Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

carpediem-ul nu mi-a raspuns inca la mail. Sa-i vad!

Pe www.goldensands.bg este undeva in stanga sus un link pe care scrie reservation si ti se deschide o fereastra sa poti scrie mail. Eu le-am scris mail aseara si azi dimineata am primit raspuns, cu tarif la Berlin Golden Beach.

Le-am scris in engleza.
Ei de fapt sunt o agentie. Bulgareasca, pe tipa o cheama Svetlana nustiucum.

La mine e problema ca am 2 copii, unul peste 2 ani si unul sub, si alltur-ul vrea sa ma taxeze pt Nati desi cam peste tot scrie ca cei sub 2 ani sunt free of charge si punct. Iar primul copil 2-12, in general, e tot free of charge in BG (exceptand AI).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria_alexia eu vreau sa merge la Bulgari acum de Paste ptr ca e mai aproape si vrem sa vedem cum ne descurcam si cu pitica. Desi anul trecut n-am avut probleme. In vara mergem in Antalya..deja sunt facute planurile o sa mergem cu niste prieteni si ei cu un bb de 5 luni (acum), mergem cu avionul, asa ca nu-mi fac griji.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Cele interesate de BG - restul lumii mii de scuze

http://www.bulgariancoast.com/cititown/detail.asp?rid=7
Aici sunt si opinii ale turistilor.
Am trimis si la astia cerere de oferta. Eu m-am lansat pe international daca romanii-s obtuzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,tu cind cumperi biletele?Ca nu stiu daca sa le iau de acum sau sa mai astept ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Off-topic total ; scuze celor pe care nu le intereseaza

Madutza eu una cat mai repede.
M-am hotarat la perioada, hotel - intre vreo 3 mi-e oarecum echivalent, sa vad la care gasesc cel mai bun pret si sa nu platesc nimic pt copii.

Unele agentii au reduceri daca le cumperi in perioada asta. Plus ca nemtii & co,,, cam acum isi rezerva vacantele asa ca mai incolo gasesti mai greu.
Totul e sa cauti bine acum, sa gasesti un tarif bun. (cel mai bun).

-------------
Cel mai bine e asa:
1. Iti stabilesti cam ce vrei si cat vrei sa dai; pt asta te uiti pe unele oferte ca sa vezi cam cum sunt preturile -> asta ca sa iei decizia cam ce vrei.

In faza asta e f bun -site-ul www.vacanteinbulgaria.ro
-oferta pe care v-am dat-o eu de la alltour
-www.carpediemtravel.ro
-harta virtuala ca sa vezi unde sunt
-www.plaja.ro - dar am impresia ca sunt tarifele de anul trecut; si sunt mai multe tarife; e cam varza acolo
-www.goldensands.bg

Asta orientativ.

2. Dupa ce te-ai fixat pe 1-2-3-4 hoteluri, cauti intensiv pe alea, pana gasesti tariful cel mai bun.

Eu sunt la faza 2

Mergi la inceput

Si eu cam tot acum vreau ,adica in martie dar mergem cu finii si astept sa se hotarasca si ei ,maine studiem ofertele impreuna ,eu cred ca ,,m-as risc'' si-n Albena ,am vazut hoteluri misto ,pe plaja mai ieftine ca la Nisipuri ,sa vedem ce zic si ei ,la noi nu-i problema pretul ,ca merem o data pe an doar ,in concediu dar ei vor mai ieftin ....

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

La Albena am fost anul trecut asa ca daca vrei impresii despre hoteluri iti zic. Nu-i de "riscat" ca-i fain. Noua ne-a placut. Atata doar ca vrem sa nu mergem in acelasi loc 2 ani la rand.

Mergi la inceput

Lavi ,chiar te rog sa-mi recomanzi ceva hoteluri ,pe plaja si cu piscina pt adulti si copii ..
Noi vrem sa mergem la inceputul lui iulie ,voi in ce perioada ??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Tot atunci.
Pai zi ce vrei: BB (doar mic dejun), HB (demipensiune), AI?
Noi am fost cu HB si acum mergem la BB.
Cu AI iesi mai ieftin da' eu zic ca n-are acelasi farmec.

Cu HB mi-au placut mult: Kaliopa, Laguna Beach, Boriana. Pe plaja toate 3. F frumoase din exterior. La Boriana e mai liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie mi-au raspuns astia de la goldensand.bg..cica e deja rezervat hotelul ptr Paste. Deci tot la mana alor nostri ajungem
Chiar mi-ar parea rau sa nu gasim ceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput