Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Eu termin lapticul adus din Suedia si nu stiu ce sa-i dau?

Da careva NIDO ?
Nestle Junior eu nu-l gasesc pe-aci si m-ar tenta, cum tot avem noi tendintze diareice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buluci uite m-am uitat pe pozele voastre si vroiam sa-ti zic ceva apropo de poza asta. Doamne cat de mult mi-as dori s-o vad si eu pe miruna dormind asa intr-o pozitie mai haioasa...sa apuc sa-i fac o poza si-s cel maifericit om de pe planeta. A mea e tare serioasa, nu doarme decat regulamentar, in pat, sau scaun de masa, cu grija...

Mersi ptr sfat, dar nu e vb de scapat rapid, as vrea totusi sa-i fac separat pasaport ca sa nu fim legati vreodata daca va trebui sa plecam separat cu copilul (desi nu cred ca va fi cazul ). Intru pe link si sper sa gasesc acolo mai multe info. Multam

Apropo..de Ina stie cineva ceva??????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare!!!

Acu' am reusit sa intru abia ,ne-am intors de la Medlife la 19:30 ,apoi o vizita scurta la mama iar la intoarcerea acasa ,baita ,papitza ,somn..
Ne-au vazut analizele ,toate bune pina acum ,mai am de luat maine rezult. la antigen Giardia si urocultura ,dr. zice ca tot refluxul gastroesofagian ar fi motivul varsaturilor ,ne-a schimbat tratamentul ,ii dau acum 40 de zile Omeprazol,jumatate de pastiluta seara iar daca si dupa asta mai varsa si nu papa bine ,iar echo abdominala nu e buna (o facem pe 7 martie) ne-a propus internare 24 de ore ca sa-i putem face PHmetrie esofagiana ,asta inseamna un furtunel bagat pe gat ,tinut in burtica 24 de ore timp in care io tre sa-l tin imobilizat la pat sa nu se miste si sa nu-si traga furtunul ,cred ca o sa mor daca ajungem acolo!!!
Are 10 900 kg si 79,5 cm,dr mi-a zis ca forma grava de refulx nu are pt ca altfel nu s-ar fi dezviltat asa bine ,acu' sa vedem ce rezultate da tratamentul,..gata m-am racorit :)),v-am umplut capu' cu ale mele ..
Madau si eu tre sa -i fac pasaport piticului ,am sa bag un ochi pe site ca nu vreau sa fac doua drumuri,eu vreau sa-l trec pe pasaportul meu ,cred ca-i mai simplu asa !
Buluci ,ma bucur ca n-a avut reactii dupa vaccin si felicitari pt kk la olitza ,pe al meu nu-l vad curind sa faca :((
Feli,sanatate lui Doru ,imi pare bine ca operatia a decurs cum trebuie ,tinem pumnii sa nu apara complicatii !
Leaa ,frumoase filmulete ,de fapt peisaje ,noroc cu Elvetia ca pe la noi nu vedeai zapada :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Mada uite aici:

Eliberarea pasapoartelor individuale pentru copiii cu varsta de pana la 14 ani:

cererea tip, model 1 de la Directia Pasapoarte;
certificatul de nastere, in original si copie ;
actele de identitate ale parintilor sau ale reprezentantului legal in original si copie;
consimtamantul ambilor parinti sau al reprezentantului legal, autentificat la notariat, sau dat in fata lucratorului de pasapoarte;
documente justificative din care sa rezulte mativarea solicitarii;
hotararea judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in original si copie;
chitantele CEC sau trezorerie privind achitarea taxelor de emitere a pasaportului (315.000 lei + 642.000 lei);

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,
nic e oarecum mai bine k stare generala|: nu mai e ametit, se joaca, rade, papa putin:), adik e k inainte. ce nu-mi place este k mor de stres noaptea, in continuare nu respira deloc pe nas, numai pe gura, se opreste din mancat sa traga aer k se sufoca, se sufoca cu mancarea dintr-o linguritza in gura sau dupa 2 guri de bibe. sforaie si horcaie noaptea de mor, dk adorm, cand ma trezesc mor de sperietura k ia uite cat am dormit, dk mi se sufoca copilul intre timp ca nu vrea neam sa doarma pe o parte! of, Doamne ajuta sa respire pe nas la sfarsitul celor 7 zile de care pune dr.

feli, sanatate lui Doru. hai k o sa fie bine, am io un coleg care a facut operatia asta si s-a ingrasat k purcelul p-orma, adik ii este foarte bine:)))

madutza, nu vrei sa-ti recomand un dr ecografist "genial", unul dintre cei mai buni din buc.? unde facem noi ecografiile la rinichi. cand era mai mic mi-a zis si mie ca are nic un reflux d-asta, dar trecu intre timp. si examinarea nu era cu privire la asta, m-a intrebat brusc: nu-i asa ca regurguteaza mai mult si mai des decat ceilalti sugari? Da! ea este dr. pediatru cardiolog, cu specializare si pe ecografie. o cheama prof dr. Ioana Anca (nu-mi e clar kre e numele si care prenumele), e foarte cool tipa. poti s-o vezi la spitalul emilia irza din colentina sau la medicover, o cauti pe site, k nu mai stiu la ce sediu are consultatiile. asta e desteapta rau, cum se spune, o sa vada perfect ce are, dk are ceva, orlando.

leea, ne-ai imbolnavit...Doamne ce-as mai skia pe-acolo

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Sal'tare

Leea, bine ai revenit, sa-ti fie de bine vacanta. Superbe si filmuletele si pozele, sunt locuri ce merita vizitate.

