Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 26
Madutza10 spune:
Noi am vrea HB .
Mada ,eu zic sa te grabesti ca mai e putin pina la Paste!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ela27oana spune:
bic- asta ma intrebam si eu aum cateva zile,nu mai intrasem ca nu am avut timp,si imi era dor de voi toate,citesc si scriu pt ca imi place sa fac schimb de experienta,imi place sa citesc ce fac copii de varsta dariei si am invatat multe lucruri,chiar daac nu scriu in fiecare zi,la noi a devenit o rutina,zilnic vb cu tati uite ce a facut bb x sau ec a patit mamica y,plus ca toate imi sunteti dragi
acum sa va zic supararea mea de azi la 7.40 m-am speriat din somn,si alergam buimaca prin casa verificand calc ,combina,televizoarele,crezand ca a facut scurt-circuit,cand colo aia de la 9 cu o bormasina faceau santuri in structura de rezistenta si nu va spun cu ce tupeu proprietara o pustioaica de 20 de ani negresa imi spuns ca asta este nu o intereseaza
am facut scandal monstru e ua mai iesit 4 vecini ,paoi peste o ora iarasi si la 11.30 cand daria s-a culat ei tot lucrau.m-am uds iarasi si i-am amenintat cu reclamatii

Ela si Oana-Daria
Madutza10 spune:
Lavi ,Boryana chiar imi place si costa cam 280 euro de pers in perioada care merem noi ,e super!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Ela ce nesimitita!!!!!!!

. Mama ce reclamatie ii faceam, direct la Politie, la disciplina in constructii si la Mediu
. Io-l am pe vecinul de deasupra mea mai tembel nitel, adica il mai apuca ascultatul muzicii tare cand doarme Miruna, dar numai cand aude sunand la usa..iese imediat.."saru' mana imi cer scuze..acum opresc"![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
bb_alinus spune:
Pupam si noi bolnaviorii care mai sunt, ca apoi iar ne luam picioarele la spinare si plecam spre Franta noastra draga ![]()
Si pe gravidute le pupam si le dorim un wee linistit.
Cristina Negara si Roxi multumim ca ati intrebat de noi, Amalia este bine, incepe sa faca fitze cand vrea ceva, se miorlaie cand vrea sa impresionezez si canta "oh Lola" de te ia cu durere de cap.
Nu reusesc sa o mai fotografiez ca e intr-o perioada cand nu vrea deloc sa stea.
Lavi et co va urez bafta multa in cautarea vacantei. Lavi da' de Pasti ne vedem la Alba sper!
Fee nu stiu daca ai citit, iti ziceam ca nu mai am nr tau sa te sun, de fapt nu cred ca mai am nici portabil ca am cerut rezilierea contractului acum vreo luna si cred ca l-au oprit intre timp. Oricum daca poti incearca tu sa suni.
Despre bone ( cele ce nu vor sa isi faca sange rau sa nu citeasca) ma crucesc de ce aud! Pe un topic se discuta despre indoparea bebeilor cu somnifere ca o practica curenta printre bone...pe mine ma ia cu lesin cand citesc asa ceva! Nu se poate !
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
leea_cv spune:
Daca tot vorbiti de vacante,noi de Paste o sa stam la bunici,dar la vara o sa avem doua runde.Una in Suedia cica, pe lina nu stiu ce lac si una in Delta.Tudor va veni si el.Dar parca mi-e frica sa il iau...
Catutza io am primit cardul de la Pampers.L-am gasit in cutia postala cind m-am intors de la schi.Tu?
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
ela27oana spune:
ma innebuniti cu planurile de vacanta si de paste,vreau si euuuuuuuuuu dar de paste nu putem ca nu are tati decat 2 zile libere
iar la vara am programat grecia-katerini si paralia-verisorul meu este stabilit acolo la 2 km de mare,asa ca avem cazare gratuita,mai avem sa ne interesam de o problema-cica daca nu ai un 1 de condus nu poti conduce in afara tarii
sper ac sa se fii modificat acum cu noua legislatie ca daca nu ... inebunesc de ciuda
Ela si Oana-Daria
lavi02 spune:
alinus clar, de Pasti la Alba suntem!
Drum bun in Fr!
Madutza sincera sa fiu cred ca Boryana e si preferatul meu
: daca te uiti pe harta interactiva, aleea aia pe langa plaja (care e una din promenadele statiunii) merge pana la Boryana; dar intre capatul promenadei si hotel e un spatiu verde marisor, astfel incat galagia nu ajunge pana la hotel. Deci ai liniste sa-ti culci copiii si nu esti departe de "mijlocul actiunii".
Kaliopa si Laguna Beach sunt in zona mai circulata.
Noi anul trecut am mers la Nona, e langa Boryana, dar Boryana arata mai bine, desi pretul parca era la fel. Noi nu am stiut asta; oricum in aprilie cand am rezervat locuri, la Boryana nu mai erau
Nici la Nona n-a fost rau totusi.
madau spune:
Gata, am primit mailurile cu oferte, ne-am hotarat deja, acu' mai avem diseara sa vb cu prietenii nostri si sa facem rezervarile.

Lavi am primit mail de la Alltour si de la Carpediem (astia din urma mi s-au parut nitel neprofi adica nu prea mi-au raspuns la obiect, au trimis mai mult oferta "presetata" ceea ce nu prea mi-a placut). Ne-am hotarat la KEMPINSKY GRAND HOTEL (Nisipuri), sunt totusi 5* sper sa fie ok, asa cum ai zis si tu. Spune-mi te rog..pot avea incredere in Alltour, sunt seriosi?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
bb_alinus spune:
Mey dar ce mai vorbiti voi de vacante! De fapt cred ca e ceva in aer ca si io am organizat zilele astea venirea alor mei, si inca ma tot gandesc ce sa facem in august, adica noi am vrea Mantova in Italia dar amicii nostri nu sunt prea decisi. In fine, pana atunci avem venirea in Ro.
Hilde ce mai faceti voi? Tot bolnaviori?
Cristina Negara acumaam vazut ca Elise a vomitat de la un iaurt cred, sper ca a trecut intre timp si sunteti bine.
Leea ce vacante frumoase faceti voi! Eu zic ca nu are de ce sa iti fie frica sa il iei pe T, insa daca poti fa macar o vacanta din doua fara el....Nu pot sa cred ca io am dat sfatul asta
ca inca nu ma vad sa stau despartita de missa dar ii drept ca nici nu am parinti pe aproape unde as putea-o lasa linistita.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii