Colectia de toamna-iarna 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Roxialexia, poti sa-mi spui Soso daca iti este la indemana dar am deja doi "sosolici"pe langa mine,respectiv Sorana pe care o alint piti,si Sorin sotul meu , e ok nu e nici o suparare.

Azi mi-a fost rau toata ziua ,eram palida la fata si aveam din cand in cand saliva abundenta in gura,m-am mancat mai nimic toata ziua am baut suc cu lamaie,sper sa-mi treaca ,ca de azi noapte a inceput.

Si piti m-a suparat ca nu a vrut sa manance ,nu-s ce face buni cu ia ca acolo asa mananca de toate iar eu cand ii fac aceasi mancare o refuza, a zis ca a mancat supica de pui cu galuste,pilaf cu carnita ,branzica cu banana,si la mine nimic,dupa doua inghitituri spune gata,si gata e ca nu mai pot sa-i dau nimic.
nus cu cine seamana asa incapatanata...

Ce la mai dati de mancare la copii?daca s-a mai discutat scuze...

sa va scriu un banc
Maria la doctor ,tocmai a nascut.
vine Ghita in vizita:
-no,Marie ,nascut-ai?,
Maria: Da
Ghita: si cu cine seamana?
Maria: degeaba iti zic ca nu-l cunosti...

Am fost in Cora si am luat lapte Nestle Junior,e la promotie cu 20 lei ,incerc cu asta sa vad cum ii merge,sper sa-i placa ca daca nu iara-s in dilema.

Sanatate multa la copilasii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Am revenit ... am facut o prostie! Am incercat , cam acum 2 ore sa-i dau Dariei sa pape niste piure cu ficatel. De la prima lingurita am vazut ca isi cam facea sila si-i venea innapoi; insa eu, mama denaturata, cum va spuneam , am insistat pana la a 4-a 5-a lingurita cand a vomat in jet tot ce mancase in ultimele ore!
Offf, imi vine sa plang, ASA DE RAU IMI PARE ! Dupa asta s-a linistit si deocamdata nu-i dau decat cate putin ceai! O urmaresc indeaproape sa vad ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

anda, multa sanatate si insanatosire grabnica!!!
va pup, numai la poet ma gandesc!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pot sa pun si eu link la poza lui Deiu din concurs? Stiu ca nu e bebe, dar poate primeste si el ceva voturi.... Dupa ce am trimis poza cu el, m-am simtit vinovata fatza de Raluca si am mai trimis una, cu amindoi, dar nu mi-au mai schimbat-o....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Poza cu diploma. Multumesc anticipat.

Oops, am uitat cum sa fac linkul frumos, adica sa nu apara tot linkul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SIMINA...eu am profesor doctor, nu asa...orisice doctor.
( am glumit sa stii..)
si da, IgM-urile sunt negative, adicatelea scrie asa:
CMV - IgM negative (0.068)
TOXO - IgM negativ (0.209) si mai zic ei acolo valorile sub care pot fi "negative" adica <0.399 la CMV si <0.499 la toxo.
so...nu stiu ce sa zic si ce sa fac.
in sarcina cu vlad erau negative negative igM-urile, dar nici nu au valori de <.

HILDE daca are herpangina degeaba ii dai antibiotic.
doar ca poate dr ta stie ce face.
io de cum i-am vazut bubele in gurita, i-am zis lui cristi ca are herpangina sigur.
si cu numai o zi inainte fusesem la dr care a zis ca-i plin de puroi pe amigdale si de aia face febra mare sub antibiotic. el lua amoksiklav pt otita. si ni l-a schimbat si nu trebuia ca nu mergea bine pe orl....
ea nu a facut deosebirea intre puroi si herpangina.

ELAAAAAA nu am mai apucat sa zic nimic ca s-a trezit maimuta mica si cand a venit cristi mi-a inchis messu'
da, are doar 1 somn pe zi, cam de 1.5-2 ore...si as zice ca doarme un pic mai bine noaptea.
da doar un pic ca azi noapte la 03.00 vroia sa patruleze prin casa

of CAMI sa fie de la vaccin....sau poate altceva...cu toate ca dr mea a zis ca febra mare dupa vaccin este de la DTP si ca este taare nenorocit.
fimiu a facut la cel de la 2 luni urat rau de tot, urlete la greu...febra peste noapte...
si parca HILDE? a dat linkul ala despre vaccinuri si scria acolo de urlete necontrolate dupa DTP ca nu-s bune .
da....io am stiut???

BIC cam asta spusesem si eu de herpangina.
doar ca acum citind, mi-am dat seama ca nu am zis tot: lichide muuulte si la greu dar un picut mai reci, adica temperatura camerei.
calmeaza durerea.

CAMELIA, vezi ca vlad a dat in diaree cand i-am dat la 4 ore alternativ panadol si nurofen.
daca face, POATE fi de la astea doua.

maivroiam sa zic una alta, dar am uitat.
cred ca o intind la nani.....noapte buna

Joy 8+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SIMINAF da un replay la mesajul meu sa vezi cum apare :
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> concurs

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by joy04

SIMINAF da un replay la mesajul meu sa vezi cum apare :
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> concurs

foto

Pupici muuuulti de toooot!!!!!

Deci din cite vad eu, IgM-urile sint sub valorile minime considerate a fi deja pozitive. Nu-i asa?!

OK, IgM-urile, dar IgG-urile cit sint? Ca trebuie facute impreuna. Asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello la poporul mamicesc! Iacata si eu pic icishea ca musca in lapte, dupa un examen bulversant total - cu siguranta printre cele mai grele din viatza mea si la care nu stiu zau daca voi mai avea sansa de nota maxima.

Noi suntem bine, Sarah e la mama de luni de dimineatza, eu trec doar serile pe la ea sa-i fac baitza. In rest, toceala. Ne-a mai spart un dintos, astfel ca suntem mandrele posesoare de 8 bucatzi dintoase!!!Papam bine, sau mai bine zis papam la trecut, ca de azi a cam intacat balaia. Poate e de la dintele proaspat ivit.

Nu am citit nimik-nimik in urma. Ma apuc acuma sa frunzaresc rapid, ca de maine dimineatza ma scufund iar in carti, dar nu-i bai, ca de sambata incolo voi recupera si o sa va tot bat la cap!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara mamici!!!

iaca si eu pe DC ...cam rar dar...asta e. cand vin de la servici...ma joc cu fi-miu pana il culc la 10 asa ca...nu ma apropii de calculator decat seara daca mai pot si mai sunt in stare!!!

Sanatate muuulta tuturor!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, multumesc de raspuns !
Daria nu se manifesta cu urlete asa necontrolate, doar face febra
... ia sa caut eu link-ul dat de Hilde!

Noapte buna tuturor si sanatate in primul rand!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput