Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 29
mandyksch spune:
Si io vreau in concediu 

De astazi...ca nu mai rezist la serviciu. Si maine sunt la datorie, si cu cele 10 ore pe zi pe care le petrec la job in cursul saptamanii...ma declar KO.
Abia astept sa mergem in concediu, probabil tot in Ungaria, dar nu stiu cand, pt ca depinde cand se inchide fabrica iulie-august-difera de la an.
Ripley, m-am gandit la tine zilele astea...si mi-am adus aminte de cosmarul nasterii tale la Clinica lui Nan...de data asta unde vei naste?
Silvia, felicitari pentru angajare...o sa fie cam greu la inceput.Dar te obisnuiesti.
Scuze, n-am citit nimic din urma....
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
ionikka spune:
Mah Ripley mah!
Ce imi faci tu mie???...era sa crap! Aici la calculator cand am citit! De ras, bineinteles...
Acu' eu ce sa le mai zic la fete de tine? Ca te iubesc?????
Auzi...asa intre noi fie vb...si sa nu mai zici la nimeni: sa sti ca si mie mi s/a parut sotzul tau fffte simpatic.
Fetelor...ANA e o printzesa: fina, diafana, eleganta, cuceritoare, cuminte de nu se poate...exact cum va este descrisa de Ripley. N/am cuvinte!
Acum: hai sa zic si eu ceva de excursii. Sunt innebunita dupa tot ce inseamna vacantza la mare.
Noi suntm cam lefteri acum, asa ca inca nu pot sa fac nici o rezervare. Dar noi planuim sa mergem la Albena. Nici Ungaria nu e o idee rea...dar nu au mare. Asa faina!
Croatia, Grecia, Muntenegru....uau!!! Visez non stop!
Oare cine zicea ca vomeaza copilasul???
Catutza? sorry nu am retinut!
Aron vomeaza intotdeauna cand face rosu in gat chiar daca nu are febra.
Asa ca??? poate e bine daca va vede un doctor.
Apropo de dr. Ieri am fost la control cu Aron la ortoped. A zis ca e rahitic copilu si sa nu il las prea mult sa umble vreo 2 luni. Sa nu se cracosheasca. Ne/a dat 5 pic de Vigantol 1 luna. Eu stiam ca nu e bine. Dar acuma ce sa fac? I/oi da!
Pe de alta parte...are niste muci de aseara de nu se poate.
Nu ii dau nimic daca nu e rau.
Va pupacesc pe toate!
silvia_d spune:
[quote]Originally posted by ionikka
Da, te iubesc!
wow...si eu o iubesc pe ripley
-ce ne facem,ionikka?
ionikka spune:

sa vad daca am fost asa de "harnica" ce se intampla?
ma avanseaza astia de la gradul de nou venit???
Hahahahahaha!
asa nu imi place sa caut iconitzele, e mai simplu fara. Dar sunt asa de haioase!!!!
silvia_d spune:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa-vreau sa vina aci in Bucuresti-sau mai bine,nu fac eu concediu pe-acolo,prin zona pe la Cluj!?
-pe bune,zona aia n-am vizitat-o niciodata!!
am facut de multe ori moldova si bucovina,manastiri...de ce?pentru ca sunt niste super cabane ale regiei silvice(ceva de vis,de 5*)-liniste,munte,aer curat!deocamdata nu ma "trage ata" la strainataturi!
poopi
ionikka spune:
Mah fetelor!
Ma felicit!
Haha! Am avansat!
Silvia: hai la CJ! Pe mine ma trage ata...la stainatati. Dar sti ce? Nu am fost niciodata in Moldova..si am prieteni asa de dragi de acolo...
mandyksch spune:
Ce de declaratii de dragoste...![]()
Io vreau concediu linistit...nu mare, nu agitatie.La mare nu imi place galagia, imi place doar apa. Unde mergem noi in Ungaria e f. liniste si ne putem odihni cu adevarat.Ne costa drumul (aprox. 1100 km) si cazarea pe 10 zile e vreo 150 Euro (asta pt 2 camere, sufragerie, baie, bucatarie).Masa o vom servi acolo unde stam, ca tot e bucatarie si atunci ii fac si lui Kriszti papa. Abia astept....
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Hilde f fain in Croatia, noi am fost in 2005, dar intr-un circuit; nu am dormit mai mult de 2 nopti intr-un loc. Si noi am stat tot asa pe la particularigasit la fata locului, conditii bune, preturi decente...
Ar fi fain si sa mergem cu copiii dar e mult 2 zile de drum pana acolo