Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna fetelor! Vreau si eu sa ma inscriu in clubul vostru vesel, dar nu stiu cum. Am sa las datele mele si sper sa faca cineva treaba asta smechera. Deci.. UM 06.12.2006, DPN 12.09.2007, DN 31.03.1978.
Asaaaa, am tot incercat sa deschid linkul ala sa vad ce sex o sa aiba bebe, dar pas... N-am avut noroc. Iar in cel postat de voi, lipsesc ultimele luni de conceptie, inclusiv decembrie cand ma interesa pe mine. Ma ajuta cineva? Chiar vreau sa aflu orientativ; eu si tati avem o problema cu numele bebelusului. Trebuie sa ne pregatim nu?
Va multumersc cel mai frumos pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

burticilor, am si eu o intrebare pt. voi: in ce luna incep greturile?

anca
3+

Mergi la inceput

Depinde de mamica si de sarcina. Eu am deja doua luni jumatate si nu am greturi de fel. O singura data am varsat, exact cand am implinit o luna de sarcina. Si alta data provocata de un miros urat, dar a fost numai asa de intors stomacul pe dos. Deci nu e obligatoriu sa ai greturi. Si, spre binele tau, e mult mai bine sa nici nu ai. Sper sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Ache, acum am vazut de unde esti. Cum ai ajuns acolo femeie? E frumos orasul in care stai tu? Locuiesti acolo, esti casatorita sau doar in vizita?
Oricum, sa revin la intrebarea ta cu greturile, am vazut ca ai abia trei saptamani. Cam dupa o luna incepe treaba. Cel mai multe femei asa isi si dau seama ca sunt insarcinate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisia bine ai venit! Uita te mai atent ca nu lipsesc lunile sunt doar decalate putin.Fetelor eu din ce am citit de TT sa nici nu mai aud de el la cate cazuri fals pozitive chiar aici pe forum. Si am inteles ca nici daca rezultatul e negativ nu inseamna neaparat ca totul e bine. Cine vrea sa stie neaparat ca bebe e bine ar trebui sa faca amniocenteza. Eu nu am de gand sa o fac ma bazez pe eco morfologica de la 20 sapt si sper sa fie bine.Mai ales ca n-am decat 30 ani si am inteles ca TT e totusi mai concludent dupa 35. Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa avem bebei sanatosi.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Annisia bine ai venit! te-am trecut pe listuta ...
Sa ai o sarcina usoara si sa dea DD sa nu mai ai nici o problema.

Mad, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

waw fetelor ce harnicute sunteti,
am fost la control si e super jucaus.a vrut sa ne arate cum loveste cu manutele si piciorusele.
avem 12 sapt maine si totul e ok.
am intrebat-o pe doctorita daca greturile e normal sa dispara si a inceput sa rada intrebandu-ma: le simti lipsa?
ai 3 luni fii fericita.e drept de la 7 sapt si pana acum 4 zile mi-au ajuns.am slabit 6.5 kg.
acum suntem mari avem aprope 6 cm.
suntem tare fericiti si ii multumim lui Doamne Doamne ca e bine si nu sunt probleme.
va pup pe toate si va urez sa fiti tot atat de fericite ca si noi.

AFIBEBE
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Ce lista frumoasa,
pe zi ce trece suntem tot mai multe.
ei mai avem putin si atingem suta.
Noilor venit mult succes si sanatosi si frumosi.
fiti curajoase.mai e putin si greturile vor disparea si uite asa ne vom putea bucura de pe care DD ni i-a darui.

bafta
AFIBEBE
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

annisia, merci de raspuns si de urari
e tare frumos aici, sunt casatorita si amandoi lucram, in domeniu...sotul e libanez si are o matusa care sta aici de 30 de ani, asa am ajuns
iti doresc sa ai o sarcina minunata si un bb-el sanatos ... si la toate burticile de aici
eu intrebam de greturi ca ma mir ca n-am deloc, si parca asa as fi mai sigura ca-s, desi testul testul de sange zice sigur, dar nici mie nu-mi vine a crede...ma simt perfect normal, doar sanii sunt tensionati si ceva dureri de ovare
ieri am aflat, si peste 2 zile repet testul sa vad daca s-a dublat val bhcg-ului

anca
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

Multumesc mult ptr urari! Toate sa avem sarcini usoare si BB sanatosi ca nu mai conteaza cati si ce !!! Alina m prof. Rohn /El la care merg eu e cel care mi/a facut fertilizarea si el lucreaza cu dr. Gherasie de la CFR 2. Prietena mea a nascut cu ea si cu sotul ei si a fost totul bine desi are gemeni si a nascut la 7 luni.oricum mai pot sa ma gandesc dar oricum ar fi trebuie sa am medic si la Galati si daca tot o cunosc bine pe Dr. Statescu merg la ea.
Offffffffff ce zi am avut azi cata greata doamne. Ieri desi am fost dus intors la Bucuresti nu m/am simtit asa rau ca azi.Dar speram ca va trece , nu?
PUPICI LA BURTICI !!!

NICOL , 7+

Mergi la inceput