Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
tania-z spune:
WOW! Alinush, treci prin Sibiu!!!! Pai nici nu concep sa nu ne intalnim, ce, numai de intalniri virtuale sa avem parte? Abia astept! 

Am reusit sa parcurg foarte pe scurt ultimele pagini, ieri am predat cele doua "referatoaie" pentru doctorat, datorita carora nu am mai deschis televizorul si forumul in ultimele 4 zile. Maine am sustinerea lor in fata comisiei asa ca plantatia de morcovi e deja in rasad.
Am vazut ca tot mai avem pitic bolnaviori. Vreau sa le dau un
cu drag si sa le transmit sloganul: "Nicio boala nu se pune cu un copilas de nov-dec 2005, decat pe riscut ei!"
Sunt facuti dintr-un aluat tare copiii astia, eu sunt sigura ca se vor face bine toti. Cate o
mamicilor.
Tania
7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Noki_Lara spune:
Am uitat sa va mai zic noile cuvinte invatate: "peeeee"=pesti si "nani" cuvant de care e indragostita mai nou si tot timpul il zice apoi isi aduce pernitza si se pune pe jos cu capul pe ea...

Asa...cateva raspunsuri in ordinea citirii:
Cristina_Negara - grisul e de la Milupa si ii zice gris dar de fapt are mai multe cereale in el. Sarah se impaca super cu astea. Ii pun cam 3.5-4 masuri in laptele de seara! Dimineatza nu.
Madau- of, nu stiu ce sa-ti zic cu mama ta dpdv medical, dar ii urez multa-multa sanatate si se se face repede bine de tot!
Mie mama ta mi-e tare draga, din cate povestesti tu despre ea, ca e varsareatza ca si mami a mea...
Soso- bine ai venit! Aveam si io o preitena mai demult pe care tot Sorana o chema si tot Soso ii ziceam! Cu descrierea despre tine...ai fost tare de tot! CV in toata regula! Dar util sa ne face o parere buna!

Ionikka- iui..ce veste buna cu mancarea! Ce ma bucur pentru tine, ca stiu cat e de nasol sa faca fitze la masa! Pup Aronelului papacios! Tare de tot faza cu Soso!
Pischi-
quote:
Noki, povestioarele tale despre Sararici imi aduc mereu zambetul pe buze. Ce sa zic, si Alex nu-si mai incape in piele de zgubilitica, da' tu ai si stil in a povesti.

Mda...e habauka rau de tot Titilika mea...
Madutza- felicitari pentru nani-ul in patutz!Ai baiat mare!
Addya- mda..o relatare cu tunsul in stilu-ti caracteristic!

Lavi02- ce mi-a placut retrospectiva week-endului! Suuuper atmosfera se pare ca a fost! Iar sarbatorita...ce sa mai zic si la faza cu Matei si mancarea...de nota 10 cu replicile ei!

Cu hainele, asa este, la Z colectiile de la 2 ani in sus au preturi prohibitive. Nici grain de ble nu sunt ieftine, dar alealalte sunt sarite raaau.
Feli+Lavi- si io-s maaare fana vanzatoare ce stau scai de tine! Dar e moda luata din strainatate. Asta e sigur! In Viena nu numa ca sareau tot asa pe tine, dar invariabil trebuia sa saluti si tu si erai la randul tau salutat la intare si la iesirea din magazin. Evident, fie ca luai ceva, fie ca nu!

Maria-Alexia- Cocodrillo are reprezentanta aproape de mine, pe Blv. Stefan cel Mare. E suuper magazinul, dar preturile sunt mai mari ca la Z. Dar sunt de calitate, poloneze parca.
Anda77- acum am ajuns la faza cu operatia...horror, dar bine ca a trecut. Acuma refacere rapida si sanatate infinita poetului drag!

FEBRA SUB 38- io nu pricep...am citit in n locuri ca pana la 38 de grade NU se considera febra. Plus de la dr meu citire. In cazul asta sunt socata sa aud de medicatii la greu in situatii de sub 38 de grade. Ce sa mai zic de antibiotic...

Hilde- sanatate multa piticului! Si io tot "penala" am fost. Civilul...

Roxi- felicitari pentru nota si bine ca e mai bine Alexia! Ce te invidiez ca ai scapat de examene! da' las' ca nici io nu mai am mult! Pup mare de tot Lexiei dragi!

Feli- cum, mai, s-a ingrasat Ili? Ca mie mi s-a parut muuult mai slabutza acuma decat era mai demult...Cu meniul si bunicii...no comment, cunooooastem!
Camelia- refacere rapida post-vaccin mezinei! A mea a facut febra doar la cel de 2 luni, in rest am scapat, slava cerului.
Taniuk- bafta maaare de tot la examen! Sa-i faci praf!
Io de Pasti merg la Bistritza, dar drumul poate fi deviat la o adika...
Gata, am ajuns la zi. Pana sambata nu mai pup forum asa ca va las cu bine, le doresc bebelacilor bolnaviori muuulta sanatate si de sambata imi reintru in ritm cu forumul! Sa-mi tineti pumnii la ultimul examen!
Pup U all! Si scuze pentru ultima mega-placinta!

Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Silvia aseara: Mie imi place sa ma joc, sa creionez, dar nu-mi place sa dorm, ca ma plictisesc.
Creionez = desenez, colorez...
Noki tare mult mi-a placut urarea pt Silvia de la "sora ei intru potlogarii" ; un
pentru Sarah
joy04 spune:
buna dimineata.
NOKI mai mami las' ca doar nu e musai cu 10 toate examenele, nu??
bafta si spor la invatat.
io una nu stiu ce are copilul meu. parca as zice ca nu0i trecuta deloc otita aia.
adica l-am gasit zgariat in ureche, semn ca-l deranjeaza.
plus ca dr a zis sa nu-i mai dau picaturi si de ieri nu i-am mai pus nici in nas nici in urechi.
asa ca azi dimineata era iara cu mucii aia ascunsi pititi pe undeva.
nici in gat, nici in nas.
imi tot vine sa dreg eu vocea si sa trag, suflu, ca sa scot secretiile alea.
plus ca azi dimineata a fost ffffff marait.
SIMINAF daca mai intri si poti sa-mi spui parerea ta..
analizele sunt asa:
CMV IgM negative (0.068) interval referinta <0.399 - negativ
>0.500 - pozitiv
CMV IgG pozitiv (89.4) <15 - negativ
>15 - pozitiv
TOXO IgM negativ (0.209) <0.499 - negativ
>0.600 - pozitiv
TOXO IgG positive (26.9) <2 - negativ
>3 - pozitiv
cand am fost gravi cu vlad, IgM-urile erau negative fara nicio valoare.
nu ca acum negative, dar cu valori micute.
nu stiu ce papucii mei sa fac.
ca nu as lua 26 zile antibiotic.
adica 6 summamed si 20 zile de rovamicina (spiramicina).
[bang 
CAMELIA iote colea linku' http://www.ispt.ro/infectioase/vaccinarea.htm
la punctul F, precautii....vlad al meu a facut la 2 luni criza urata rau de la vaccin.
a plans vreo 2-3 ore...niste urlete....soacramea se plimba prin casa si-si punea mainile in cap si zicea "doamne, mama ce are de face asa???"
si eu am sunat dr, care l-a auzit cum urla si zicea ca este singurul copil care a facut asa.
si la 4 luni a avut acces de plans dar mai diminuat si la 6 luni dar mai diminuat....
io-s suparata rau de la vremea asta.
ma doare mana dreapta..azi noapte m-a lovit durerea in cot de abia am adormit. apoi s-a lasat pana invarful degetelor......
s-a trezitmaraitul!!!
Joy
9+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
leea_cv spune:
Bine v-am regasit fetelor.
Am citit pe foarte diagonala dar vreau sa urez sanatate lui Nick,Orlando si Daria.Si desigur altor bolnaviori daca mai exista.
Eu fusei la schi.In Elvetia.Am venit plingind.M-am indragostit de sportul asta si de tzara aia.A fost prima data cind m-am cocotzat pe schi si in doua zile am fost profi.Desi puteam sa jur ca n-o sa-nvat in vecii vecilor.Nu cred ca are rost sa va pove despre Elvetia,care e de vis.Cine dracu a numit Romania "mica Elvtie".Cretinu' naibii. Chioru'.Nici vorba.La intoarcere am trecut prin Verona.Aici n-a fost chiar impresionant.Dar mai fain ca la noi,desigur.
M-a cam chinuit dorul de T,pe care l-am gasit bine mersi.N-a schitat nici macar un zimbet cind m-a revazut.Parca iesisem pt 5 minute din camera.Mi-e o ciuuuudaaa..In fine.Inca mai scoate zgomotul ala gutural.Ii mai dau tatament,dar cred ca ma opresc si-l las in pace.Ca nu are nici un efect.
EDIT: bineinteles ca i-am cumparat un sac de hainute care mai de care mai faine,dar oricum mai scumpe decit pe site-ul lui Mada.Unele ii sint mici.Nu stiu ce copii au astia la 18 luni (cit scrie pe eticheta),ca al meu nu intra in ele.
Va pup deocamdata.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
madau spune:
Neata!!!
Stiti ca ieri aveam o banuiala ref la laptel si nedormitul piticei, ei bine aseara am zis sa fac o incercare si in loc de Milumil i-am dat Fulga...a dormit neintoarsa pana dimineata!!!!

