Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 23
meems spune:
Anda, ce mult ma bucur ca Nichitutul merge spre bine! Sa stii ca ma tot gandesc la voi si sper ca la sfarsitul celor 7 zile sa zbure Nic de sanatate si sa nu mai aiba veac probleme cu respiratul. Te inteleg ca esti ingrijorata cand doarme, Rianna a avut doar nasul infundat de la raceala si eu o verificam de nu stiu cate ori pe noapte.
Roxi, pupici dulci de tot pentru tine, cum iti faci tu timp sa scrii fiecarei mamici in parte! Si diploma mea e aproximativ in acelasi domeniu de studiu (de fapt, eu am studiat relatii internationale cu specialitate in Europa).
Alexiei!
Leea, superbe, absolut superbe pozele si filmuletele!!! Wow, ce dor mi s-a facut de Elvetia! Am fost de 3 ori si de fiecare data mi-a placut la nebunie. Sa-ti fie de bine vacanta! Si fii sigura ca Tudor, chiar daca n-a aratat-o, ti-a simtit lipsa ![]()
Feli, multa sanatate lui Doru si recuperare rapida!
Buluci, mama, ce ginerica gigea am eu
Manca-l-ar mama pe el de istet.
Cami, cum mai e Daria?
Madau, am uitat sa-ti spun c-am vazut si eu pozele voastre si Miruna e o dulceata de fetita! Stiu c-am mai zis asta, dar e tare frumoasa. Ina e bine, dar sta departe de forum ca e inca afectata de ceea ce s-a intamplat inainte de sarbatori...
Noki, felicitari pentru ambitie! Mi-a fost dor de placintele tale 
felicia74 spune:
Ura, azi ii da lui Doru drumul acasa!
Va multumesc pentru urari si va pup
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Roxi ,bea cam 250 ml cu 3-4 lingurite de cereale dar are zile cind nici nu vrea sa puna gura pe el ,zile cind ar bea chiar mai mult ..
La dr Stamate vreau sa merg din nou pt ca mi-a placut tare mult cum a decurs ultima echo ,tot el i-a descoperit refluxul ,care nu multi il pot vedea la echo ,deci sint multumita de el si plus ca el face echo si la Budimex de ani buni am inteles ..
Feli

Ma duc sa fac papica la baiat si revin!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
Feli refacere rapida lui Doru!!! Si sa poata manca tot ce-si doreste 
meems multumim pt vestile despre Ina.
leea super-vacanta! Cand apuc ma uit si la poze.
Hildegard spune:
Roxana, am terminat dreptul in 2000
Felicia, ce bine ca-ti vine Doru azi acasa.
![]()
sanatate puisorilor de aici
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
crissy77 spune:
Elise a vomitat de 3 ori pana acum. Nu are niciun alt simptom. Se poate sa fie de la un iaurt dat ieri la 12? A mai patit vreuna asa?
La 6 a vomat apa care a baut-o. La 9, la cateva secunde dupa ce a baut laptele a vomat un jet (inclusiv pe nas), iar acum cateva minute a vomat iarasi. Acum mi-a cerut apa. Ma astept s-o vomite si pe asta. La policlinica putem merge abia dupa 11.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Buluci spune:
Soso, ti-am vazut pozele, e scumpa tare Sorana in echipamentul roz, si ce-mi place mai mult ca face gropitze in obraz(ca mine). Iar Simon are gropitza in barbitza!![]()
Se zice ca, baietii cu gropitza in barbitza sunt mai fustangii, dar sa nu ma auda cuscra
Meems,vad ca raspunzi la toata lumea, dar vesti despre nora-mea nothing.Ia zi, nu s-a hotarit s-o ia la plimbare?
Feli, cind Doru se va face bine sa-i spui sa impartaseasca si cu noi experientele din spital si cit de mult i-a fost dor de Ilinca!
Insanatosire grabnica!
Cine-mi face si mie o poza la cutia de "Nestle junior" ca poate asa o recunosc prin magazine!
Pe net n-am gasit nicio poza, dar bine nici n-am cautat foarte mult!
Cristina &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
camelia_daniela spune:
Salutare !!!
Buluci, Roxi, Meems, multumim ca v-ati gandit la noi !
Am avut o zi super-full ieri si nu am apucat sa mai scriu !![]()
Daria e mai bine, adica nu a mai facut febra deocamdata, in schimb a mai vomat de vreo doua ori ... nu foarte mult si nu in jet !
Oricum ma bucur ca nu a mai facut febra ...
O urmaresc oricum si o tin la regim inca vreo doua zile ! Nu stiu ce sa-i mai dau sa pape , nu pot sa-i dau lapte ...of of 
I-am dat numai ceiutz ieri si azi-noapte si azi continuam in acelasi ritm ! Sa-i iau lapte fara lactoza?
Anda, ma bucur ca Nic e spre bine, si sper di tot sufletul si ma rog la Doamne- Doamne ca dupa cele 7 zile sa fie super-ok, sa scape de nas infundat si sa poata sa pape linistit!
Feli, ma bucur ca Doru e bine ! Ma bucur ca vine acasa! 
Madutza, sanatate multa si va tinem pumnii pentru 7 martie! 
Leea, super poze si super filmulete!!!! Minunat ! Bine ca te-ai odihnit si relaxat , acum esti in super-forma pentru dn. T!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ela27oana spune:
buluci uite aicihttp://www.nestle.ro/nestle_brand_baby_food_products.asp
Ela si Oana-Daria