Nu Crisstinuta, nu ma mai doare capul dar n-am scapat de starea de somnolenta, care ma apuca pe la pranz. In schimb, spre seara ma simt foarte bine, nu mai mi-e somn absolut deloc. Sper sa treaca si asta! Au trecut 6 zile si deja ma gandesc s-o mai tin odata, dupa ce fac pauza 1-2 zile. Mi-e dor de salate![]()
Si eu consum turtite si am descoperit ca hrisca de culoare verde este buna, mai ales in amestec cu mei.
Spune-mi te rog daca la a doua serie te mai doare capul. Normal ar fi sa nu! 

Nu ma mai doare capul deloc .Daca ai putea sa mai tii o serie ar fi perfect e mai usor acum imediat caci daca faci o pauza mare o sa-ti fie greu sa te ambitionezi sa te apuci.uite iti dau un link,suntem mai multe care tinem aceasta cura ,poti afla informatii utile.
http://www.idieta.ro/forums/viewtopic.php?t=13785&postdays=0&postorder=asc&start=15
Apa calda curata sangele la fel ca si grasimea de pe vase, si in plus tine stomacul ocupat, da mult mai bine senzatia de satietate. Asta am citit si eu.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...