Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

DANIELLE 02 multumesc pentru raspuns.Si eu voi avea 7 saptamani cand voi face primele analize.Sper sa fie bine!
CRISHTINA de unde esti din Toscana?Si eu sunt tot din Toscana.E un noroc pentru noi sa avem posibilitatea aceasta,cu libretul.Mi-a spus si mie la doctor,ca doar in Toscana e posibil.Imi pare rau pentru cele care nu au aceasta posibilitate.
ACHE eu am inceput sa am greturi la 4 saptamani,cand gateam,apoi a inceput sa-mi fie rau de la orice miros de mancare,tutun ,alcool...Sper sa nu ai parte de asa ceva,nu e usor.Dar puiutii nostri merita sacrificiile.
Mi-am facut si eu testul,a iesit baiat.Important e sanatos sa fie,asta imi doresc cel mai mult.

berarpiri 6+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Buna mamici cu burtici

Anely- multumesc ptr raspuns. Sunt foarte stoica, la doctorita care mi-a urmarit sarcina trecuta stateam minim 1 ora dar am ajuns si la mai mult de 2 ore de asteptare, cu progamare la caibnet particulua. De Dr Iosup de la CMU ce ziceti? la el am facut la prima sarcina si singurul repros a fost ca vorbea prea incet.
Irina eu la prima sarcina mi-am facut toxo si celelalte la Romar si mi-a iesti igm pozitiv si igg negativ ceea ce insemna o infectie activ. Problema e ca nu au fost lucrate bine, intamplarea a fost sa ajung tot la romar sa le refac si rezultatele au fost contradictorii, ceea ce mi-a dat sperante. Am mers la un alt cabinet unde sef de laborator este Dr Ciliervici care profeseaza la colentina ca si medic parazitolog si care mi s-a parut tare desteapta, si am facut pentru toxo IGM, IGG, si IGA. A fost ok si copilul are 1 an si 6 luni si e ffff bine.
Desi nu stiu cum e pentru cmv nu stiu ce sa spun dar pentru toxo igm negativ si igg pozitiv e fff bine. Ai trecut prin boala candva, acum ai anticorpi. Statistic 85% din femei fac toxoplasmoza pana la pd fertila. Eu nu, inca, si sper sa trec cu bine si de sarcina asta.
Fetelor, am facut o adresa pe yahoo unde putem stoca cele mai importante informatii de uz general.

id: septoct2007
psw: octsept2007

Sper sa ne fie de folos.
Sarcina usoara tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Acasa am facut prima sarcina si la medicul iosup am facut eco 3d pentru prima sarcina :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Aniast, eu as fi vrut sa fie totul bine de la inceput, dar e bine si de acum, sper sa nu va mai dau emotii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Sotiei mele (ins. 9 sapt si 3 zile) i-au iesit urmatoarele analize

-depistare Anti-toxo IgG ----- negativ ----- <16 ui/i
-depistare Anti-toxo IgM ----- negativ ----- negativ
-citomegalovirus IgG --------- 8 ----- <1 u/ml
-citomegalovirus IgM --------- negativ ----- negativ

pana ajunge la doctor prin martie , vreau sa stiu si eu daca sunt bune s-au nu....PLS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anely spune:

Mada Ele07,
Bine ai venit in randul nostru. Bebushul nostru are 13,7 mm si tot asa, ii batea inimioara. Apropos, tie ti-a dat poze? Sau nu se dau la o varsta asa mica?
Ref tabel, e acelasi. La mine iese baietzel.

Cristina85ss,
Cu placere, dar nu cred ca ar trebui sa spui din pacate, poate din fericire tu esti in Italia!

Annisia,
Bine ai venit! Poti incerca si link-ul urmator: http://img224.imageshack.us/img224/3348/calendarmx0.jpg

Ache,
Eu eram in 3 saptamani si deja eram ingretzoshata. Depinde de fiecare persoana.

Anely
http://bd.lilypie.com/pIZkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Laurabyby felicitari pentru , sa fiti sanatosi toti trei!

Annisia, eu am avut greturi din saptamana a cincea, si am in continuare si sunt aproape in saptamana a 12-a. Sora mea nu a avut nici un fel de greturi, la ambele sarcini. La fiecare gravida, schimbarile hormonale se fac simitite diferit.

Am mai facut si eu calculul sexului copilului, si mi-a iesit fetita. Asta e ce-si doreste sotul, e convins ca avea o fata. Eu imi doresc si fata si baiat, numai sanatos sa fie.

Pupici la toate gravidutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Anely am incercat si eu tabelul, mi-a iesit fetita. Oricum important e sa fie sanatos. Dar daca o fi dublu, e si mai bine, poate ne ajuta Doamne - Doamne si asa va fi sau daca e doar unul singur oricum deja il iubim cat doi. Astazi mergem la eco cu burtica, am un pic de emotii, da sper sa fie bine

Mada_Ele07 bine ai venit printre noi

Sa ne fie bebicii sanatosi in burticute si sa ii ducem pana la capat!
Pupici la burtici

9+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nici eu nu am greturi, si azi incepem saptamana a8a. Nici pofte n-am cine stie ce... adica nu mai mult decat pana acum..

Maine mergem la prima ecografie... deja imi transpira mainile de emotie...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

carpatina, daca maine mergi la echo o sa afli ca bb tau are activitate cardiaca. Eu am aflat asta la 7 sapt si 2 zile si am fost tare fericita.

Fetelor, eu am sunat la CMU sa-mi fac programare pt dr Iosup la 3D si mi s-a spus ca ei nu au echo 3D acolo ci in sediul de langa Arcul de Triumf, unde sunt dr Adela Dima si Ruxandra Vladescu. As vrea sa fac si eu echo 3D prin aprilie..cand recomanda de fapt medici echo morfologica, la dr Iosup...dar nu stiu unde trebuie sa sun sa-mi fac programare. Ma puteti ajuta? adrianaolimpia, tu unde ai facut echo 3D?

laurabyby (de fapt Nicol ), ma bucur tare mult pentru tai. Felicitari si sarcina usoara.

o asteptam cu drag si pe Liana30, care ne vine tot cu o surpriza dubla. Liana, sarcina usoara si tie.

Andreea 12+

Mergi la inceput