Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buluci,leea cv,madau ,multumesc pentru aprecieri legate de poze.m-am descurcat pentru ca m-a ajutat ionikka(merci),v-am zis ca eu acuma ma "luminez"cu calculatorul,noroc ca invat repede,si nu mi-e rusine sa intreb ca doar "intrebarea moarte n-are".

maria alexia legat de vacanta si noi ne gandeam la Bulgaria initial insa este mult prea departe pentru noi sa mergem din Ardeal cu masina ,ramane sa vedem cu avionul,dar nasii nostri ne-au sugerat o statiune din Ungaria unde au fost ei anul trecut la Haidu... nu stiu exact denumirea si e mult mai aproape de noi si e super misto acolo.
Oricum anul acesta nu ratam concediul orice ar fi,ca doar meritam nu?

Sorana a reactionat bine pana acum la lapte Nan-junior azi ii mai maresc proportia cu cel fara lactoza,in rest e bine plina de energie si sper ca am trecut cu bine peste acea gastroenterocolita din ianuarie,trebuie sa mergem la controlul de o luna .nu-i mai dau ceai Hipp (v-am ascultat sfaturile),nu stiu cu dintii cum e ca are doar 6 si nu se vede sa-i mai iasa ceva.

In rest totul e bine cu piti ,creste,creste....

Era vorba sa faceti o lista cu pozele participante la concurs atasate pentru a fi mai usor de votat ,eu votez daca e....

Va urez multa sanatate la copii bolnaviori ,insanatosire grabnica si cate un pupic pentru fiecare.

soso , Sorana Miruna20dec.2005http://new.photos.yahoo.com/chira_anca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salutari de la noi pentru ziua de azi!
Albert este bine dupa vaccin, nu au aparut reactii adverse.
Feli - multa sanatate sotului tau!
Ne bucuram sa citim vesti bune despre Nic al Andei.
Eu mi-am insusit critica Andei si uite-ma mai des pe forum. De ce aici? Pentru ca a trecut atata timp de cand va "stiu", m-am atasat de voi, am primit lamuriri direct sau indirect in legatura cu problemele noastre.
Fetelor ma innebuniti cu planurile voastre de vacanta. Am un chef de ducaaaa... dar la noi nu se intrevede nimic pentru vacanta de Paste. Poate pe la vara ceva, dar, nu se stie sigur nici atunci
Totusi ma bucur pentru cele ce pleaca! Spor la facut planuri!!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi inca nu stiu exact data, dar ca perioada ar fi undeva la mijlocul lui iunie. Atunci e mai ieftin si nu e asa canicula. Cu toate ca anul asta se cam anunta super cald peste tot. Sa vb si cu prietenii nostri ca si ei vor sa mearga. Ca idee, acolo e cam 90-100 euro/noapte/camera..aici la noi la 3 stele (la Condor de ex) e 120 euro/camera

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Intru si eu scurt sa urez sanatate bolnaviorilor.

Miercuri m-am inalnit cu Bianca de la noi, iar joi cu Ionikka :)

Bianca este o tipa subtirica finuta si fte calma.... mi-as da cu incredere copilul la tanti invatatoare ea sper sa il vad si pe Serban live.

Ionikka e o tipa vesela, tati e fte simpatic si frumusel... iar Aron este un baietel deosebit de dragut si simaptic, care i-a tot facut Anei avansuri, i-a zambit intr-o veselie.... dar Anutzachele fidel lui Che nu s-a lasat aburita si a stat fte serioasa prin Cora in carucior pana cand a pus-o tati pe jos si-a luat o viteza de mai s-o scapam din ochi.

Ana e fte cu kuru in sus de vreo sapt. serile, nu vrea sa se culce, face talente, scheme, fitze si figuri pana spre 11-12, e obosita dasr nu se lasa sa doarma. Cand zici hop, sta cuminte de 5 min, iar tzup in picioare la scuturat tarcul si miorlait. Zici ca nu e fata mea cuminte. E perfect de inteles, avem doar 4 dinti si niste gingii cumplit de umflate care ii dau starea asta de enervare si oboseala fara somn. Va trece, dar suntem si noi fte obositi si stresati si nu ne odihnim bine niciunul.

Va pup si va doresc weekend fain, al noi iar e lucrativ, fir'ar sa fie... da' vba lui Joy, la cat am renovat si cat mai avem de facut in casa, no way relaxare
Ripley 6+ (DPN 17.10.2007)si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy io o tin pe a mea m-am uitat la hotel Hora 3* Saturn, sf de iunie -inceput de iulie 6 nopti cu mic dejun 346 RON /persoana.
La Cerna ***, 7 nopti cu mic dejun 374 RON/persoana aceeasi perioada.
Astea-s tarife de anul trecut la www.plaja.ro

madau
Buna ideea cu iunie! In iulie cica nu prea poti iesi din camera intre 11 ziua si nu stiu cat dupa masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,dc nu poti iesi din camera in iulie ???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by Madutza10

Lavi ,dc nu poti iesi din camera in iulie ???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

De cald soro, de ce crezi???????? Cica anul asta se anunta cel mai calduros din ultimii 70 de ani

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

soanso,ce facusi?imi dadusi refuz la id messenger?

eu eram id-ul cu anda...etc...

m-am angajat,fetelor!
undeva in socului,pantelimon,mai multe date va spun pe mess.
E f ok si salariul,si ce ma bucura cel mai tare e ca farm diriginte NU lucreaza in weekend!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi decat sa mergem aici la noi la mare, mai bine mergem in alta tara. Pe langa ca sunt acelasi preturi dar serviciile nu se compara.

Lavi, in Croatia mergem langa Split, la Duce....sunt vile acolo.Se poate inchiria un etaj sau toata vila daca merg 2 familii, unde ai camera, baie, bucatarie(ai acess la buc. complet echipata, poti sa-ti gatesti daca vrei), hol cu tv, balcon...si e foarte curat si aranjat.Noi nu merge la hotel. sid e preturi....inca nu stiu. Am sa-ti spun. Nu mai stiu cat era....dar in orice caz super convenabil. La mancare-aveai restaurant langa unde puteai manca.....3/zi si achitai la sf. cand plecai tot....deci nu era pretul asa cum te duci de obicei la restaurat, pretul era mic...si croatii au niste portii la mancare ca eu nu puteam manca tot. deci, asa e aici in zona asta....si plaja curat, apa limpede,liniste... nu e zona galagioasa. Ce mai...paradis
Dar cum Croatia nu e in UE, ne trebe pasaport

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

silvia d ,nu stiam ca despre tine e vorba sory.

SOSO Sorana Miruna 20dec2005

Mergi la inceput