Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
ramsan spune:
Dolores mami, nu la asta ma gandeam, ci la faptul ca tu ai trecut prin clipe nu prea vesele si numai ale probleme nu iti mai trebuie... Il voi pandi si eu pe Rares cand casca gurita mare mare sa identificam si noi "omuletzul" ala.
Chiar stie cineva ce rol are "omuletzul" cu pricina? 
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film
bamboletta spune:
Sa va spun ca am patit ieri
Antonia facuse kk si ma duc la baie sa o spal cat o spalam ea a luat periuta lui tati
cand ajung cu ea in dormitor o vad cu periuta in mana se chinuia sa o bage in gurita (noroc ca nu apucase)
fugim si noi la plimbare 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
marybell spune:
buna fetelor, mii de scuze ca intru peste voi dar va rog din suflet sa ma ajutati sa iau o hotarare. joi trebuie sa merg cu bebelusul la primul vaccin care se face la 2 luni, si sunt intr-o ceata totala, poate ma ajutati sa decid.
ce fel de vaccin ati ales sa ii faceti bebelusului? cel cumparat din farmacii sau cel de la stat gratuit?
sa stiti ca mereu va citesc postarile de pe forum, am invat de la voi si din experienta voastra o multime de lucruri importante ce ma ajuta la cresterea micutzului meu. Am nascut un baietel pe data de 23 dec 2006, cezariana din cauza unor complicatii majore, desi DPN-ul il aveam pe data de 17 ianuarie 2007.
va multumesc si va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
danutz spune:
Madaluta, noi am facut Hexa...nu a avut nici un efect secundar. iar pediatrul meu e conferentiar profesor doctor...nu ar avea asta importanta, dar chiar are f multa experienta.
Pup toate fetele si revin daca mai pot ca am intrat in fuga pt cateva minute.
Danutz, mamica de bebic Rares
RUXMAX spune:
Marybell, eu am facut chiar ieri vaccinul gratuit.
Ma cam decisesem pt INFANRIX, dar m-a convins dr mea sa-l fac pe cel simplu.
Nici nu gasisem infanrix in oras, ea in plus a zis ca nu are incredere in conditiile in care e tinut ( temperatura, lumina etc), asa ca l-am facut pe cel simplu.
Multumesc, DOLORES si fetelor pt. raspunsuri, vad ca reactiile la vaccin variaza de la violenta pana la "nici o reactie".
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
mayaione spune:
Eu am ales sa ii fac Infanrix hexa din cauza vaccinului oral polio...Stiu ca exista riscul de a declansa boala, benigna cei drept, dar totusi nu am vrut sa-mi asum niciun risc, fie el cat de mic.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
ingeras26a spune:
Omuletz: la noi s-a uitat pediatra in gat sa vada daca avem rosu...presupun ca daca observa ceva suspect, cum ca nu ar avea omuletz...ne spunea, nu?? mai Dandusa, o fi mic, mic de tot si nu-l vedem noi acum...da' ce-ti veni, ce-ai cautat in gatul bietului copil??
Fetelor care alaptati, voi aveti menstruatie??? Ca eu iau AC, dar nu mi-a venit CM... si am inteles ca nici nu o sa-mi vina cat alptez.
Spuneti-mi si mie unde pot sa vad pozicile, albumul despre care vb, sa punem si noi poza cu Maya, plzzzz.
Vaccin: noi am facut INFANRIX hexa.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Aha, l-am gasit...albumul. Cum putem sa figuram si noi in el???
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
alexandra_25 spune:
No....asta da.....mai am noroc cu Roxanica si cu Asiza....ca altfel pe cuvant m-ati trimite la nebuni.....!
Asiza si Roxanica....va tzuc pe amandoua ca m-ati salvat.....

Dar asa cum explica Dandusa...ca unul are caciula si altul nu...pai la mine nu apare asa...
Mai fetelor am zis ca eu sunt dusa cu sorcova....dar am chemat tot familionul pe rand la calculator si le-am aratat si mi-au dat dreptate.....stai sa vad daca pun pagina se vede?....www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">pozele cu pricina.....
Cred ca a patit ceva Ardealul...s-a intors cu susu-n jos.....!
Bambo...pe cuvant ca nu ma supar...numai nu mai pot de ciuda !!!!
Faceti ceva ca eu am ramas cuplata ca o banda stricata pe acelasi subiect......
Multumesc chris......

Hai ca deja vedem 4 la fel.........hi...hi..hi....
Se pare ca mai am o sansa........![]()
Adinutza.....
...ce frumoasa e Alessia...si ce mult a crescut...!
Ramsan...

Dolores...nici eu nu m-am uitat in gat....dar nu am nici o sansa la Mark al meu....!...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
doradora spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Dolores-inca nu m-am uitat in gat
dar cred ca-l are
Chris80-si tu tot cu caciulita ii vezi pe amandoi?
Mai nou Antonia se trage de pantaloni sa se ridice in funduletsi ii mai place sa impinga cu picioarele in plasa de la patut asa ce o mai tipareste
chiar vroiam sa va intreb daca si bb-ii vostri dau tare din picioare le ridica,le freaca calcaiul unul de altulBamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
sunt absolut identici si la fel
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra