Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 30
meems spune:
Moaaama, ce de planuri de vacanta si ce de declaratii de dragoste 
Noi acu' cautam bilete pt. Romania... ne costa o avere! Noroc ca nu trebuie sa cumparam bilet si pentru Rianna.
Mey, pe Ripley am cunoscut-o si eu si stiu ca e o tipa super
De-aia e asa iubita.
Buluci-cuscra, asa deci, zici ca ginerica are semne de fustangiu? Las' ca-l domesticeste fiica-mea
Despre Rianna ce sa zic? Cu ce sa ma laud? Merge singura, dar numai cand vrea ea si cat vrea ea. S-a obisnuit in patru labe si prefera sa se deplaseze asa. Dar daca e bine dispusa si daca stam pe langa ea, face pasi multi in picioare.
Ripley, sa stii ca asa a facut si Rianna vreo 3 seri la rand: nu vroia sa mearga la culcare! Era clar obosita, dar tot pe la 11-12 adormea. Asta a fost in perioada in care i-a iesit caninul. Acum avem alta problema: adoarme mai repede seara si se trezeste dimineata devreme. O fi tot de la dinti? Nu stiu. E si agitata, tot cu degetele in gura, asa ca tot posibilul sa o deranjeze gingiile. Pupam Anutzachele fidel 
mandyksch spune:
Noi neaparat vrem sa il ducem pe Kriszti, bine e si mai aproape. Trebuie insa sa ii facem pasaport mai intai, sa vedem se face si la noi sau musai la Cluj.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
meems spune:
Am uitat...
Soso, frumoase pozicile voastre!
Silvia, felicitari pentru job!
CristinaN, Cami, Madutza - sanatate pentru puisori!
Ioana era ocupata cu mama ei care era in vizita la ea, dar asta pe la inceputul saptamanii. Acuma nu mai stiu... poate e ocupata cu altceva vine sa ne dea de veste ca e cu burtica ![]()
ela27oana spune:
vrea cineva 5 cutii de neslte junior cu 19,7 ron???am primit azi comanda si nu am ce face cu 12 cuti....lavi poate tu ca stai mai aproape
Ela si Oana-Daria
silvia_d spune:
ela-de ce,mai?lasa cutiile acolo-n camara,ca stau bine!pai,ce mi-e 7 cutii,ce mi-e 12...![]()
mandyksch spune:
Nu stiti cumva site-uri de unde asputea comanda DVD-uri cu filme sau muzica? Si de aici si de pe afara?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
ela27oana spune:
silvia-in primul rand felicitari pt job
pai ea imi aduce luna de luna,sotul lucreaza la nestle,si pana acum ii luam si lui joy ,dar ea ii da milli lui vladut,de asta nu am ce afce cuiu ele pt ca uka nu papa mai mult de 5-6 cutii pe luna iar peste o luna prietena mea imi aduce iar comanda
Ela si Oana-Daria
silvia_d spune:
Pai ela,scumpica,daca tipa lucr.la nestle,ar putea sa ti le dea mai bine;ca atata e si in Auchan,jur,20 roni cutia!zau,ti le-ash fi luat eu-dar mai zi-i tipei sa mai scada pretul!
camelia_daniela spune:
Moamaaaaaaaaaa, ce declaratii de dragoste
... imi place atmosfera!!!
Eu nu am cunoscuto personal pe Ripley, insa mi-e fooooarte draga!!! Si numai ea, pe voi toate va simt "aproape" si va indragesc mult
!!!
Abia astept cateodata sa deschid compul dimineatza si sa intru pe forum sa vad ce mai e nou, iar atunci cand vreuna dintre noi are vreo problema, simt ca, intr-un fel e si a mea si as vrea sa pot ajuta cumva!!
Meems,
, multumesc ca te-ai gandit la noi!
Silvia, felicitari pentru job
Suuuper
! Sa dea Domnu sa fie bine! Si eu vreau sa incep cautarile, cine stie, poate ma mut in Bucuresti!!!
... asa as cam vrea!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)