tinem pumnii ptr pitica..ti-am zis ca de data asta si Miruna a avut febra mare, desi in trecut nu avusesem probleme. S-a rezolvat cu un Novocalmin supozitor.
Alinush daca e vb de site-ul www.ma-reduc.fr, pe ala il avem. mai stii si altul?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Madutza10 spune:
Cuscra ,merci mult pt raspuns ,abia astept sa vad ce zice dr dar abia joi mergem ca miecuri iau si rezultatele la kk.
Convinge-o mai pe mama ta sa mearga la dr .,tata a avut accidente vasculare frecvent ,pina a facut pareza ,a dat in arterita ,apoi amputat picior ,nu vreau sa te sperii dar nu-i de gluma ...,ia-o cu forta daca e nevoie
Aici ne puteti vota si pe noi:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
meems spune:
Madau, multa sanatate si grija cu mama ta.
Soanso, bine ai venit in gasca!
Ionikka, felicitari pentru Aron intarcat!
Madutza, bravo pentru Orlando ca doarme singurel.
camelia_daniela spune:
Madau, multumesc de raspuns! Am luat pitik de la mama si , dupa o doza de Nurofen , acum este ok! O urmaresc pana la nani sa vedem evolutia!
Cami mami & Daria
addya spune:
seara buna fetele !
mama ce epidemie de burtici !!! cum mai apuc sa intru shi eu un pic cum mai imi pica okiu pe cate o veste gravidoasa!!! multa sanatate proaspetelor viitoare mamici!!!
n-am apucat sa citesc mai nimic din urma, sper k toata lumea e bine, sanatoasa, voinica!!!
hai sa va zic una din ciclul "asta mi se intampla numai mie..."
va mai aduceti voi aminte ca musiu Razvan a fost ales "cel mai paros bb" ?
eh, chica lui fi-miu avea vreo 15 cm, tragedie antica la spalat pe cap etc.... Ma apuc eu sa-l tund frumos, la foarfeca, tai ce tai, in fine scot o tunsoare punk relativ decenta. Se uita ta-su cu un ochi critic la creatia mea shi-mi zice: nui-i bine la breton, du-te shi tu la coafor sa-l indrepte nitzel! Boon, iau eu piticu a 2-a zi si ma duc la coafeza mea. Gagica imi zice ca nu s-ar baga la foarfeca, sa-l ia cu masina la 3-4 cm, a-l egalizeze peste tot etc. Yo zic ok, cam atat ii lasasem shi eu. Boon, sta fi-miu ce sta (il tineam eu in brate) cat lucreaza tipa la spate, cand sa inceapa in fata se smuceste musiu si-i frge tipei un dos de palma peste masina de tuns de sare departatorul si ne trezim cu o carare nr. 0 fix pe mijlocul capului. Model Basescu. Uite asa a ajuns fi-miu tuns 0 in miezul iernii, ca doar nu era sa-l las cu cararea aia pe mijlocul capului...
n-am facut poze dar promit sa fac repejor pana nu creste chica...
oops, shi sa nu uit, Soanso, bine ai venit in
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
camelia_daniela spune:
Addya, asteptam poze !!! Lasa ca-i creste parul, nu-ti fa probleme! Eu am preferat sa o tund acum decat mai tarziu (adica peste un an - doi) !
Acuma, daca tot te-am prins imi spui si mie cum ai facut "conferinta" lui Razvanel? te rooooog!
Cami mami & Daria
addya spune:
cami, conferinta am facut-o cu un program de editare video. se cheama crazy talk, nush daca e free sau nu, eu il am integrat ca plugin in softu cu care lucrez pt scirbici....
daca vrei trimite-mi o poza cu daria prim-plan shi-ti fac si tie conferinta
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet