Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

HELP MY! Vreau sa atasez poze de .pe yahoo photos si nu am inteles cum,imi explicati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca incepusem sa scriu ceva si mi-a picat netul...acu' merge dar cam cu cocoloase

Joy io te tot bat la cap...ptr ce sa iei PREVENTIV antibiotic? Doamne iarta-ma esti gravida, trebuie sa se evalueze riscul fetal cu beneficiul asupra mamei..daca aveai o infectie da, dar asa sa te indpoi aiurea cu pastile in conditiile in care ai anticorpi? Deci NU te mai poti infecta ptr ca nu ai cum. Esti protejata...God!!! Nu te supara pe mine ca insist atat, dar mi se pare total aiurea. si ai grija de tine!

Maria_alexia Miruna a facut urat de tot de la Nestle Junior, pe langa faptul ca a constipat-o la greu, ii fierbea burtica, avea gaze tot timpul se agita noaptea si gemea...io zic ca poate fi si de la lapte. Si acum am experienta de serile trecute cu Milumilul asta nashpa.

Ela yammy..ce meniu a avut Uka azi.... Noi am papat ciorbita de legume si cu un galbenus de ou...apoi am incheiat apoteotic cu un Danonino

Fug ca a venit tati, papam si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

ia uite ce liniste si pace pe aici...tati al nostru a plecat pe stadion la meci..fata doarme..io "forumizez" ca altceva n-am ce face

M-am uitat pe linkurile de la LAVI, si m-am decis: plecam de Paste la bulgari, la Nisipurile de aur..e super convenabil, am facut o comparatie cu ce ofera astia pe la noi prin tara si suna mai tentant la ei. Plus ca ne mai clatim si noi ochii cu altceva. Acu' trebuie sa merg sa-i fac pasaport Mirunei...imi spune si mie cineva ce acte imi trebuie, ce taxe se platesc? E balamuc acolo? Am inteles ca e ghiseu separat, sau cum?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetele,daca aveti chef (aviz Catutza) va pun aici 2 filmulete de pe pirtiile Elvetiei.Fara personaje,ca eu operam cu aparatu.
http://video.google.com/videoplay?docid=-4019703700469579671

http://video.google.com/videoplay?docid=5766112900434358701

Apoi citeva poze.Vreo 4 cu mine in timp ce imi odihneam oscioarele sau cu Matehorn-ul in spate si alti munti pe la 3 300 m altitudine.Mai sint citeva cu vechile case din vatra satului care=a fost luxoasa statuiune Zermatt de azi.Mai sint niste oameni facuti din cutii de bere sai mizerii adunate din Germania,un bar de gheata,tunelul prin care mergeam spre pirtie,telecabinele,o masina electrica (numai cu din astea se circula in statiune ca sa nu polueze), un elicopter in actiune (accident), niste palmieri si o insula in Italia si cam atit.

http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/album/576460762323291309

M-as bucura sa va uitati ,ca tare m-am muncit sa le pun pe net.
Pupici tuturor.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Leea super pozele!!!!! Haioase masinutele alea electrice, zici ca-s ptr copii. Te invidiez sincer, nu ptr schiat ca aia nu ma tenteaza, dar asa..ptr vacanta, peisaje, aer curat...super!

Gata, fug sa-i dau papa Mirunei...sa nu ma uitati pls cu raspunsurile ref.la PASAPORT..cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

am citit ca spunea cineva despre nestle junior ca l-a luat din cora la promotie cu 20 ron,scuze nu ma retinut cine,de luna asta s-a ieftinit cu 15%.asta mi-a spus sotul unei prietene care luceaza la nestle si mie mi-l aducea cu 19,9 ron si acum este mai ieftin

ma duc sa ma uit la un film daca ma va lasa......

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara!
Catutza da, azi dupa-amiaza Doru a fost operat si este foarte bine, a fost mai usor decat am crezut. Sper sa nu intervina complicatii si sa vina acasa curand. Doctorul a zis ca bine am facut ca am decis sa facem pasul asta ca erau multe pietricele si mici, care puteau duce la alte probleme.

Pe de alta parte, a trebuit s-o las pe Ilinca mai mult la socrii, iar necazul a fost ca vecinii de deasupra erau in renovari. Chiti s-a speriat foarte rau de masinariile lor si IAR nu doarme fara mine, iar se trezeste plangand la 6 dimineata, iar, iar, iar... Dar trecem noi si peste asta.

Va pup si va urez noapte buna!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Feli, multa sanatate sotului tau! Bine macar ca s-a rezolvat.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multa sanatate lui Doru, si refacere rapida

Ripley 5+ (DPN 17.10.2007)si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, nu-ti imaginezi ce ma bucur ca piticul e spre bine!Esti o mama curajoasa si puternica! ptr Nikita!
Madau, daca vrei sa scapi rapid trece-o pe Miruna pe unul din pasapoartele voastre, ptr ca scapi de taxe!Da, intradevar e balamuc acolo, dar ai intaietate cu copilasul in brate.Intra pe situl pasapoarte.ro si gasesti mai multe inf acolo.
Tratamentul mamei mele ptr semipareza a constat cam in aceleasi lucruri enumerate de tine.
Leea, sa-ti fie de bine vacanta!Ma bucur enorm ca te-ai simtit bine si te-ai reintors cu alta stare de spirit!Am vazut si pozele iar tu arati super, mi se pare ca ai mai slabit?!
Felicia, ce-am mai ras de meniul Ilincai!Pai kiar ca meniu de nunta!Mi-am adus aminte cind am venit in tara si l-am lasat pe Simsim cu mama...ii fac instructajul si-i spun sa nu-i dai laptic decit 120ml 4 ore!Cind o intreb ,mami cit i-ai dat? 200 ml la ora 12 si la 1.30 inca 200ml ptr ca -i era foame!
Joy, ti-am si pe mess pe offline, si eu am avut toxo igg pozitiv si igm pozitiv,dar doctora mi-a spus sa nu iau Rovamicina in primul trimestru de sarcina pina cind copilul nu este intreg format.Dar in cazul tau, cu igm negativ nu are sens sa iei antibiotic.Foarte bine ti-a explicat Mada si poate va mai intra Siminaf sa-ti confirme si ea!
MariaAlexia, lasa copilul sa manince,si nu mai cobi.Asa ziceam si eu inainte sa se imbolnaveasca cu stomacelul.si mi-a slabit enorm,de-mi venea sa pling cind ii sckimbam scutecul si-ii vedeam ciolanele!Se ascutise , efectiv.

Cit am lipsit de pe forum(nu-s gravida, Doamne fereste!) am reusit sa-l adorm pe Simsim fara suzeta(de doua nopti), si a facut si-un kktel la olitza.Cu toate ca-i mutulica, dar lucrurile strict fiziologice se descurca sa mi explice!Zice "caca" uneori apriori momentului producerii alteori simultan , deci am mai facut un pas!
Am facut si ROR(priorix) fara reactii!Daca stau sa ma gindesc, copilul meu n-a avut nicio reactie la niciun vaccin.
Cami, in pare rau de voi, dar nici eu nu cred ca-i reactie la vaccin ci poate altceva!Sanatate multa!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput