Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 24
leea_cv spune:
Madutza va tin pumnii sa nu ajungeti la internare ca suna a film de groaza procedura aia.
Anda am impresia ca Nic e cel mai bolnavior dintre copilasi.Tare de mule ori a avut de suferit saracutzul.Si alaturi de el,tu.Las' ca vine soarele si pe strda voastra (sau zapada) si o sa reusiti vreo vacanta cu schiat si tot tacimul.
Buluci, intr-adevar e o impresie.N-am slabit
.Acolo chiar am mincat cit zece.Tot pe la 60-61 sint.Mai jos nu cred ca mai reusesc.Io nici n-am auzit de laptele tau.La mine Milu e de baza.
Feli sanatate nemasurata lui Doru (salvatorul meu de la depresie)
Roxi imi pare rau ca tu erai cu burta pe carte si io pe schiuri.Imi pare rau pt tine,ca pt mine...da las' ca tu o sa vii dela serviciu cu sacul plin de bani ca urmare a studiului sustinut pe care il executi acum.
Meems asa zici tu? Ca i-a fost dor? O fi facind si el ca toti barbatii?Nu arat ce simt de frica ca ar parea femei?![]()
NCristina ,mititica, suna dr pina ajungi la policlinica.A vomat-o si pe asta?
Soso frumoasa tare piticoata ta.Pina la urma te-ai descurcat si ai pus pozele.
Mada,Lavi,Pischi, Pitic, Cami sint intr-adevar locuri ce merita vazute. Am ramas cu imaginea lor in minte dar si cu tristetea ca la noi NU SE POATE.In fond nu ai nevoie de munti de bani ca sa fii curat.Noi sintem,din pacate , niste mizerabili.Ca sa punem o hirtie in cosul de gunoi si nu pe jos,nu trebuie sa fim platiti.
Ripley tu esti cea mai mare surpriza.Acu vazui ca esti gravi.Deci de-aia disparusesi de pe DC.Se pare ca e chiar o regula asta.Care la mine nu se aplica.
Multa sanatate pentru piticot si pentru tine,sarcina usoara si toata fericirea din lume.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
madau spune:
Buna dimineata! Vedeti voi la ce ora ne-am trezit azi???
, tati tot suna la tel (care e pe silentios cat doarme pitica) si nu stia ce am patit, mai mai sa intre in panica. Da' ce bine a fost. ![]()
Roxi multumim ptr aprecieri
. A fost greseala mea ca am uitat de laptic, si sambata la ora 23 cand ne-am trezit noi nu mai avea de unde sa iau. Dar ma duc azi sa-i mai iau o cutie
. Io am terminat "Drept administrativ si administratie publica"..in 2001 (moama ce babaciune sunt
). N-am avut ce face cu Civilul ca la mine a fost sub de licenta, de fapt asta am si dat. Insa Marius tot timpul face misto de mine, ca am fost tocilara familiei, in scoala si in liceu n-am avut nici o corigenta, in fac. nici o restanta...da' sa mor daca toceam
.
-am tiza noastra Alexia...ne e tare dor de ea si de mami a ei
.
Meems multumim si voua ptr aprecieri. Daca mai vb cu INA, transmite-i pupici si ei si Rachelinei din partea noastra. Ne e tare dor de ele
Felicia bravo ptr Doru, sa se simta bine si sa nu mai aiba probleme.
Soanso
am bucalata cu batic...super haioasa. Si voi sunteti frumosi..o familie reusita si fericita
Anda hai ca mai e putin si o sa fie bine Nic, o sa poata dormi si el si voi bine, curaj si putere, ca trece repede

Sa va zic de Miruna care ieri a invatat sa faca "bravo" si acu sta la televizor si cum vede ceva care-i place incepe si tipa "baooooo" si aplauda de-i cad palmele
. Imi pare rau ca n-o puteti vedea e dementiala

Tania zi cu examenul, cum fu?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Buluci spune:
CristinaNegara ,nu-i mai da nimik sa pape pina nu i se relaxeaza stomacul.Sa dea Domnul sa nu fie entero!
Ioannaa, Tunsulica, where are you?????Presimt ca ne dai o veste despre 
Cami , eu am tot timpul in casa o cutie de humana hn(fara lactoza) pentru momente de genul asta.Tine-te ceteva zile de regim!
Intreba Bic, mai demult de ce tot scriem noi pe forum cu asa devotament!Eu am stat si m-am gindit si iata la ce concluzie am ajuns(in cazul meu):Aici, pe forum, sunt ca la scoala, citesc , iau notite, bag la cap, uneori nu-mi fac temele(adica nu prea raspund),m-am apropiat virtual de multe mamici si bebelusi, si pe deasupra pe unele dintre voi am reusit sa va cunosc face to face.
Si ca sa fii un elev bun ,prezenta la scoala este obligatorie!
Mi-ar placea sa raspundeti si voi la intrebarea lui Bic!
Cristina &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
Buluci spune:
quote:
Originally posted by madau
Sa va zic de Miruna care ieri a invatat sa faca "bravo" si acu sta la televizor si cum vede ceva care-i place incepe si tipa "baooooo" si aplauda de-i cad palmele. Imi pare rau ca n-o puteti vedea e dementiala
Si Simon face acelasi lucru cind mami se uita la "OPRAH si DR PHILL",abia asteapta sa aplaude in acelasi timp cu invitatii din emisiune!
lavi02 spune:
madau welcome in the club [
cu Nisipurile.
Eu acum ma conversez cu astia pe mail ca sa nu platesc nimic pt copii.
Pt Pasti te statuiesc asa:
-daca vreti sa va mai si plimbati, luati-va hotel cu demipensiune;
In principiu restaurantele la bulgari sunt suuuuper bune ca mancare si diversitate, asa ca e pacat sa-ti iei AI. Pb e ca nu stiu cate din ele sunt deschise in perioada Pastelui.
Preturile la restaurant in Albena (si in Nisipuri am impresia) sunt ca pe la noi in Bucuresti), dar in alte localitati: Balcic, Varna sunt mult mai mici.
Hildegard spune:
Bic, asta ma intreb si eu mereu...cum scriu aici asa, zilnic, uneori chiar exagerez. Pur si simplu asa ma simt bine. Invat multe de la fiecare, imi place sa dau sfatutiri, imi place sa mi se deie sfaturi....dar pacat ca nu ma pot participa la intalniri.Sicer, sunt dependenta deja....
Invat din greselile altora...si la randul sa se invete si din greselile noatre....asta cand gresim dar se intampla multe fara vointa noastra, se imblonavesc copii si normal asta ne intoarce pe dos. Ne dam toata silinta si ne doare sufeltul cand ii vedem pe pitici cu probleme.
Eu, fara acest DC nu as fi stiut cate stiu acuma.
Asa ca va iubesc pe toate si as muri sa nu scriu....
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
lavi02 spune:
Cine e interesat de mers la mare in Bulgaria
vedeti ca am pus la sub respectiv link la niste harti virtuale cu statiunile; cele mai bune pe care le-am gasit eu pana acum; e bine sa te uiti pe o harta cand iti alegi hotelul.
Eu cred ca am sa rezerv pana la urma de pe www.goldensands.bg
sunt mai open minded decat Alltour.
madau spune:
Lavi pai poti face rezervare direct la ei? Ca eu n-am vazut nici un pret..sau nu m-am uitat eu bine?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
maria_alexia spune:
Mai, ma frustrati total cu planurile de vacanta!
Bg e din pacate prea departe de noi ca sa mergem cu masina, n-am timp deloc sa caut variante...
Mi-a venit si mie idea sa profitam anul asta sa mergem undeva mai departe, evtl. cu avionul, la All Inclusive sau ceva de genul asta, mai ales ca pana la 2 ani, piticii au in general gratuitate la TOT!. Deci anul asta ar fi ultima sansa...
Madutza10 spune:
Lavi ,nici eu n-am vazut preturile p'acolo si asta ma intereseaza cel mai tare:)
Am gasit si eu o agentie cu preturi bune pt Bulgaria,cred ca prin ei plecam la vara
http://www.carpediemtravel.ro/romana/index.htm
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)