. Deci adios lapte luat de la farmacia Dona, e a doua oara cand patesc asta, prima data cand i-am luat pe la 7 luni odata si nu i-a mai trebuit lapte o saptamana. Cred ca il depoziteaza nasol, sau nu stiu ce-i fac, e clar ca difera. 
Noki bafta in continuare! Nu-ti face probleme, ca vb lui Joy, dor nu tre' sa le iei pe toate cu nota maxima...luate sa fie
. Multam si ptr urarile de sanatate la adresa mamicii mele
Joy daca te ajuta iti spun ce stiu eu..eventual Simina poate sa confirme sau sa infirme...IgG -urile pozitive arata ca ai anticorpi (ai avut contact in trecut cu boala si te-ai imunizat), IgM-urile negative inseamna ca acum nu esti bolnava. Inteleg ca pe tine te nelamureste de ce data trecuta IgM erau doar negative si nu scria si intervalul acela de valori? Depinde de laboratorul unde le faci..unii dau si intervalul de valori, unii nu. Eu le am si asa, si asa. Sper sa te fi lamurit nitel, repet, daca sunt NEGATIVE..ptr ce antibiotic? Ca io asta nu pricep. Da' in fine...io nu-s dr..nu mai poti cere si o alta parere a unui alt dr? Eventual cel de familie? 
Lavi dementiala Silviuk..asa gandesc si eu..pierdere de timp somnul asta

Taniuk bafta multa la doctorat..sa-i dai gata pe toti!!!
Am niste acte de facut si mi-e o lene de mor...ma duc totusi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Hildegard spune:
Joy, deci ia degeaba Amoxi, vrei sa zici? Gingia se albeste si el are temp normala.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
lavi02 spune:
Madau, ce m-as mai plictisi si eu dormind.... asa vreo 2-3 zile somn de voie...
Joy perfect de acord cu madau din cunostintele mele amatoristice si amatoare de medicina.
N-are sens sa te infunzi cu antibiotice 1 luna numai pt ca dr ala nu stie cum e cu IgG-urile si IgM-urile.
Bine, asta nu inseamna ca nu e gineco bun, treaba cu IgG-urile si IgM-urile astea e oarecum colaterala specialitatii lor.
camelia_daniela spune:
Salutare !
Joy, iti multumesc de link, tocmai il gasisem si eu !!Oricum se pare ca febra s-a potolit, insa iar a vomat odata de dimineata! 
Acum trecem pe regim! Scaunele sunt mai moi decat de regula la Daria (care de obicei e usor constipata), nu sunt apoase, sunt doar molicele ...
Leea, bine ai venit !!!Ma bucur ca te-ai simtit bine si ca te-ai odihnit!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
catutza spune:
Buna!
Felicia , ce face Doru? A facut operatia? Cum se simte? Tinem pumnii sa fie bine,
Leea , fato tu vrei sa ma omori! Eu sunt inebunita dupa Elvetia, dupa munti...,dar cine stie daca voi ajunge vreodata sa o vizitez. Baga cateva poze sa ne clatim si noi ochii.(eu am o prietena care sta acolo si zice ca nu e cine stie ce, ca sunt preturi mari,ca sunt oamenii reci...etc, dar eu tot m-as muta acolo fara regrete!)
Noki , spor la invatat si succes la examen!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)