Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
maria_alexia spune:
Sa va povestesc putin si despre noi...
De cateva zile am inceput sa-i dau Nestle Junior, inlocuiesc cate o masura la 2 zile, acum am ajuns la 1/2 N.Jr si Bebelac... Numai ca pe masura ce cresc cant de N.Jr, tot mai prost doarme noaptea.
Mai poate fi vorba de colici la varsta asta, sau e simpla coincidenta??
E drept ca avem si toate gingiile umflate, stau sa pocneasca o gramada de maselute si canini, iar marti am facut si ROR-ul...
EDIT: Uitasem o chestiune: pe la vreo 3 luni, cand papa NAN ca supliment, au schimbat astia formula daca va mai amintiti, i-au pus si "biphidus" pe cutie. Atunci a avut colici ingrozitoare si a trebuit sa renuntam la el; am inceput Bebelac-ul care a mers foarte bine pana acum... De asta am eu un mic ghimpe pe Nestle...
Altfel, Cristi a crescut tare mult in ultima vreme, mai intai s-a inaltat puternic (la un moment dat am miram ce patisera toate hainutele la spalat - doar folosisem acelasi detergent si acelasi program de spalare, apoi m-am prins ca el a crescut
) si acum se cam dolofaneste. A avut o perioada in care a mancat mult mai mult decat de obicei, portiile cu varf la fiecare masa, acum a devenit iarasi mai cu fitze uneori. Lumea zice ca nu-i grasutz, ca e bine asa, totusi mie mi se pare cam pufos, a facut obrajori, pulpite, burtica...
. Oare a trecut varsta bebeilor pufosi si ar trebui sa fiu mai atenta ce mananca ?
Obiectiv vorbind, nu prea stiu cum as putea sa-i schimb meniul, fainoase nu mananca multe, nici cartofi sau grasimi sau altceva, eu zic ca meniul e destul de echilibrat...
Acum ca v-am povestit sper sa nu-l apuce numai greva totala a foamei (cum era pe la inceputul anului), ca sa-mi arate ca n-am dreptate 
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
Hildegard spune:
Maria, colici? In nici un caz la varsta asta. Nu cred ca laptele e de vina...sigur e de la dinti mai ales daca spui ca sunt gingiile umflate, normal ca e agitat si-l deranjeaza.
Si cu mancarea-lasa-l sa pape cat vrea el. Acum e prea mic sa vorbim de regim. Si steff are 14 kg si nu e deloc gras.....regimul la varsta asta exclus atunci cand copilu e sanatos.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
maria_alexia spune:
Hilde, colica aia de bebe mic nu mai e sigur, dar ziceam sa va intreb doar daca ati mai patit si voi la bebelaci marisori sa nu poata dormi din cauza laptelui...
I-as da niste Nurofen pentru dinti, dar tocmai citisem ca nu sunt bune anti-inflamatoarele in preajma vaccinurilor, caci le-ar diminua din eficacitate.
Madutza10 spune:
Hello!
Fac si io prezenta ,sint pe fuga rau ,de azi dimineata umblu iar la 17:00 tre sa fim la Medlife ,sper sa fi iesit bine analizele!
Maria_alexia ,noi am patit la fel de la Parmalat ,urla noaptea ,ii fierbea burtica ,maraia mereu asa ca l-am scos ,deci nu l-a tolerat,s-ar putea asta sa fie si la voi
Noki ,felicitari pt dintos si fata vorbareata!!
Dordia ,intra si tu mai des ,zi-ne ce mai face Stefanel ,cum se intelege cu bunicii?Iti simte lipsa?
Leea ,bine ai venit ,te invidiez c-ai fost la ski :),poate cind o fi fi'miu la scoala mi-oi lua inima-n dinti sa plec fara el ,ca tare mi-ar trebui si mie o vacanta!
Mada ,ma bucur ca a papat si dormit pitica aseara .Si eu am avut banuieli cum ca n-ar fi bun laptele (Neste Junior),la ultima cutie ca a facut figuri,nu l-a papat apoi a avut citeva scaune moi iar acum pina-si revine sintem pe Nan fara lactoza!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
joy04 spune:
MADAU si LAVIasa stiu si eu de igm-uri si igg-uri. si o stie si dr ca mi-a zis ca a avut o pacienta cu infectie curenta, nu ca mine.
dar cica sa iau PREVENTIV sa nu existe riscul reinfestarii.

adica daca iau astea 1 luna imi garanteaza ca in timpul sarcinii - pana la 40 saptamani - nu ma voi infecta?
sau cum???
sau macar o perioada nu exista riscul asta...
de aia va si intreb.
si da, pe mine ma dadura peste cap IgM-urile care au valori...
tot la MEDLIFE le-am facut si pe alea de randul trecut, doar ca acum or avea alte limite, sau o diferi metoda.
cand am facut antigenul HLAB27 (pt spondilita) initial mi-a oesit pozitiv, ca apoi sa fie negativ.
asta pt ca a diferit mettoda prin care s-a efectuat.
ma duc sa ma culc si eu nitel
somn usor si voua ca vad ca-i liniste taaare rau aici.
Joy
9+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
proadelina spune:
Buna ziua! Albert este relativ bine, are nasul putin infundat. Ne pregatim sa mergem la vaccin dupa-amiaza aceasta si sper sa nu apara complicatii foarte mari.
Anda - multa sanatate lui Nic!
De asemenea multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor!

Adelina si
Albert (16.11.2005)
Hildegard spune:
Maria, poti sa-i dai nurofen seara inainte de culcare.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
pitic-03 spune:
Ziua buna!
Sanatate multa
care au probleme.
[Apropos, mie mi-a zis dr ca sub 38*(in fundulet) nu e febra, intre 38*-39* antitermice usoare(panadol, nurofen alternate la 4 h), la 39* si peste sup novocalmin si prosopele cu apa rece puse de la cot in jos si de la genunchi in jos, lichide.]
ANDA:ma bucur ca ati scapat da polipi(intuitia de mama=nota 10).Sanatate puiului, putere voua si trece si asta!
MADAU:sanatate mamei tale!
FEE:imi pare bine ca ne-ai visat, dar ia vezi..o fi un semn??
JOY:eu am patit ca tine dar cu aia de la babes(la o analiza de singe, anticorpi anti-rh.Am facut baloane, dar degeaba!)Sa iasa bine!
NOKI:mai ,dar ce silitoare esti(n-as mai invata la virsta asta..
)
~~Raportam copil:mofturos rau la mincare, neastimparat, galagios(tipa daca nu-i convine ceva...
), cuvinte noi:GACA(gata), AIA(calul), BAII(baie) si incearca sa imite(repete) ultimul cuvint din ce spunem noi(astia mari), nu vrea sa ma asculte(inteleaga) cind ii spun :N-AI VOIE!(sa adune chistoacele de pe jos, sa urce pe gard, sa bage pietricele in gura..etc)
, nu mai sta cuminte la baie.
Pozitive:11 kg(nu se vad,are o silueta
), 8 dinti(de la 1 an),doarme toata noapte(fara sa se scoale, doar mai miraie cite odata), maninca lapte(250ml dimin.,150ml prinz, 250 ml seara)nestle junior, a inceput sa schimbe jucarii cu alti copii, Doamne ajuta!
Dr ne-a zis ca peste vreo 2 luni (daca vrem) ii poate face un vaccin PNEUMO...(numai stiu) pt a prevenii racelile si pneumoniile.Stiti cumva despre ce e vorba??
LEEA:bine ai venit!ti-am simtit lipsa.Ce bine ca Tudor e OK!
SOSO:eu ii dau de la 1 an nestle junior.Cind voi renunta la bibe, cind v-om trece la canuta am de gind sa-i bag milli d`ala ultra ultra(d`ala de zicea LAVI ca nu se incalzeste) sa fiu sigura ca nu face iar vreo entero.
PITIC
7
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
pitic-03 spune:
GANDACEL: ce putin mai ai!
a trecut repede la tine sarcina asta!
RIPLEY:esti bine?cum te mai simti?
PITIC
7
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
ela27oana spune:
buna
pitic-ce rh ai tu de ai facut anticorpi??/si de ce la victor babes??ca astia se fac la institutul de hematologie
raportam si noi mancarica buna papata de uka -piept de pui la gratar cu piureut de cartofi,eveniment sa manance piureut ,cu lingurita l-a dat afara mereu
Ela si Oana-Daria