Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 27
bb_alinus spune:
Ela ce fain de voi ca aveti unde va caza in Grecia asa de aproape de mare! Si noi am vrea sa mergem in Grecia, poate anul viitor...ca anul asta nu am reusit sa ne convingem prietenii, care nu vor in nici un chip sa zboare cu un charter, iar pe liniile regulate e cica prea scump 
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Mey dar ce e cu atata "dat pe dinafara", ca vad ca si Dariuca Cameliei nu se simte bine! Pupacim 
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
madau Kempinski e luxul luxului In Nisipuri. Vezi numai ca restaurantele din interiorul lui cica sunt f scumpe.
Alltur e agentie mare; Tania a fost cu ei fara pb anul trecut la Nisipuri; noi anul trecut am fost prin Eurotravel TGV dar decontul tot prin Alltur l-am facut. Asa ca - maxima incredere zic eu.
(Bine, noi la viata noastra am cumparat bilete inclusiv prin agentii de apartament de bloc si n-am avut nicio pb)
Uite acu' am primit si eu oferta de la carpediem, tot asa intreaga si zice ca sub 2 ani e gratuit 
alinus io's pasionata de planificat (si mers in) vacante, pacat ca banii si timpul sunt limitate 
Noi mai mergem o tura in septembrie, in Slovenia + Croatia de nord, ce n-am vazut data trecuta; cu prietenii nostri, fara copii, pe cont propriu, eventual rezerv primele nopti de acum. Restul - la fata locului 
Ala o sa fie un concediu unde locul de cazare conteaza mai putin: pat curat si dus sa ai; o sa umblam mult.
joy04 spune:
heloooo lume mare.
amu am citit si eu pe SARITE de tot. ca numai are piticu meu 2 soame pe zi decat 1 si deci nu pot sta la calc. 
ANDA sper sa fie poetu' bine si sa-si revina cat mai repede....
ELA mai acum ceva timp cand te asteptam in fata blocului tau - parca chiar in ziua cand i-ai luat la rost pe aia de la 9 - am vazut o tipa mulatra care venise cu cineva cu masina si cu muuulte materiale de constructii.
intre care si vata de sticla.
si fraiera s-a apucat ea sa traga de balotul ala, cu mainile direct pe vata aia si ma gandeam ca fraiera este.
adica saraca, daca nu avea de unde sa stie ca vata aia o va face harcea-parcea la maini. si i-a zis unu sa numai puna mana si sa o fi vazut-o apoi ce se freca pe maini.....
si pe mine ma innebuniti cu planurile de vacanta.... noi suntem lefteri, adica ma gandesc ca am de achitat banii pt santirul ce l-am avut vara trecuta in casa si nu-mi arde sa plec nicaieri.
si zau ca mi-e si frica sa plec asa...;a drum cu piticu dupa mine.
si sa ne laudam si noi: IN SFARSIT NE MAI DAU 2 DINTI. incisivii laterali de jos.
ca sa mai zic ca era la spital miercuri cand am fost un bb de 1 an si 4 luni care avea toti dintii si toate maselele.
da saraca masa era innebunita ca nu vroia sa mestece deloc.
ii dadea pasat.
de ce scriu pe DC??? pai nu-mi pot imagina sa nu scriu sau sa nu citesc....chiar daca mai pe sarite.
si mor de ciuda ca nu raspund tuturor, ca uit si-mi aduc aminte peste 1-2-3 zile si consider c anumia are rost raspunsul meu.
HILDE daca este herpangina, da i-a degeaba antibioticul. dar numai medicul decide.
asta pt ca se poate ca peste herpangina asta sa se suprapuna un rosu in gat bacterian sau chiar viral care da complicatii caz in care trebuie obligatoriu antibiotic.
vlad asa a facut in vara.
dupa herpangina imediat, rosu in gat care nu a cedat decat la augmentin bis.
MADAU nu voi lua antibiotice. asta am decis. sper ca bine.
eu nu am stiut ce este ROVARIUM asta si l-am cumparat deja de la farma apoi am vazut ca-i antibiotic.
si de aia am intrat in panica, pt ca mi se pare prea...drastica masura "preventiva".
BULUCEL rovarium asta este rovamicina. si nici mie nu m-i l-a dat in primul trimestru de sarcina, mi-a zis sa incep la 13-14 saptamani sa-l iau.
dar i-a zi-mi tu ai avut si IGG si IGM pozitive, nu???
editez: m-am intors si am citit si da, retinusem corect la tine au fost ambele pozitive.
Io stiu ca al meu dr este bun gine, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa stie si cum e cu igg-igm-urile. si nu inseamna ca poate sa dea asa...preventiv.
plus ca eu am rezistenta la destul de multe antibiotice din cauza infectiei cu stafilococ, cand luam ca nebuna o gramada, fara nicio antibiograma, fara sas tiu la ce este rezistent si la ce sensibil.
bagam in mine..pe orbeala. sa vedem daca merge sau daca nu, luam altul.
si asta nu pt ca asa vroiam eu ci pt ca asa-mi dadeau dr!!!!
FELI sanatate lui BRADO.
mi se pare ca aud maimuta, asa ca dau send la asta si poi daca pot revin.
Joy
9+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
joy04 spune:
CRISTINAN ce face Elise??? nu cred sa fie de la un iaurt mancat cu aproape 24 ore in urma.
CAMELIA de ce nu incerci cu lapte fara lactoza???
dar ai vb cu dr?
numai la lapte vomita??
scuze daca ati mai zis, atat ma duce neuronu acum, atat am retinut 
MADUTZA sper sa fie bine cu Orlando pana la urma.
sas tii ca eu m-a,m hotarat si le voi trimite celor de l amedlife un maaare email plin de kkt.
poate se ineaca nitel cu el.
asta daca apuc sa-l scriu pana se trezeste piticu
Joy
9+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Hildegard spune:
Alinus,noi facem bine. merci de intrebare
steff a domrit mai bin noaptea....e mai bine, ce sa zic. Nu mai plange ca si luni si marti. Azi e tareee linistit.
Mergeti in vacante?? Bine faceti! Mai, mai...noi nu mergem pana-n septembrie la mare in Croatia.Atunci nu e canicula, sunt pana-n 28 grade. Am mai mers pana acum dar numai eu cu parintii...inca nu eram cu sotul
Joy, merci de raspuns
aftele de la herpangina cica arata altfel decat la noi, deci e ceva de genul gingivo-stomatita blabla....gatul nu mai e asa de aprins ca si luni. gingia mai e rosie...dar cedeaza. procesul asta de vindecare e tareee lent
oare cat mai dureaza. Si daca nu se albeste gingia, ce facem???
Auzi, daca steff e linistit si nu plange, e de bine, nu? Ce intrebare?
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
lavi02 spune:
Hilde unde in Croatia mergeti la mare? Fain de voi ca intr-o zi ati si ajuns! Noi mergem o zi pana la Arad (cu escala la Alba sa lasam copiii) si a doua zi Arad->Croatia/Slovenia.
Joy nu tre' sa mergi musai la 5* ca sa ai un concediu reusit!
Noi am fost de mai multe ori la Saturn, 3* hotel pe malul marii, (Balada, Hora, Sirena, Cerna) renovate, curate, conditii super si nu e f scump. Pe vremea cand nu aveam masina; de la gara din Magalia se ajunge usor pe jos.
La fel la Eforie Nord sunt tot felul de pensiuni - tot asa, accesibil cu trenul si nu e foarte scump. Iar pt masa gasesti destule terase. 
madau spune:
Joy bravo ptr decizie!!!

Sunt sigura ca o sa fie bine totul, nu-ti face sange rau ptr nemersul in vacanta, ca doar tu ai ceva in plus de care sa ai grija sa nu-i lipseasca nimic
. Eu vreau sa profitam de vara asta sa mergem si noi in plimbari ca apoi daca oi ramane gravida nu ma mai pot misca pe nicaieri
.
Lavi multam din suflet, m-am linistit. Nu-mi fac griji ref. la preturi ca oricum e cu demipensiune si masa de pranz o vom lua sigur prin oras
. Mai scump ca la Mamaia in plin sezon n-are cum sa fie.
Apropo de preturile din Mamaia, astia-s nesimtiti cu flacari..pai in Antalya la unul din cele mai luxoase hoteluri de 5* (cu high luxury all inclusive) ne costa 1100 euro/sapt/amandoi..iar la noi la 3* cu pensiune completa ne costa la fel

.
Ioana ti-au taiat astia netul, sau ai luat pauza de gravizenie?????![]()
Vorbeati zilele trecute de "meniu de nunta"..azi Miruna a mancat la vecina mea, acum mi-a adus-o si sa va zic ce a balotat:
-supa cu pui si taitei,
-tocanita de legume
-o placinta cu branza
.
E clar o mut acolo cu masa, daca-i gatesc eu se stramba, parca-s eu cand eram mica, ca la fel o terorizam pe mama, tot la vecina mancam mai bine, ajunsese mama sa-i duca cratita cu mancare dimineata ca sa nu stiu eu..si apoi veneam acasa si ziceam " ce mancare buna a facut vecina" [pac]
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
crissy77 spune:
Elise e bine.
Ela, mie nu mi-a placut deloc in paralia katerini. Dar deloc. Un fel de mamaia, plaja curata dar apa murdara, cu alge si foarte adanca. In schimb am fost in porto koufo (halkidiki), intr-un golf si a fost foarte frumos.
Informatii ai aici: www.studios-meliton.gr
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by madau
Apropo de preturile din Mamaia, astia-s nesimtiti cu flacari..pai in Antalya la unul din cele mai luxoase hoteluri de 5* (cu high luxury all inclusive) ne costa 1100 euro/sapt/amandoi..iar la noi la 3* cu pensiune completa ne costa la fel.

Incredibil!In ce perioada mergeti in Antalya?