Starvac

Starvac | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

ati facut tratament cu Starvac??? si daca da, ce rezultate ati obtinut???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am facut cu un aparat cu vacuum, care am inteles ca e generatie mai noua decat Starvacul. Principiul e acelasi , pe vacuum, numai ca acesata face totul cu o singura cupa care trage pielea, nu cu mai multe.
Da, sunt rezultate atit timp cat: tii o dieta care ti se potriveste, bei lichide multe, faci ceva miscare. Dupa a 3-a sedinta deja falfaie fustele pe tine, clar!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by danat

Am facut cu un aparat cu vacuum, care am inteles ca e generatie mai noua decat Starvacul. Principiul e acelasi , pe vacuum, numai ca acesata face totul cu o singura cupa care trage pielea, nu cu mai multe.
Da, sunt rezultate atit timp cat: tii o dieta care ti se potriveste, bei lichide multe, faci ceva miscare. Dupa a 3-a sedinta deja falfaie fustele pe tine, clar!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Si eu am facut cu alt tip de vacuum, nu Starvac.
La cm. se vede si fara dieta repede, cam dupa 3 sedinte , pt celulita e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am facut 10 sedinte cand am fost in tara si nici un rezultat.Poate depinde de corpul fiecaruia.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si eu a facut, si vacuum si electrostimulare si impachetari...Parerea mea e ca fac bine numai la psihic ...cel putin la mine nu au avut nici un efect!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am si eu o rugaminte...puteti sa-mi spuneti atat cele care ati avut rezultate cat si cele care nu ati avut, cu ce aparatura ati lucrat?
Multumesc

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Am si eu o rugaminte...puteti sa-mi spuneti atat cele care ati avut rezultate cat si cele care nu ati avut, cu ce aparatura ati lucrat?
Multumesc

==========
Corina
Albumul meu

Faci un sondaj?
O sa intreb cand ma mai duc.... eu stiu ca am facut vacuum, n-am intrebat marca/producator/serie....
Dar am o curiozitate, la ce-ti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vyrgynya spune:

Eu am facut vaccum, ca am prins o oferta super la Body Temple, si pe mine m-a ajutat, la celulita si in centimetrii. Nu am pierdut kilograme, si am facut combinat, dar mie mi-a prins bine.

quote:
Initial creeata de mama lia

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by vyrgynya

Eu am facut vaccum, ca am prins o oferta super la Body Temple, si pe mine m-a ajutat, la celulita si in centimetrii. Nu am pierdut kilograme, si am facut combinat, dar mie mi-a prins bine.

quote:
Initial creeata de mama lia

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

De oferta aia cu 11 vacuum, 11 electro si 11 fast slim cu 4 milioane spui sau mai e si alta noua? Pe mine m-ar interesa o combinatie vacuum cu impachetari ca sa mai "transpir" niste kilograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

vyrgynya, baga niste detalii, citi centimetri ai pierdut, la ce interval de timp ai facut sedintele, diverse...!!!????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by anca2207
Faci un sondaj?
O sa intreb cand ma mai duc.... eu stiu ca am facut vacuum, n-am intrebat marca/producator/serie....
Dar am o curiozitate, la ce-ti ajuta?

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Vreau sa-mi deschid un salon...si vreau sa stiu de ce aparatura nu sunteti multumite.Eu sunt slaba si am putina celulita...am mai mers si eu pe la saloane ca sa imi fac o idee de aparatura dar cum eu nu am cm de pierdut, nu prea pot sa-mi fac o idee de ansamblu....
Asa ca va multumesc celor care vor sa-mi impartaseasca din experienta lor.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput