Cura de detoxifiere?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Va rog sa va uitati pe prospect daca poate fi folosit si de gravide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pe argila de la Farmec pe care o am eu nu scrie nimic despre contraindicatii si nimic despre sarcina. Eventual da o cautare pe linkul pus de cristinuta mai sus.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Crisstinuta, cum merge cu Oshawa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Alma ma simt excelent!
A fost foarte greu primele trei zile ,am avut dureri de cap,dar rele de tot din cauza dezintoxicarii,mi-era foame continuu si pofteam la toate cele.
Acum sunt bine,plina de energie ,am slabit trei kg.Am avut o acnee care acum a trecut de tot,am un ten curat.
Chiar intentionez sa mai tin o serie de 10 zile.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, incerc s-o tin si eu dupa 10 martie!

Mergi la inceput

Eu de luni mai incep o serie ,deci te astept sa mi te alaturi.In doua e mai usor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisstinuta

Eu de luni mai incep o serie ,deci te astept sa mi te alaturi.In doua e mai usor.

Gabita (24.06.04) si mamica lui

Crisstinuta, ai reinceput Oshawa?
Eu am inceput de sambata si pe seara m-a apucat o durere de cap ingrozitoare, care inca nu m-a lasat. Ca sa nu spun ca am si o stare de somnolenta de-mi vine sa pun capul pe tastatura si sa dooorm ... Dar tot nu ma las. Au trecut aproape 3 zile, trec ele si restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Oshawa tineam si eu dar pe langa orez fiert in apa cu sare faceam si "oshavele", niste painici din faina integrala, fierte si apoi coapte. Si impreuna cu orez erau minunate. Uneori in primavara fac de pofta aceste painici si le consum cu salata (salata, rosii, castraveti, morcovi rasi, ulei masline si zeama de lamaie).
Alta idee: sunt pastile de ceai verde care sunt concentrate si dau multe energie. Si recomand cat mai multa apa...calda.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce face apa calda?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Chiar, ce face apa calda?
Alma eu am inceput seria doua doar de doua zile.
Sper sa nu te mai doara capul,e semnul unei puternice dezintoxicari.Si pe mine m-a durut capul groaznic in ziua a doua si a treia.Apoi am inceput sa ma simt mai bine si foarte bine.
Eu le zic turtite la painicile oshawa.Sunt excelente.Eu le fac din faina integrala de orez si faina de orez brun.
Sa mai dai de veste cum te mai simti Alma!

Mergi la inceput