Starvac

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

gata!!!!

prima sedinta s-a comis.

salonul este dragut, are un vestiar unde iti dau halat si papuci (curate), apoi salonul propriuzis are 3 paturi. l-a inceput m-a vazut o tipa tinerica, m-a analizat, mi-a pus niste intrebari si m-a pus sa semnez niste hirtii...

sedintele au fost faine, electrostimularea si fast slimul, la vacuum m-a cam durut pe unele zone, dar acolo ma doare si la un simplu masaj....cert e ca durerea s-a mai atenuat spre sfirsitul sedintei...

acum simt ca si cum m-a batut cineva peste pulpe...singura chestie mai nasoala care mi s-a intimplat a fost ca vergeturile de pe fund s-au cam invinetit de la vacuum....dar o sa treaca....ce nu face baba pentru frumusete...

oricum, m-am simtit super, am simtit ca fac ceva pentru mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

mama lia, spune-mi, te rog, cat au durat ambele sedinte? inteleg ca ai facut si electrostimulare si vacum; cat timp a durat sedinta? succes la pierdrea cm/ kg!

Mergi la inceput

eu nu am nevoie sa pierd kg...am 1,68 si 58 kg, dar vreau sa mi se tonifice pulpele si sa imi dispara celulita adunata in ani (am 40 de ani)...

oricum, m-am masurat inainte de sedinta de ieri si o sa ma mai masor si cind o sa termin si am sa va spun ce rezultate o sa am.

electrostimularea a durat 45 de minute, 15 slim fastul si 30 vacuumul, au niste aparate setate si cind se termina timpul, piuie....

cert este ca am stat acolo cam 2 ore si ceva, pina m-am dezbracat/imbracat, pina au pus/scos electrozii...

Mergi la inceput

am facut deja 4 sedinte.

ma simt tare bine. am inceput sa imi cresc si intensitatea la electro, din pacate (pentru mine) nu prea mult, abia am ajuns la 5 la abdomen si un 3,5 pe pulpe....alte tipe care vin acolo fac la 7....nu stiu cum reusesc.......

nici la vacuum nu suport o intensitate prea mare, oricum mi-a mai crescut fata de prima sedinta...dar ramin cu citeva vinatai micute...mi-a spus doctorita de acolo ca celulita mea este in stadiul 2, spre 3 chiar in citeva zone de pe spatele coapsei

aseara m-am cintarit si masurat...inca nu s-a intimplat nimic....tot 58 de kg arata cintarul si tot atitia cm in zonele masurate....

am inceput sa fac febra musculara si ma dor putin pulpele si ceva mai mult abdomenul....

ieri ma uitam la salon la tipele care faceau masaj...sunt meseriase...cred ca imi voi lua si eu citeva sedinte combinate de masaj anticelulitic cu relaxare.....

concluzia este ca imi place.....si ce se observa cu siguranta pulpele mele sunt mai tonifiate si nici abdomenul nu mai e flasc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

quote:
Originally posted by anca2207
Faci un sondaj?
O sa intreb cand ma mai duc.... eu stiu ca am facut vacuum, n-am intrebat marca/producator/serie....
Dar am o curiozitate, la ce-ti ajuta?

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Vreau sa-mi deschid un salon...si vreau sa stiu de ce aparatura nu sunteti multumite.Eu sunt slaba si am putina celulita...am mai mers si eu pe la saloane ca sa imi fac o idee de aparatura dar cum eu nu am cm de pierdut, nu prea pot sa-mi fac o idee de ansamblu....
Asa ca va multumesc celor care vor sa-mi impartaseasca din experienta lor.

==========
Corina
Albumul meu

Nu poti generaliza , ca sa afli ce aparate merg mai bine .
Depinde de clientela pe care o ai in salon ,de angajati (de personalul care lucreaza cu aparatele respective !).
Eu am salon ,si iti pot spune ca ,foarte bine , merg impachetarile cu parargil ,electrostimularea (electrostimulator cu electrozi din piele de caprioara ,nu din cei rigizi - la noi nu au avut deloc succes cei rigizi!) si mai nou ultrasunetele ( ptr celulita ,tratamente cosmetice - antirid ,anticearcan ,pete ,etc )si bineinteles masajul.
Orice procedura ,ca sa fie reusita ,sa aiba efecte benefice asupra clientei trebuie facuta bine ,cu simtul raspunderii ,cu aparate bune si care functioneaza in regula .
Degeaba exista in salon aparate de ultima generatie si nu sunt folosite corect de catre angajati - nu au rezultate clinetele .

Sunt in schimb saloane unde merg foarte bine alte tipuri de proceduri ,alte tratamente( impachetari cu ciocolata , alge ,etc) .Depinde ce vrei sa faci !
Noi chiar am mers pe principiul : tratament eficient , la un pret acceptabil ,cu rezultate satisfacatoare si nu doar o simpla amagire .

Succes !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput