Starvac
Raspunsuri - Pagina 2
tlaura spune:
Fetelor, sa va intreb si eu cate ceva? E dureroasa metota? Si care e diferenta intre a avea grasime si celuluita?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
vyrgynya spune:
quote:
Originally posted by mama lia
vyrgynya, baga niste detalii, citi centimetri ai pierdut, la ce interval de timp ai facut sedintele, diverse...!!!????
mama domnisoarei Cristina(28.09.1993)
Eu am avut in talie 82 acum am 76, peste burta 96, acum 90, peste solduri 105, acum 99, iar sus la pulpa 50, acum 48. Asta dupa un abonament terminat si ceva dieta, adica nu am mai mancat dupa 6 (poate un fruct, daca mi-a fost foame) si 3 saptamani nu am mancat ciocolata, pizza si n-am baut cola. Eu sunt supermultumita, tinand cont ca eu sunt la dieta de cand ma stiu, dar nu reusesc sa slabesc, ma enervez, bag doua beri si o pizza, o iau de la capat :-( Asta a fost de bun augur pentru mine, mai ales pentru moral, mi-e drag sa ma duc la cumparaturi, sa probez o rochita, o fustita...
Angelinne spune:
Si in cluj se fac.... eu lucrez la un salon si fac impachetari cu parafango si electrostimulari si se pare ca au efect.
mama lia spune:
super vyrgynya.....
de marti incep si eu sa merg la bodytemple, mi-am luat abonamentul combinat de vacuum si electrostimulare....
eu nu am nevoie de slabit, doar de tonifiere pulpe si abdomen, pentru celulita si poate se mai duce din burta inestetica acumulata de-a lungul anilor.........
danat spune:
Am vazut si eu oferta de pe site-ul de la Body temple, dar nu mi se pare iesita din comun. Nu sunt experta, dar din poze am vazut ca au modelul mai vechi de vacuum, acela cu 4 cupe. Si ce m-a frapat, ca sedintele de vacuum sunt de doar 30 min, eu faceam la BodyShape 45-50 min. Nu vreau sa le fac reclama, ca nu am chiar nimic de castigat, dar vad ca au cea mai buna oferta din piata, si imi place ca au mai multe centre in Bucuresti. Eu sunt deocamdata in pauza dar sper sa ma repun financiar pe picioare si reincep si eu la primavara.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ramiris spune:
Danat,
Sedinta de vacuum nu dureaza 30 min, dureaza cam 45, 30 min este timpul cat functioneaza efectiv aparatul.
Eu nu stiu sa-ti spun despre model, eu am fost si sunt multumita de rezultate.
Nu stiu de ce zici de 4 cupe, ca mie mi-au facut vacuum cu 2 (dealtfel si terapeuta are doar 2 maini).
Daca ai gasit o oferta mai buna zi-ne si noua, nu fi egoista
.
ramiris spune:
Dana,
Este alt pret la vacuum decat asta pe care l-am gasit eu pe site:
STARVAC
» 1 sedinta - 87 RON
» 10 sedinte - 740 RON
» 15 sedinte - 1.050 RON
» 20 sedinte - 1.300 RON
E vreo oferta speciala pe care nu stiu eu unde s-o caut? Spune-mi si mie, please?
danat spune:
Pai eu stiu ca se mai fac reduceri cand te duci acolo...eu asa am "patit" la salonul unde m-am dus eu (cel de linga Mosilor, abia se deschisese in toamna). Dupa ce am terminat abonamentul mi s-a spus ca beneficiez in cotninuare de ceva reduceri. Nu am intrat in amanunte ca nu am prelungit din lipsa de banuti...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

(28.09.1993)