Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
crishtina spune:
Din pacate nu iti pot spune nici un pret pt ca la mine au fost toate gratuite. Nu stiu cum e la Roma insa aici in Toscana toate analizele ti le fac la USL sau la spital si pa toata durata sarcinii sunt gratuite. Chiar daca nu ai permis de soggiorno iti face pe timpul cat esti insarcinata pana implineste copilul 6 luni esti ok cu toate.
10+
Mada_Ele07 spune:
Anely si Marushka, eu am DPN 23.09.2007...intru si eu in club....sambata am fost la eco si bebelul are 2 cm, arata ca o rama care se misca. ii batea inimioara puternic. saptamana asta mi-a zis d-na dr sa fac analize: grupa, rh, uree, si mai era ceva.....eu am mari greturi, mai ales dupa-masa si seara.....prefer sa ma culc decat sa stau cu senzatia aia in stomac......abia astept sa dispara....am si eu un site unde se poate "ghici" sexul copilului in functie de varsta mamei si luna conceptiei
http://reclama/preconceptie.html?id=153
sper sa il puteti accesa.....
Happiness_4_us spune:
Sabina, si mie mi s-a spus ca trebuie in sapt 12-13 facuta eco ultrasound si mi-a zis dr ca este din aia cu gel pe burtica. Deci curaj!
Danielle, hai ca nu mai e mult pana pe 13 martie si o sa il vezi pe bebe, s avezi atunci ce emotii.
Nici mie nu mi-au dat sa fac analize, dr mi-a zis ca dupa ce voi face eco din sapt 12-13 atunci se va hotari ce analize trebuie facute, mi se va spune atunci. Deocamdata stau linistita ca bebe e bine, chiar daca e el nazdravan si ma supara cu starile astea de greata, lesin, sfarseala.
Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Mada_Ele07 spune:
si pentru toata lumea
http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
Mada_Ele07 spune:
Fata sau baiat? - o "metoda" amuzanta de a prezice sexul viitorului bebelus
autor:
Preluat din BabyZone
Visul dintotdeauna si de pretutindeni al parintilor in devenire este sa poata determina sexul bebelusului care va fi conceput. Sau macar sa il poata ghici.
Traditiile populare din intreaga lume sunt bogate in superstitii, legende si zicatori in aceasta privinta: de la forma burtii femeii insarcinate la tipul de alimente pe care il prefera viitoarea mamica pe perioada sarcinii, de la testul cu verigheta de aur atarnata de un fir de par la pozitia adoptata in timpul raportului sexual.
Tabelul lunar chinezesc este una din aceste "metode" de a afla sexul copilului in functie de luna in care este conceput si varsta mamei in acel moment. Citirea este simpla: incrucisati orizontala din dreptul varstei mamei cu verticala din dreptul lunii in care este conceput copilul si veti stii daca este baiat (B) sau fata (F).
Se pare ca acest calendar vechi de 700 de ani a fost descoperit intr-un mormant in apropiere de Beijing (China) si se crede ca are o probabilitate de 99%.
In incheiere sa nu uitam totusi ca este folclor si nu exista fundament stiintific pentru aceasta metoda. Distractie placuta!
Luna conceperii
ani I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
18 F B F B B B B B B B B B
19 B F B F F B B F B B F F
20 F B F B B B B B B F B B
21 B F F F F F F F F F F F
22 F B B F B F F B F F F F
23 B B B F B B F F F B B F
24 B F F B B F B F B B F B
25 F B F B F B F B F B B B
26 B B B B B F B F F B F F
27 F F B B F B F F B F B B
28 B B B F F B F B F F B F
29 F B F F B F B B F B F F
30 B B F B F B B B B B B B
31 B B B B F F B F B F F F
32 B F F B F B B F B B F B
33 F B B F F B F B F B B F
34 B B F F B F B B F B F F
35 B F B F B F B F B B F B
36 B F B B B F B B F F F F
37 F F B F F F B F F B B B
38 B B F F B F F B F F B F
39 F F B F F F B F
am copiat articolul cu totul, ca nu se deschidea pagina...la varsta 39 nu apare sexul decat la cateva luni...sorry daca sunt cifrele dislocate, e din copiere.....
danielle02 spune:
mie mi-a iesit fetitza
nana abia astept sa il vad pe samburelul meu.offff
ai incercat sa bei ceai de ginger ptr. gretzuri?e foarte bun!
danielle 8+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
cristina85ss spune:
Multumesc Anely eu din pacate sunt in italia si aici preturiile la analize sunt diferite decat cele din romania.
Crishtina multumesc oricum
Cristina 10+
cecilia L spune:
Buna,
Bee multumesc pt raspuns.O sa incerc sa nu ma mai gandesc la asta, sa astept urmatorul control din a 13 sapt, sa-l vad pe bebe si o sa hatarasc atunci daca fac TT sau nu impreuna cu doctora mea.
Pupici pe burtici, si sarcini usoare si bebei sanatosi.
myral spune:
Buna seara fetelor!Ieri a fost asa liniste pe aici ca am citit pe la mamici de iulie aug, mai iunie si am constatat din pozele lor ca burtica mea arata cam de 18 19 sapt de pe acum cred ca o sa ma fac balena. Am luat-o si razna mi se pare ca misca bebe probabil ca e de la balonare ca v-am zis ca am o burta dar totusi mai am o sarcina la activ si parca nu sunt gazele din burtica. Ati mai auzit de bebe care sa miste la aproape 12 sapt?Fetele cu calendarul regret sa va dezamagesc dar nu e sigur de loc la mine fetita trebuia sa fie baietel.Fetele care si-au vazut bebeii felicitari iar celor cu greturi sa le treaca cat mai repede ca acum ajungeti in 12 saptamani!Myral11+