Buluci, he-he, faina poza. O mai gasesc si eu uneori pe Alex ca o sirena, arcuita rau, de ma mir ca n-o doare nik atunci cand se trezeste.

Madutza, bine ca-s analizele bune. Ei, nu te gandi c-o sa ajungeti cu furtunas in stomacel, brrrrrrrrrr.

Feli, sanatate lui Doru, sa se refaca iute-iute.

Mamaaaaaaaaa, ce ninge de frumos in Iasi. Da' si ce frig si vant a fost azi.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Anda, ma bucur de Nic ca si-a mai revenit, e mai voios. Au trecut deja 2 zile, nu? Iti inteleg ingrijorarea ca dormitul, pupi sa treaca si sa fie ok.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Pischi , acum am vazut la stiri ca ninge la Iasi, chiar ma gandeam la voi ca sunteti norocosi!

Felicia , bine ca a-ti trecut cu bine de operatie! Refacere rapida si sa vina cat mai curand acasa!

Leea , ce frumos!!! Mi-au placut pozele si filmuletele! Felicitari pentru concediu reusit!

Anda , ma bucur ca e bine Nichita, hai ca ce a fost mai greau a trecut, mai aveti putin...
Ce ai facut cu masina?Ai platit taxa de inmatriculare?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Anda ,merci mult pentru recomandare dar voi merge tot la dr Stamate ,la Medlife ,acolo i-am facut prima echo la 3 luni cind i-a descoperit refluxul ,iar dr noastra tot pe el l-a recomandat ,a zis ca normal refluxul nu prea se vede la echo ,asta pt cine n-are experienta si nu interpreteaza bine dar eu am incredere in el si acolo vom merge din nou ,avem programere pe 7 martie ,imi convine tare mult asa ,ca ma duc la ora fixa ,stiu exact unde ,mi-e tare urat sa umblu cu copilu' prin spitale ,policlinici ,d'aia si astept data de 7 si n-am mai mers in alta parte ,ba chiar am avut un ,,esec'' ,am mers la policlinica Dorobanti sa-i fac echo sapt trecuta parca ,sunasem cu o zi inainte si-mi spusesera ca dr e a doua zi la 11:00 acolo ,am ajuns la ora care trebuia iar asistenta ne anunta ca domnul dr are o problema si nu vine ,am batut drumul degraba cu copilu' dupa mine ,a doua oara nu ma mai risc!!
Hai ca te-am stresat :)) ,fug la culcare ,pupici poetului ,sa se faca bine!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna seara si de la noi!

anda, ma bucur sa aud vesti bune despre nichituta, refacere grabnica si sa dea domnul sa respire normal dupa astea 7 zile.Anda pe pagina bestjobs e un targ online de locuri de munca, vezi daca poti sa gasesti ceva pe domeniul tau, tin pumnii.

madau, sunt anul I la marketing si afaceri economice internationale, draga mea tu ai fost tare de ai luat 10, sincer eu nici nu am gandit la o nota asa mare...insa picai taman pe ce am invatat, tu ce ai terminat? Ti-am vazut pozele, adorabila miru ca intotdeauna si e asa de chic cu perisorul mai mare fata frumoasa.Am citit si despre problemele pe care le aveti cu lapticul, de ce nu cumperi tu numai de la cora sau auchan ei au sigur depozitarea in regula.

alina, multumesc pentru incurajari, esti o scumpa de o mie de ori ca te-ai gandit la alexia.Cat despre faculte nici pentru mine nu e o fericire insa vreau neaparat sa termin facultatea asta, chit ca o sa imi scoata niste peri albi. Cum stati cu apa, s-a rezolvat? Amalia ce face nu ai mai scris demult de ea .. fetele

hilde nu am decat o singura carte de civil in semestrul doi fac drept comercial.Tu ai terminat dreptul? Sanatate micutului.

nokiuta ambitioasa de studenta...sigur o sa iei nota 10, felicitari pentru sarah cea vorbareata si pentru noile perlute achizitionate.Vezi ce bine e la aghi, ca si sora-sa in urlaturi-alexia cand e cu buni zici ca e la gradi...cum vin eu acasa...gata s-a terminat cu joaca...se pune pe urlat si pe vaitat si nu ii trebuie nimic decat sa fie pe mine si sa o cocot peste tot

feli sanatate multa lui doru si refacere grabnica,Am ras copios cand am vazut ce meniu avea d-ra ta la buni, apoi ai dreptate sa cobori militaria din pod

madutza, si eu iti recomand sa mergi la docorita indicata de anda, zau daca am incredere in cei de la medlife.A mai vomitat azi? Tu lapticul il dai simplu sau cu cereale? O solutie este sa ii dai mai putin cantitativ pe masa si sa fie mai gros sa ii pui cereale, cam cat bea el ?

leea, mai daca iti spui ca m-am gandit la tine...eu invatam si tu erai pe partie la schi , pfuii ce frumusete de peisaj si ce vreme frumoasa, tu bag de seama ca te-ai ascutit...ce ai patit? Tare frumos cred ca a fost si ma bucur pentru tine pentru ca meritai din plin asta .

edit
vroiam sa transmit sanatate micutei daria a cameliei, azi nu ai scris cum se simte...e mai bine? Despre medicatie nu vreau sa intru in polemmici insa eu zic sa mai consulti un medic, sigur cel de acum are ceva scapari.

ina ce face micuta rachel..hai te rog mai da-ne un semn despre voi.

Stiu sigur ca mai vroiam sa spun ceva ....dar nu imi aduc aminte..

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput